Kerstpakket van 15 euro

Kerstpakket van 15 euro: Een betaalbare en leuke keuze voor de feestdagen!! De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over kerstcadeaus voor vrienden, familie en collega’s. Een kerstpakket is altijd een goed idee en biedt de ontvanger een scala aan lekkernijen om van te genieten tijdens de feestdagen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u een super ruim assortiment aan kerstpakketten van 15 euro.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Voorkeuren / Prijs

Geen producten gevonden!

Vraag en antwoord

Het kerstpakket van 15 euro: wat kunt u verwachten?

Het kerstpakket van 15 euro bevat een selectie van lekkernijen en cadeautjes die perfect zijn voor de feestdagen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we ervoor gezorgd dat het pakket voor iedereen wat wils bevat. Zo bevat het pakket regelmatig de onderstaande lekkernijen:

  • Wijn
  • Bier
  • Koekjes
  • snoep
  • Chips
  • Nootjes
  • Chocolade
  • Frisdrank
  • Popcorn

Waarom kiezen voor het kerstpakket van 15 euro?

Het is een betaalbare pakketkeuze en het gaat om het gebaar. U hoeft zeker niet te twijfelen aan de inhoud en kwaliteit, met meer dan 20 jaar ervaring in het samenstellen van kerstpakketten, mogen we onszelf wel expert noemen! De ontvangers zullen blij verrast zijn.

Kerstpakket van 15-euro bestellen

Voor wie is een kerstpakket van 15 euro geschikt?

Binnen het assortiment van 15 euro pakketten zijn er altijd kerstpakketten te vinden die geschikt zijn voor iedereen! We hebben namelijk pakketten met en zonder alcohol, speciaal geschikt voor mannen en vrouwen en voor iedere leeftijd!

Kan ik een kerstpakket van 15 euro helemaal aanpassen aan mijn wensen?

Als je op zoek bent naar een meer gepersonaliseerd kerstpakket of een pakket op maat, verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice en te vragen naar de mogelijkheden. We kunnen een pakket op maat maken vanaf 100 stuks en tot uiterlijk 1 november (Zolang de voorraad strekt). U kunt zo de inhoud volledig zelf bepalen.

Conclusie:

Het kerstpakket van 15 euro is uitstekende keuze voor de feestdagen, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en super duurzaam en leuk verpakt! Een aanrader. Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak van de feestdagen een onvergetelijke tijd voor u en uw medewerkers! Heeft u toch een ander budget in gedachten, kijk dan ook eens naar een kerstpakket van 10 euro, kerstpakket van 20 euro of bij een kerstpakket van 25 euro. We naast de pakketten met een exacte prijs, daarnaast ook onze kerstpakketten in 9 prijsklassen verdeeld zodat u een handig overzicht heeft om een keuze te kunnen maken binnen een prijsreeks!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket van 15 euro? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!
Een leuke tip is wellicht om eens iets te lezen over het ontstaan van het kerstpakket op Wikipedia.

Kerstpakket-van-15-euro

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht