Kerstpakket Leiden

Kerstpakket Leiden – Kerstpakkettenplaza.nl is dé specialist als het gaat om het bestellen van kerstpakketten voor bedrijven in Leiden en omgeving. Met ons ruime assortiment aan kerstpakketten en maatwerk opties zorgen wij ervoor dat uw medewerkers en relaties tijdens de feestdagen verrast worden met een persoonlijk en passend geschenk. Daarnaast vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld, en daarom doneren wij bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel naar keuze.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakkettenplaza.nl: specialist in kerstpakketten met ruim 23 jaar ervaring in Leiden

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we gespecialiseerd in het samenstellen en leveren van de mooiste kerstpakketten Leiden. Wij hebben reeds 23 jaar ervaring in het vak en zijn daardoor in staat om u de beste service en kwaliteit te bieden. Zo leveren wij al jaren kerstpakketten in Leiden en omgeving en weten we precies wat bedrijven uit deze regio nodig hebben om hun medewerkers en relaties te verrassen tijdens de feestdagen.

Kerstpakketten bezorgen in Leiden? We kennen de weg!

Onze professionele transporteurs kennen de weg in Leiden en bezorgen uw kerstpakketten snel en efficiënt op de gewenste locatie. En niet alleen in Leiden, maar ook in Made en in Den Haag leveren wij dagelijks kerstpakketten. Zo kunt u ervan op aan dat uw kerstpakketten op tijd en op de juiste plek geleverd worden.

Kerstpakketten_Foodpakketten

Kerstpakketten kopen en bestellen voor bedrijven in Leiden en omgeving

Als bedrijfseigenaar is het belangrijk om uw werknemers en relaties te bedanken voor hun harde werk en betrokkenheid. Wat is er een betere manier om dit te doen dan met een geweldig kerstpakket Leiden van Kerstpakkettenplaza.nl? Als specialist in kerstpakketten leveren wij al jarenlang aan bedrijven in Leiden en omgeving. Kerstpakkettenplaza.nl; de beste keuze is voor bedrijven uit Leiden.

Ruime keuze

Met ons ruime aanbod aan kerstpakketten voor medewerkers en relaties in en om Leiden, van traditionele pakketten tot duurzame en fairtrade opties, zorgen wij ervoor dat u altijd een passend geschenk kunt vinden. Wij hebben maar liefst 1.300 verschillende kerstpakketten in ons assortiment, de grootste collectie van Nederland en België. Bovendien bieden wij de beste prijs/kwaliteitverhouding, zodat u altijd verzekerd bent van een goede deal.

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat het kopen van kerstpakketten een belangrijke beslissing is voor bedrijven. Daarom bieden we de grootste collectie kerstpakketten van Nederland en België met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Onze pakketten worden samengesteld met hoogwaardige producten van bekende merken en zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en prijsklassen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor maatwerk kerstpakketten, waarbij we samen met u een pakket op maat samenstellen dat perfect past bij uw bedrijf en uw werknemers.

Vijf leuke weetjes over Leiden

Voordat we verder gaan met het uitleggen van ons bestelproces willen we graag wat leuke weetjes over Leiden delen. Wist u bijvoorbeeld dat:

  • Leiden bekend staat als de ‘sleutelstad’ vanwege het wapen van de stad, dat bestaat uit een rood schild met daarop twee gekruiste zilveren sleutels.
  • De universiteit van Leiden de oudste universiteit van Nederland is, opgericht in 1575.
  • De eerste bloembollenvelden ter wereld werden geplant in de omgeving van Leiden in de late 16e eeuw.
  • De beroemde schilder Rembrandt van Rijn in Leiden is geboren en er een groot deel van zijn leven heeft gewoond.
  • In Leiden de grootste collectie Egyptische oudheden van Nederland te vinden is in het Rijksmuseum van Oudheden.

Het bestelproces bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het bestellen van kerstpakketten Leiden natuurlijk heel eenvoudig. U kunt bij ons kiezen uit de grootste kerstpakketten collectie van Nederland en België, met maar liefst 1.300 verschillende pakketten. Ons assortiment bestaat uit verschillende prijsklassen en thema’s, van traditionele pakketten tot duurzame en biologische opties.

Het bestelproces verloopt als volgt:

  • Kies uw kerstpakketten: Bekijk ons assortiment op onze website en kies de kerstpakketten die het beste passen bij uw bedrijf en medewerkers.
  • Personaliseer uw kerstpakketten: Voeg eventueel een persoonlijke boodschap of bedrijfslogo toe aan de kerstpakketten.
  • Plaats uw bestelling: Geef het gewenste aantal kerstpakketten aan en plaats uw bestelling.
  • Doneer aan een goed doel: Kies het goede doel dat u wilt steunen en wij doneren een bedrag aan dit doel namens uw bedrijf, zonder extra kosten voor u.

Conclusie: Kerstpakkettenplaza.nl is dé specialist in kerstpakketten voor bedrijven uit Leiden en omgeving

Als bedrijf uit Leiden en omgeving kunt u bij Kerstpakkettenplaza.nl terecht voor een ruim assortiment kerstpakketten tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding. Onze jarenlange ervaring in het leveren van kerstpakketten in Leiden en omgeving garandeert een vlotte en veilige afhandeling van uw bestelling. Daarnaast doneren wij bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel dat de bedrijven zelf hebben gekozen, zonder extra kosten. Kies voor Kerstpakkettenplaza.nl en maak de kerstperiode extra speciaal voor uw medewerkers en relaties.

Vragen of meer informatie over kerstpakketten Leiden?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over uw kerstpakket Leiden? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Meer leuke info over Leiden!

En wat denkt u van kerstpakketten Amersfoort? We hebben het allemaal!

Kerstpakket Leiden bestellen