Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakketten Tilburg

Kerstpakketten Tilburg – Laat uw medewerkers en relaties stralen tijdens de feestdagen! Kerst is de tijd van het jaar waarin we elkaar willen verrassen en waarderen. Een mooie manier om dit als bedrijf te doen, is door kerstpakketten te kopen voor uw medewerkers en relaties. Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het leveren van kerstpakketten in Tilburg en omgeving. Met maar liefst 23 jaar ervaring weten we als geen ander hoe we uw cadeaus tot een groot succes kunnen maken. In dit artikel delen we graag tips en weetjes over kerstpakketten in Tilburg en waarom u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres bent.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De specialist in kerstpakketten voor Tilburg en omstreken

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we trots op onze expertise in kerstpakketten. Al jarenlang zijn we een vertrouwde naam als het gaat om het leveren van kerstpakketten in Tilburg. Ons ruime assortiment biedt voor ieder wat wils, van grote kerstpakketten vol lekkernijen en cadeaus, tot kleinere attenties om uw medewerkers en relaties te verrassen. Wat uw wensen ook zijn, bij Kerstpakkettenplaza.nl kunnen we maatwerk leveren. Daarnaast zijn we niet alleen actief in Tilburg, maar leveren we landelijk onze kerstpakketten. We doen zo’n beetje alle steden aan en leveren met grote regelmaat kerstpakketten Alkmaar. U kunt als bedrijf vertrouwen op onze expertise en kwaliteit. Onze chauffeurs kennen de weg en van Tilburg gaat de route verder en leveren we eenvoudig onze kerstpakketten Eindhoven, wel zo efficiënt en zo verminderen we onze CO2-uitstoot!

Zelf kerstpakketten Tilburg samenstellen; speciaal voor bedrijven

Een ander aspect dat bedrijven uit Tilburg vaak belangrijk vinden, is de mogelijkheid om de kerstpakketten te personaliseren. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we tal van mogelijkheden om de kerstpakketten aan te passen aan de wensen van het bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kerstpakket met uw eigen logo erop, of een pakket met specifieke producten die passen bij uw bedrijf of branche. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de kerstpakketten te laten inpakken in de kleuren van uw bedrijf, of om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de kerstpakketten.

Kerstpakketten Tilburg

Als bedrijf uit Tilburg wilt u natuurlijk ook dat de kerstpakketten op tijd geleverd worden, zodat u ze op tijd aan uw medewerkers en relaties kunt geven. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kennen we Tilburg als geen anders, we komen er dagelijks en zorgen we ervoor dat de kerstpakketten op het afgesproken tijdstip worden geleverd, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Wist u dat we bijvoorbeeld ook speciale kerstpakketten Amersfoort maken? Ook super gewaardeerd!

Tips voor kerstpakketten Tilburg

Als het gaat om het kiezen van kerstgeschenken Tilburg voor uw medewerkers en relaties, zijn er tal van mogelijkheden. Hier zijn enkele tips om uw kerstpakketten extra bijzonder te maken:

  • Lokale producten: Tilburg staat bekend om zijn rijke culinaire tradities. Overweeg om lokale producten toe te voegen aan uw kerstpakketten, zoals ambachtelijke chocolade, bier of worstjes. Dit geeft uw kerstcadeaus een uniek en persoonlijk tintje.
  • Duurzaamheid: Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema. Kies voor kerstpakketten met duurzame producten, zoals biologische snacks, fairtrade chocolade of herbruikbare drinkbekers. Zo draagt u bij aan een betere wereld en laat u zien dat uw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt.
  • Personalisatie: Maak uw kerstpakketten extra speciaal door ze te personaliseren. Voeg bijvoorbeeld een gepersonaliseerde kerstkaart, een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap toe aan uw kerstcadeaus. Dit laat zien dat u de ontvangers waardeert en moeite heeft gedaan om een uniek kerstgeschenk samen te stellen.
  • Thematische kerstpakketten: Breng de feestelijke sfeer in uw kerstpakketten met een thema. Denk aan een gezellige winterse

Veelgestelde vragen over kerstpakketten in Tilburg

Als bedrijf in Tilburg heeft u mogelijk enkele vragen over kerstpakketten. Hier zijn enkele veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden

Hoe kan ik kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Het bestellen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl is eenvoudig. U kunt onze website bezoeken en ons ruime assortiment bekijken. Kies de gewenste kerstpakketten en plaats uw bestelling online. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice voor persoonlijk advies en hulp bij uw bestelling indien dat nodig is.

Kan ik kerstpakketten op maat laten maken voor mijn bedrijf in Tilburg?

Ja, zeker! Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunnen we kerstpakketten op maat maken voor uw bedrijf in Tilburg. We kunnen uw wensen en budget bespreken en een kerstpakket samenstellen dat perfect aansluit bij de behoeften van uw medewerkers en relaties.

Heeft Kerstpakkettenplaza.nl ook kleine kerstpakketten?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij zowel grote als kleine kerstpakketten aan. Zo kunt u altijd een passend Tilburgs kerstpakket vinden dat voldoet aan uw budget en wensen.

Wat zijn de mogelijkheden voor het goede doel dat bij de bestelling wordt gesteund?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl doneren we standaard een bedrag aan een goed doel bij iedere bestelling. Het goede doel kunt u zelf kiezen uit een selectie van gecertificeerde goede doelen op onze website. U mag ook een eigen goed doel opgeven. Het kost uw bedrijf niets extra, maar u draagt wel bij aan het welzijn in de wereld.

Kan ik ook kerstpakketten laten bezorgen bij mijn medewerkers thuis in Tilburg?

Ja, dat is mogelijk. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunnen we kerstpakketten laten bezorgen op een locatie naar keuze, inclusief thuisbezorging bij uw medewerkers in Tilburg of elders. Zo kunt u hen verrassen met een feestelijk kerstpakket, ook als zij thuiswerken.

Wat zijn de voordelen van het bestellen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl?

  • Ruim assortiment: We hebben een uitgebreid assortiment kerstpakketten, van groot tot klein en voor elk budget.
  • Maatwerk: We kunnen kerstpakketten op maat maken voor uw bedrijf, volledig naar uw wensen.
  • Ervaring: Met 23 jaar ervaring zijn we een betrouwbare partner voor de levering van kerstpakketten.
  • Goed doel: Bij iedere bestelling doneren we een bedrag aan een goed doel naar keuze, zonder extra kosten voor uw bedrijf.
  • Bezorging: We kunnen kerstpakketten bezorgen op verschillende locaties, inclusief huis aan huis bezorging.

Conclusie

Bedrijven uit Tilburg kunnen het beste hun kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Als specialist in kerstpakketten met veel ervaring en een ruim assortiment aan kerstpakketten, kunnen wij altijd een passend kerstpakket leveren.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakketten Tilburg bestellen