Kerstpakketten Made

Kerstpakketten Made – Bent u op zoek bent naar kerstpakketten voor uw medewerkers en relaties in Made en omgeving, dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Wij zijn al jaren een specialist in kerstpakketten en leveren reeds 23 jaar kerstpakketten in Made. Met ons ruime assortiment aan kerstpakketten bieden wij voor elk budget en elke smaak een passende optie. In dit artikel geven we u graag wat tips over het kopen en bestellen van kerstpakketten in Made. Kerstpakketten kopen en bestellen voor medewerkers en relaties in Made en omgeving: Bekijk de tips van Kerstpakkettenplaza.nl.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten kopen en bestellen in Made: Waarom bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruim assortiment aan kerstpakketten, zodat er voor ieder bedrijf wel een passend pakket te vinden is. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerk kerstpakketten, zodat u een persoonlijk pakket kunt samenstellen dat past bij uw bedrijf en uw medewerkers.

Bovendien vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan het goede doel. Daarom doneren wij bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel dat door het bedrijf gekozen is. Dit kost het bedrijf niets extra, maar zo dragen we samen bij aan een betere wereld.

Kerstpakketten Made

Drie leuke weetjes over Made

Voordat we verder gaan met tips over het bestellen van kerstpakketten in Made, delen we graag drie leuke weetjes over deze plaats:

  • Made ligt in de gemeente Drimmelen en heeft ongeveer 11.000 inwoners.
  • Made staat bekend om de jaarlijkse paardenmarkt, die elk jaar op de derde maandag van juli plaatsvindt.
  • In Made staat de oudste molen van de gemeente Drimmelen, genaamd de Onvermoeide.

Vraag en antwoord over kerstpakketten Made

Kan ik bij Kerstpakkettenplaza.nl ook terecht voor op maat maken van kerstpakketten?

Zeker! Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van uw kerstpakketten. Zo kunt u een persoonlijk pakket samenstellen dat past bij uw bedrijf en uw medewerkers. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Is het mogelijk om de kerstpakketten op locatie te laten bezorgen in Made?

Jazeker! Onze professionele transporteurs kennen de weg in Made en bezorgen uw kerstpakketten snel op de gewenste locatie. We leveren dagelijks op veel plekken in heel Nederland. De plaatsen waar we extra vaak leveren zijn bijvoorbeeld Harderwijk en Heerenveen.

Kan ik ook een eigen goed doel kiezen waar Kerstpakkettenplaza.nl aan doneert?

Ja, bij iedere bestelling kunt u een goed doel kiezen waar wij aan doneren. U kiest uit de lijst of u vult de naam van een eigen goed doel in. Zo dragen we samen bij aan een betere wereld.

Conclusie

Kerstpakkettenplaza.nl is dé specialist als het gaat om het bestellen van kerstpakketten voor bedrijven in Made en omgeving. Met ons ruime assortiment aan kerstpakketten en maatwerk opties zorgen wij ervoor dat uw medewerkers en relaties tijdens de feestdagen verrast worden met een persoonlijk en passend geschenk. Daarnaast vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld, en daarom doneren wij bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel naar keuze.

Onze professionele transporteurs kennen de weg in Made en bezorgen uw kerstpakketten snel en efficiënt op de gewenste locatie. En niet alleen in Made, maar ook in de rest van Nederland bezorgen wij kerstpakketten. U kunt ervan op aan dat uw kerstpakketten op tijd en op de juiste plek geleverd worden.

Dus, bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het bestellen van kerstpakketten voor uw bedrijf in Made en omgeving? Kies dan voor Kerstpakkettenplaza.nl. Met onze jarenlange ervaring, ruime assortiment en maatwerk mogelijkheden zorgen wij ervoor dat uw medewerkers en relaties blij verrast worden. En daarbij dragen we ook nog eens af aan een goed doel naar keuze. Een win-win situatie dus! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over kerstpakketten Made? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Wat denkt u van kerstpakketten Hengelo? Ook deze bieden we u graag aan!

Kerstpakketten Made bestellen