Kerstpakket van 55 euro

Een kerstpakket van 55 euro – Een kerstpakket van dit prijsniveau behoort tot de luxere kerstpakketten binnen onze collectie! De meeste 55 euro kerstpakketten bestaan uit een mix van de lekkerste hapjes, drankjes en aangevuld met de leukste geschenken. Wat dacht u van een leuke wok, weekendtas of een luxe trolley. Alle geschenken richten zich op een thema en zijn super gewild en populair. Ben je op zoek naar het perfecte Kerstpakket van 55 euro om te geven aan jouw collega’s en werknemers? Start dan op deze pagina met het kiezen van het beste Kerstpakket van 55 euro voor jouw collega’s en werknemers.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Voorkeuren / Prijs

Geen producten gevonden!

Waarom is een Kerstpakket van 55 euro een goede keuze?

Een Kerstpakket van 55 euro is een populaire keuze voor bedrijven vanwege de volgende redenen:

  • Het is betaalbaar en past binnen het budget van veel bedrijven
  • Het biedt genoeg keuze en variatie voor werknemers
  • Het is een leuk cadeau om te geven en te ontvangen

Ideeën voor Kerstpakketten van 55 euro

Kerstpakket van 55 euro

Onderstaande zijn leuke en gewaardeerde pakketthema’s:

Borrelpakket: een pakket met lekkere snacks en drankjes om te genieten tijdens de feestdagen
Wellnesspakket: een pakket met verzorgingsproducten voor ontspanning en welzijn
Duurzaam pakket: een pakket met milieuvriendelijke producten zoals herbruikbare bekers, tassen en verpakkingen
Foodpakket: een pakket met lekkere en bijzondere etenswaren

Veelgestelde vragen over Kerstpakketten van 55 euro

Kan ik het Kerstpakket zelf samenstellen?

Ja, we bieden de mogelijkheid om het Kerstpakket zelf samen te stellen. Zo kun je het pakket helemaal afstemmen op de interesses van jouw collega’s en werknemers. Zelf samenstellen kan al vanaf 100 stuks!

Hoeveel Kerstpakketten moet ik bestellen?

Dit hangt af van het aantal werknemers dat je in dienst hebt. Het is gebruikelijk om voor elke werknemer een kerstpakket te bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om kerstpakketten te geven aan alleen de fulltime werknemers.

Kan ik het Kerstpakket laten bezorgen?

Ja, u kunt ervoor kiezen om het kerstpakket te laten bezorgen op het bedrijfsadres of op de thuisadressen van de werknemers.

Conclusie:

Een Kerstpakket van 55 euro is een geweldige manier om jouw waardering te tonen aan jouw collega’s en werknemers tijdens de feestdagen. Met bovenstaande handige tips en ideeën kun je het perfecte kerstpakket van 55 euro samenstellen waarbij je meestal kiest voor een thema dat past bij jouw bedrijf en de interesses van jouw collega’s en werknemers. Of je nu kiest voor een borrelpakket, wellnesspakket, duurzaam pakket, foodpakket of cadeaubonnenpakket, met een kerstpakket van 55 euro zorg je voor een feestelijke en gewaardeerde verrassing.

Zorg er wel voor dat je op tijd begint met het bestellen van de kerstpakketten. Zo voorkom je dat je achter het net vist en teleurgestelde werknemers hebt. En vergeet niet om het kerstpakket te personaliseren door er een persoonlijk kaartje of briefje bij te doen.

Al met al is het Kerstpakket van 55 euro een perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbaar en leuk cadeau voor hun collega’s en werknemers. Met ons assortiment heb je genoeg ideeën en inspiratie om het perfecte Kerstpakket van 55 euro te vinden of samen te stellen. Happy holidays!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een net wat lagere prijs in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket van 50 euro of wilt u juist een verbreding van uw budget? Dan is het aan te raden om te kijken bij een kerstpakket van 60 euro of een kerstpakket van 70 euro. Wat u ook wenst, de keuze is reuze!

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht