Kerstpakketten Eindhoven

Kerstpakketten Eindhoven – Bent u op zoek naar de perfecte kerstpakketten voor uw medewerkers en relaties in Eindhoven en omgeving? Dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres! Als dé specialist in kerstpakketten hebben we al 23 jaar ervaring in het leveren aan bedrijven in Eindhoven en omliggende gebieden. Op deze pagina laten we u de meest gekochte kerstpakketten in Eindhoven zien! We vertellen u graag meer over onze diensten en waarom Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze is voor uw kerstpakketten Eindhoven.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten kopen voor personeel en relaties in Eindhoven en omgeving? Kerstpakkettenplaza.nl is uw specialist!

Kerstpakkettenplaza.nl is dé specialist in kerstpakketten. Met ons uitgebreide assortiment van meer dan 1.300 verschillende kerstpakketten bieden we voor ieder wat wils. Van traditionele kerstpakketten met heerlijke lekkernijen tot moderne pakketten met duurzame producten en trendy gadgets. Wij hebben het allemaal! Onze kerstpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten hoogwaardige producten van bekende merken. Daarnaast bieden we de grootste collectie kerstpakketten van Nederland en hanteren we de beste prijzen. Zo weet u zeker dat u bij ons de beste deal krijgt voor uw kerstpakketten.

Ruime ervaring in kerstpakketten leveren in Eindhoven

Kerstpakkettenplaza.nl heeft ruime ervaring in het leveren van kerstpakketten aan bedrijven in Eindhoven en omgeving. Al 23 jaar zijn we actief in de kerstpakkettenbranche en hebben we vele tevreden klanten in Eindhoven en omliggende gebieden bediend. Onze professionele transporteurs kennen de weg in Eindhoven en zorgen ervoor dat uw kerstpakketten snel en veilig worden bezorgd. We leveren dagelijks in Eindhoven en daarnaast ook in omliggende steden zoals Tilburg, Breda en Uden. Hierdoor kunnen we garanderen dat uw kerstpakketten op tijd en in perfecte staat bij uw medewerkers en relaties worden afgeleverd.

Kerstpakketten Eindhoven

Drie leuke weetjes over Eindhoven

Wist u dat Eindhoven bekend staat als de “Lichtstad” van Nederland? Dit komt doordat Philips, een van de bekendste elektronica bedrijven ter wereld, zijn oorsprong heeft in Eindhoven en de stad een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling van de gloeilamp. Vandaag de dag staat Eindhoven bekend om zijn innovatieve karakter en technologische ontwikkelingen.

Eindhoven is ook de thuisbasis van de beroemde Nederlandse voetbalclub PSV. Met een rijke geschiedenis en een grote schare fans is PSV een belangrijk onderdeel van de sportcultuur in Eindhoven en ver daarbuiten.

Daarnaast staat Eindhoven bekend om zijn bruisende designscene. Jaarlijks vindt in Eindhoven het internationale designevenement “Dutch Design Week” plaats, waar ontwerpers van over de hele wereld hun creaties tonen en de nieuwste trends en innovaties op het gebied van design worden gepresenteerd.

Kerstpakketten Eindhoven bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Als u kerstpakketten bestelt bij Kerstpakkettenplaza.nl, doet u niet alleen uw medewerkers en relaties een plezier, maar draagt u ook bij aan een goed doel. Wij doneren namelijk bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel naar keuze van het bedrijf. Dit betekent dat u, zonder extra kosten, iets terug kunt doen voor de maatschappij en tegelijkertijd uw medewerkers en relaties kunt verwennen met een prachtig kerstpakket. Een win-win situatie dus!

Veelgestelde vragen over kerstpakketten in Eindhoven

Wat zijn de voordelen van de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl voor mijn bedrijf in Eindhoven?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl profiteert u van de grootste collectie kerstpakketten in Nederland, de beste prijzen en ruim 23 jaar ervaring in het maken van kerstpakketten voor Eindhoven en omgeving. Bovendien doneren wij bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel naar keuze van uw bedrijf, zonder extra kosten. Onze professionele transporteurs kennen de weg in Eindhoven en zorgen voor snelle en veilige levering van uw Eindhovense kerstpakketten.

Kan ik bij Kerstpakkettenplaza.nl ook zelf kerstpakketten maken?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij kant-en-klare kerstpakketten aan. Het is ook mogelijk om boven de 100 stuks zelf kerstpakketten samen te stellen. Onze uitgebreide collectie biedt echter een ruime keuze aan verschillende kerstpakketten, dus hoogstwaarschijnlijk kunt u een pakket vinden dat al past bij de wensen van uw medewerkers en relaties. Wij horen graag als we iets voor u kunnen betekenen.

Hoe worden de kerstpakketten geleverd in Eindhoven?

Onze professionele transporteurs kennen de weg in Eindhoven en zorgen voor betrouwbare levering van uw kerstpakketten. We leveren dagelijks in Eindhoven en streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Wij leveren op pallet maar u kunt er ook voor kiezen om de pakketten huis aan huis bij uw medewerkers te laten bezorgen. U kunt in ieder geval rekenen op een tijdige levering van uw kerstpakketten. Naast Eindhoven leveren wij in Brabant ook kerstpakketten in Made en Uden. Dus als uw bedrijf zich in deze omgeving bevindt, kunt u ook bij Kerstpakkettenplaza.nl terecht voor de beste kerstpakketten voor uw medewerkers en relaties. Onze professionele transporteurs kennen ook deze regio’s goed en zorgen voor een goede en veilige levering van uw kerstpakketten in Eindhoven.

Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl

Als bedrijf in Eindhoven en omgeving kunt u het beste uw kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Als specialist in kerstpakketten met ruim 23 jaar ervaring zijn wij bekend met de wensen en behoeften van bedrijven. Wij bieden daarnaast de grootste collectie kerstpakketten tegen de beste prijzen. Bovendien steunen we een goed doel naar keuze van uw bedrijf bij iedere bestelling, zonder extra kosten. Onze professionele transporteurs zorgen voor snelle en veilige levering. Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak de feestdagen extra speciaal voor uw medewerkers en relaties!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Wat denkt u van Kerstpakketten Tilburg? We helpen u graag!

Kerstpakketten Eindhoven online