Kerstpakket van € 5 tot € 20

Kerstpakketten van € 5 tot € 20. Lekker voordelige kerstpakketten shoppen, kerstpakketten uniek in tarief en in samenstelling! In deze extra ruime prijsklasse treft u een zeer gevarieerd aanbod van meer dan 150 voordelige kerstpakketten. U ziet het direct; een leuk klein kerstpakket hoeft zeker niet duur te zijn. Bijzondere kerstpakketten vind je namelijk in elke prijsklasse! Heeft u het perfecte kerstpakket gevonden? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan of besteld direct kerstpakketten online!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten vanaf € 5; Voordelig maar net zo leuk!

Een blijk van waardering aan het einde van het jaar wordt nog altijd zeer gewaardeerd door werknemers. Vanaf €5 euro kunt u tegenwoordig al een kerstpakket kopen. Ondanks de lage prijs zijn deze pakketten toch zorgvuldig samen gesteld. Zo heeft u een goedkoop kerstpakket waarmee u gewoon voor de dag kunt komen bij uw werknemers of relaties.

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse categorieën producten die beschikbaar zijn in onze kerstpakketten van €5 tot €20 euro.

CategorieVoorbeeldenBeschrijving
EetwarenKoekjes, chips, chocolade, kerstkoekjesZoete en hartige snacks voor de feestdagen
DrankenThee, bieren, wijn, cava, sparkling 0.0%Verschillende dranken, van non-alcoholisch tot licht-alcoholisch.
CadeausMokken, plaid, borrelplank, petPraktische cadeaus die in elk huishouden van pas komen
Warme drankenChocolademelk, TheeHeerlijke warme dranken om te genieten tijdens de koude winteravonden

In deze tabel kunt u zien dat er grote variatie is in soorten kerstpakketten, ook bij een pakket van €5 tot €20 euro. Daarom hoeft een kerstpakket niet saai te zijn als uw budget wat lager is.

Kerstpakket 10 euro; klein maar fijn

Ook men een beperkt budget van € 5 tot € 20 is het super leuk om een kerstpakket te geven aan medewerkers en relaties. Het gaat om aandacht! We zetten ieder jaar dan ook vol in op onze collectie kerstpakketten met een mooie ronde prijs van €10,00! Natuurlijk in alle kleuren en met en zonder alcohol.

Kerstpakket 15 euro

Kerstpakketten van 15 euro vindt u hier tussen de prijstab van € 5 tot € 20. Het perfecte pakket om een positief signaal aan uw medewerkers af te geven. Ook als uw budget iets minder toereikend is. Voor bijvoorbeeld een kerstpakket 10 euro of een pakket van € 12,50 bent u hier ook aan het juiste adres. U vindt ze allemaal binnen de prijsbutton van € 5 tot € 20. Daarboven kiest u voor: Kerstpakketten vanaf € 20 euro.

Een kerstpakket vanaf 5 euro voor medewerkers

Een kerstpakket vanaf 5 euro tot 20 euro is al lang een volwaardig onderdeel van ons kerstpakketten assortiment. Een kerstpakket is er al vanaf 5 euro en zijn van prima kwaliteit, tegen een uitstekend tarief zijn uiterst doeltreffend gebleken om te schenken. Met zorg en toewijding samengesteld door onze kerstpakketten specialisten, met als doel u in staat te stellen uw mensen passend te bedanken voor hun inzet. Kerstpakketten als motivator; een absolute aanrader deze feestdagen!

Kies, vergelijk en bestel eenvoudig online

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Alle kerstpakketten zijn eenvoudig online te bestellen. Heeft u vragen over een kerstpakket, een specifiek product of een Goed doel? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Mocht u een iets duurder geschenk in gedachten hebben, bekijk dan eens een kerstpakket vanaf 35 euro of onze kerstpakketten vanaf 45 euro.

Kerstpakketten van € 5 tot € 20