Kerstpakket van € 5 tot € 20

Kerstpakketten van € 5 tot € 20. Lekker voordelige kerstpakketten shoppen, kerstpakketten uniek in tarief en in samenstelling! In deze extra ruime prijsklasse treft u een zeer gevarieerd aanbod van meer dan 150 voordelige kerstpakketten. U ziet het direct; een leuk klein kerstpakket hoeft zeker niet duur te zijn. Bijzondere kerstpakketten vind je namelijk in elke prijsklasse! Heeft u het perfecte kerstpakket gevonden? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan of besteld direct kerstpakketten online!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht

Kerstpakketten vanaf € 5; Voordelig maar net zo leuk!

Door het geven van een klein kerstpakket bedankt u uw medewerkers op een bijzonder leuke manier. Een kerstpakket schenken kan al zeer voordelig! Het gaat uiteindelijk om de blijk van waardering, uw aandacht maakt het bijzonder! Het is bewezen dat het krijgen van een kerstcadeau medewerkers motiveert en inspireert. Wij zijn er van overtuigd dat kerstpakketten geven minstens zo leuk is als een kerstpakket krijgen. We hebben kerstpakketten van € 5 tot € 20 in alle vormen en maten. Binnen het grootste assortiment kerstpakketten 2023 van Nederland slaagt iedereen!

Kerstpakket 10 euro; klein maar fijn

Ook men een beperkt budget van € 5 tot € 20 is het super leuk om een kerstpakket te geven aan medewerkers en relaties. Het gaat om aandacht! We zetten ieder jaar dan ook vol in op onze collectie kerstpakketten met een mooie ronde prijs van €10,00! Natuurlijk in alle kleuren en met en zonder alcohol.

Kerstpakket 15 euro

Kerstpakketten van 15 euro vindt u hier tussen de prijstab van € 5 tot € 20. Het perfecte pakket om een positief signaal aan uw medewerkers af te geven. Ook als uw budget iets minder toereikend is. Voor bijvoorbeeld een kerstpakket 10 euro of een pakket van € 12,50 bent u hier ook aan het juiste adres. U vindt ze allemaal binnen de prijsbutton van € 5 tot € 20. Daarboven kiest u voor: Kerstpakketten vanaf € 20 euro. Mocht u een iets duurder geschenk in gedachten hebben, bekijk dan eens een kerstpakket vanaf 35 euro of onze kerstpakketten vanaf 45 euro.

Een kerstpakket vanaf € 5 tot € 20 voor medewerkers

Kerstpakketten van € 5 tot € 20 zijn al lang een volwaardig onderdeel van ons kerstpakketten assortiment. Kerstpakketten zijn er al vanaf € 5 zijn van prima kwaliteit, tegen een uitstekend tarief zijn uiterst doeltreffend gebleken om te schenken. Met zorg en toewijding samengesteld door onze kerstpakketten specialisten, met als doel u in staat te stellen uw mensen passend te bedanken voor hun inzet. Kerstpakketten als motivator; een absolute aanrader deze feestdagen!

Kies, vergelijk en bestel eenvoudig online

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Alle kerstpakketten zijn eenvoudig online te bestellen. Heeft u vragen over een kerstpakket, een specifiek product of een Goed doel? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakketten van € 5 tot € 20

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht