A-merken kerstpakket

A-merken kerstpakket: kwaliteit en volume bij Kerstpakkettenplaza.nl. Met een kerstpakket dat gevuld is met A-merken bent u verzekerd van kwaliteit. Het uitpakken van deze pakketten is al een een feest op zich. Een kerstpakket waarvan de inhoud bekend is bij de ontvangers en zeker is de smaak zal vallen. Een voltreffer!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een kerstpakket met A-merken?

Een kerstpakket A-merken is een kerstpakket dat bestaat uit producten van bekende en populaire merken. Het kan bijvoorbeeld gaan om lekkernijen, dranken, verzorgingsproducten of keukenapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan merken als Tony’s Chocolonely, Rituals, JBL en Philips. Deze merken staan bekend om hun hoge kwaliteit en populariteit. Op zoek naar borrel kerstpakketten, ook deze bieden we u graag aan!

Vraag en antwoord

Waarom zou ik kiezen voor een kerstpakket met A-merken?

A-merk kerstpakketten hebben verschillende voordelen. Allereerst zijn de producten van hoge kwaliteit en daarmee duurzamer dan goedkopere alternatieven. Daarnaast zorgen A-merken voor een luxe uitstraling en kunnen ze bijdragen aan de tevredenheid van werknemers. Door te kiezen voor een kerstpakket met A-merken laat u zien dat u oog heeft voor kwaliteit en dat u uw werknemers waardeert.

Is het duurder dan een standaard kerstpakket?

Ja, een A-merk kerstpakket is over het algemeen duurder dan een standaard kerstpakket. Dit komt omdat de producten van hogere kwaliteit zijn en van bekende merken afkomstig zijn. Echter, het is belangrijk om te bedenken dat werknemers vaak meer waardering hebben voor een kwalitatief hoogstaand kerstpakket dan voor een goedkope variant.

Welke merken zijn geschikt voor een hoogwaardig merken kerstpakket?

Er zijn veel verschillende A-merken die geschikt zijn voor een kerstpakket. Het is belangrijk om te kijken naar de interesses van uw werknemers en een pakket samen te stellen dat daarop aansluit. Enkele populaire A-merken voor kerstpakketten zijn Tony’s Chocolonely, Rituals, JBL, Philips, Dopper.

Kan ik een kerstpakket met A-merken op maat laten maken?

Kerstpakket met A-merken

Ja, dat kan zeker. Al vanaf 100 dezelfde pakketten kunt u ons team vragen om speciaal voor u een pakket op maat te maken. Bekijk de mogelijkheden van kerstpakketten samenstellen.

Daarnaast is een kerstpakket met A-merken vaak een goede keuze als u indruk wilt maken op uw werknemers. Met een kerstpakket gevuld met bekende en geliefde merken laat u zien dat u bereid bent om te investeren in de beste kwaliteit. Dit kan bijdragen aan het vertrouwen van uw werknemers in uw bedrijf en hun loyaliteit versterken.

Bovendien kunnen A-merk kerstpakketten ook bijdragen aan de branding van uw bedrijf. Door uw bedrijfslogo toe te voegen aan het kerstpakket, zorgt u ervoor dat uw werknemers uw merk associëren met kwaliteit en luxe. Dit kan bijdragen aan de naamsbekendheid en reputatie van uw bedrijf.

Het kiezen van de juiste A-merken voor uw kerstpakketten is ook belangrijk. U kunt ervoor kiezen om producten te selecteren die passen bij de interesses en voorkeuren van uw werknemers.

Conclusie

Kortom, deze kerstpakketten zijn een geweldige keuze als u op zoek bent naar een manier om uw waardering te tonen voor uw werknemers. Door te kiezen voor bekende en populaire merken, zorgt u voor kwaliteit en luxe. Bovendien kunnen A-merk kerstpakketten bijdragen aan de branding van uw bedrijf en de loyaliteit van uw werknemers versterken. Samen met u verzorgen we graag uw ultieme kerstpakket!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Op basis van uw wensen attenderen wij u ook graag op onze relax kerstpakketten of honden kerstpakketten! Wat verstaat men eigenlijk rondom A-merken, lees het op Wikipedia!

A-merken kerstpakket