Kerstpakketten Houten

Het is weer de leukste tijd van het jaar; kerst! Als specialist op het gebied van kerstpakketten kan Kerstpakkettenplaza.nl bedrijven uit Houten en omgeving voorzien van de mooiste en origineelste kerstpakketten. Op deze pagina laten we u graag onze collectie kerstpakketten zien en leggen we uit waarom het bestellen van kerstpakketten bij ons een slimme keuze is en geven we handige tips en informatie voor het kopen van kerstpakketten voor medewerkers en relaties van bedrijven uit Houten.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten bestellen in Houten en omgeving

Als bedrijf in Houten wil je je medewerkers en relaties natuurlijk verrassen met een uitstekend kerstpakket. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we jarenlange ervaring in het samenstellen en leveren van kerstpakketten voor bedrijven in Houten en omgeving. Lees hieronder waarom wij de beste keuze zijn voor het bestellen van kerstpakketten.

Kerstpakkettenplaza.nl; specialist in kerstpakketten voor bedrijven in Houten

Kerstpakkettenplaza.nl is al 23 jaar dé specialist in kerstpakketten. We hebben een ruim assortiment aan kerstpakketten, van traditionele pakketten tot luxe cadeausets. Al onze pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten enkel hoogwaardige producten. We houden ons bovendien aan de laatste trends en ontwikkelingen, zodat we ieder jaar weer vernieuwende kerstpakketten kunnen aanbieden.

Levering van kerstpakketten in Houten en omgeving

Kerstpakketten Houten

We leveren dagelijks in Houten en omgeving. Onze professionele transporteurs kennen de weg en zorgen ervoor dat de kerstpakketten snel en op tijd bezorgd worden. Daarnaast leveren we ook in andere plaatsen in Nederland en zelfs in België en Duitsland.

Weetjes over Houten

Wist je dat Houten…

…bekend staat om de prachtige fietsroutes door de natuur?
…een van de jongste gemeenten van Nederland is?
…een uitstekende bereikbaarheid heeft, zowel per auto als met het openbaar vervoer?
…het grootste aanbod aan kantoorruimte heeft van de provincie Utrecht?
…een bloeiende ondernemerscultuur heeft met veel innovatieve bedrijven?

Een goed doel steunen met je kerstpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl vinden we het belangrijk om iets terug te geven aan de maatschappij. Daarom doneren we bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel naar keuze van het bedrijf. Zo steunen we samen met onze klanten diverse maatschappelijke projecten en initiatieven. Het kost het bedrijf niets extra, maar het draagt wel bij aan een betere wereld. heeft u een goed doel uit Houten voor ogen, dan kunt u dat doorgeven en dan doneren wij kosteloos voor u aan die stichting of vereniging.

Veelgestelde vragen over kerstpakketten Houten

Als bedrijf uit Houten heeft u mogelijk nog vragen over het bestellen van kerstpakketten. Hieronder hebben we vijf veelgestelde vragen op een rijtje gezet en van een passend antwoord voorzien:

Kan ik als bedrijf ook gepersonaliseerde kerstpakketten bestellen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om kerstpakketten te personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op een artikel laten drukken of borduren of zelf producten aan het pakket toevoegen.

Is het mogelijk om kerstpakketten te bestellen voor medewerkers die op locatie werken?

Wij kunnen de kerstpakketten ook direct bij de medewerkers op locatie bezorgen. Dit kan bijvoorbeeld bij een bouwplaats of een fabriek zijn of bij hen thuis.

Kan ik ook duurzame kerstpakketten bestellen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruim assortiment van duurzame kerstpakketten. Deze pakketten bevatten verantwoorde producten.

Is het mogelijk om verschillende kerstpakketten te bestellen voor verschillende medewerkers in Houten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om verschillende kerstpakketten te bestellen voor medewerkers. Zo kunt u iedereen een passend pakket geven.

Wat is de levertijd van de kerstpakketten in Houten?

Wij kunnen de kerstpakketten binnen 5 werkdagen leveren. Heeft u de pakketten sneller nodig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze professionele transporteurs kennen de weg in Houten en omgeving en zorgen ervoor dat de kerstpakketten in tiptop staat en op tijd arriveren!

Conclusie

Al met al kunnen we concluderen dat bedrijven uit Houten het beste kerstpakketten kunnen bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Met onze jarenlange ervaring, diversiteit in assortiment, mogelijkheden voor personalisatie en uitstekende levering, zijn we dé specialist in kerstpakketten. Bovendien steunen we goede doelen en is het voor bedrijven geheel kosteloos om een bijdrage te leveren aan het goede doel van hun keuze. Bestel dus nu jouw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak de medewerkers en relaties blij tijdens de feestdagen!

Ten slotte willen we nog benadrukken dat Kerstpakkettenplaza.nl niet alleen in Houten levert, maar ook in heel veel andere plaatsen zoals Leiden en Oosterhout. Hierdoor kunnen bedrijven uit het hele land bij ons terecht voor hun kerstpakketten. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een grote onderneming, bij Kerstpakkettenplaza.nl vinden bedrijven altijd het perfecte kerstpakket voor hun medewerkers, relaties en klanten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

En wat denkt u van Kerstpakketten Hengelo? We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Houten bestellen