Kerstpakketten Katwijk

Als specialist in kerstpakketten is Kerstpakkettenplaza.nl al jarenlang actief in Katwijk en omgeving. Op deze pagina ziet u de leukste kerstpakketten Katwijk binnen onze collectie van meer dan 1.300 verschillende soorten pakketten. We vertellen we graag meer over het bestellen van kerstpakketten voor medewerkers en relaties van bedrijven uit Katwijk. Kerstpakkettenplaza.nl? De beste keuze is voor het bestellen van kerstpakketten voor bedrijven uit Katwijk!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten bestellen voor bedrijven uit Katwijk en omgeving

Kerstpakkettenplaza.nl is al 23 jaar dé specialist in kerstpakketten. Bedrijven uit Katwijk en omgeving kunnen bij ons terecht voor de mooiste en meest gevarieerde kerstpakketten. We bieden een ruim assortiment aan verschillende soorten kerstpakketten, zoals pakketten met food, met drank maar zeker ook non-foodpakketten. Daarnaast hebben we ook themapakketten, zoals pakketten die voorzien zijn van producten uit een specifiek land.

Leuke weetjes over Katwijk

Kerstpakketten Katwijk

Wist je dat Katwijk een van de oudste gemeentes van Nederland is? De gemeente is al in de Romeinse tijd ontstaan. Daarnaast staat Katwijk bekend om haar mooie stranden en duinen. De Katwijkse Vuurtoren, ook wel bekend als de Vuurbaak, is de hoogste vuurtoren van Nederland. In Katwijk zijn er ook veel traditionele vissersboten te vinden, zoals de Katwijkse zegenvisserij en de garnalenvisserij. De Katwijkse zangeres Maan bekend is van The Voice of Holland.

Katwijk is een prachtige en levendige plaats in Zuid-Holland met een rijke geschiedenis en cultuur waar veel kerstpakketten besteld worden.

  • De oorsprong van de naam Katwijk is onduidelijk, maar een populaire theorie is dat het afkomstig is van het woord “Kata”, wat “kade” betekent, en “wijk”, wat “nederzetting” betekent. Katwijk was vroeger een belangrijke handelspost en vissersdorp.
  • Katwijk heeft een rijke geschiedenis van kunst en cultuur. Het dorp heeft veel beroemde schilders geïnspireerd, zoals Johannes Bosboom en Jan Toorop, en heeft een aantal musea, waaronder het Katwijks Museum en het Rijksmuseum van Oudheden.
  • Katwijk heeft een van de breedste en langste stranden van Nederland, met uren aan wandelplezier. In de zomermaanden is het strand een populaire bestemming voor zowel toeristen als lokale bewoners.
  • Het voetbalteam van Katwijk, genaamd “VV Katwijk”, heeft een indrukwekkende geschiedenis en is een van de meest succesvolle amateurclubs van Nederland. Ze hebben meerdere nationale kampioenschappen gewonnen en staan ​​bekend om hun trouwe aanhang. Al jarenlange vaste relatie voor Kerstpakketten Katwijk.
  • Katwijk heeft een unieke traditie genaamd “het vissen van haring en makreel”. Elk jaar wordt er een speciale dag georganiseerd waarop inwoners en toeristen uit Katwijk samen gaan vissen op haring en makreel. Het evenement trekt elk jaar duizenden bezoekers vanuit het hele land.

Bedrijven kiezen voor de kerstpakketten Katwijk van Kerstpakkettenplaza.nl!

Bij Kerstpakkettenplaza.nl vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. Daarom doneren we bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel naar keuze van het bedrijf. Dit kost het bedrijf niets extra’s, maar draagt wel bij aan een betere wereld. Daarnaast bieden we een uitstekende service en zijn we flexibel in onze levering. Onze professionele transporteurs kennen de weg in Katwijk en zorgen ervoor dat de kerstpakketten snel worden bezorgd.

Veelgestelde vragen over kerstpakketten bestellen

Kunnen we het kerstpakket Katwijk zelf samenstellen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om de kerstpakketten Katwijk zelf samen te stellen. Zo kunt u zelf bepalen wat er in het pakket komt en welk thema het pakket heeft.

Is er een minimale afname hoeveelheid?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl standaard een afname van 5 dezelfde kerstpakketten. Maar we hebben ook een groot gedeelte van de collectie geschikt gemaakt voor het ‘per stuk bestellen van een kerstpakket’! U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote bestellingen.

Wat gebeurt er als het kerstpakket niet op tijd geleverd kan worden?

Wij doen er alles aan om de kerstpakketten op tijd te leveren. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zorgen wij voor een passende oplossing en dat doen we per direct!

Natuurlijk zijn er nog veel meer vragen te bedenken rondom het bestellen van kerstpakketten voor medewerkers en relaties van bedrijven uit Katwijk en omgeving. Maar bij Kerstpakkettenplaza.nl staan we altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw bedrijf.

Wij leveren al jaren kerstpakketten in Katwijk en omgeving en kennen de weg in de regio als geen ander. Onze professionele transporteurs zorgen ervoor dat jouw kerstpakketten Katwijk snel en veilig op de juiste locatie worden afgeleverd. We leveren dagelijks in Katwijk en kunnen indien gewenst ook leveren in andere plaatsen, zoals Barneveld en Amsterdam.

Conclusie

Kortom, als bedrijf uit Katwijk of omgeving ben je bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres voor het bestellen van de beste kerstpakketten Katwijk. Met onze ruime ervaring, de grootste collectie van Nederland en België, de beste prijs/kwaliteitverhouding én het doneren aan het goede doel, maken wij jouw kerstpakkettenbestelling tot een succes. Twijfel niet en bestel vandaag nog!

Vragen of meer informatie over Kerstpakketten Katwijk?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over de kerstpakketten Katwijk? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Wat denkt u van kerstpakketten Amersfoort? We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Katwijk bestellen