Aparte kerstpakketten

Kerst is een tijd van gezelligheid, samenzijn en cadeaus geven. Voor veel bedrijven is het traditie om hun medewerkers te verrassen met een kerstpakket als blijk van waardering voor het afgelopen jaar. Maar waarom zou u kiezen voor een standaardpakket dat ieder jaar weer hetzelfde is? Dit jaar kunt u uw medewerkers echt verrassen met aparte kerstpakketten 2023. Aparte kerstpakketten: unieke geschenken voor een bijzondere kerst! Verras uw medewerkers dit jaar met iets anders dan een standaard kerstpakket. Kies voor unieke kerstpakketten en geef een uniek geschenk dat nog lang in herinnering zal blijven.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Mogelijkheden en voordelen van aparte kerstpakketten 2023

Wat zijn aparte kerstpakketten?

Dit zijn geschenken die anders zijn dan de traditionele kerstpakketten die we allemaal kennen. Het zijn unieke cadeaus die opvallen en indruk maken op de ontvangers. Denk bijvoorbeeld aan themapakketten, zoals een Italiaans dinerpakket, een wellnesspakket of een bierpakket. Maar ook gepersonaliseerde geschenken, zoals een mok met naam of een gegraveerde houten snijplank, vallen onder de aparte kerstpakketten.

Aparte kerstpakketten bestellen

Waarom kiezen voor aparte kerstpakketten?

Er zijn verschillende redenen waarom u aparte kerstpakketten 2023 zou kunnen kiezen

Uniek: Valt op tussen alle standaardpakketten die uw medewerkers waarschijnlijk al jaren krijgen.
Persoonlijk: U kunt laten zien dat u oog heeft voor de persoonlijke interesses en smaken van uw medewerkers.
Waardering: Een blijk van waardering voor het harde werk van uw medewerkers het afgelopen jaar.
Herinnering: Zorgt voor een blijvende herinnering aan een bijzondere kerst.


Voor wie zijn aparte kerstpakketten geschikt?

Aparte kerstpakketten zijn leuke kerstpakketten die geschikt zijn voor alle bedrijven die hun medewerkers op een originele manier willen verrassen. Of u nu een klein of groot bedrijf heeft, deze kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten en voor ieder budget.

Welke soorten aparte kerstpakketten zijn er?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten kerstpakketten verkrijgbaar. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden:

Thema pakketten, zoals een Italiaans dinerpakket, een wellnesspakket of een bierpakket.

Hoe bestelt u aparte kerstpakketten?

Het bestellen van kerstpakketten is heel eenvoudig. Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het online kerstpakketten bestellen super eenvoudig. Kies de gewenste pakketten uit en geef aan hoeveel u er wilt bestellen en kies de dag van levering! Vaak is het ook mogelijk om het pakket te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Vervolgens hoeft u alleen nog maar even geduld te hebben en worden de kerstpakketten bij u bezorgd op het gewenste moment.

Wat is de prijs van aparte kerstpakketten 2023?

De prijs van kerstpakketten variëren sterk, afhankelijk van het type pakket en het aantal dat u bestelt. Een standaardpakket kost gemiddeld tussen de € 20 en € 50 per stuk, terwijl een luxe en apart pakket al snel € 100 of meer kan kosten.

Vraag en antwoord

Kan ik ook zelf een apart kerstpakket samenstellen?

Ja, zeker is het mogelijk om zelf een apart kerstpakket samen te stellen. Zo kunt u het pakket helemaal afstemmen op de wensen en smaken van uw medewerkers, dat kan al vanaf 100 stuks!

Zijn aparte kerstpakketten duurder dan standaardpakketten?

Dat hoeft niet per se het geval te zijn. De prijs van kerstpakketten variëren sterk en zijn afhankelijk van het type pakket en het aantal dat u bestelt. Het is wel belangrijk om te bedenken dat u met een apart kerstpakket vaak meer indruk maakt op uw medewerkers dan met een standaardpakket.

Conclusie

Dit jaar kunt u uw medewerkers echt verrassen met een apart kerstpakket. Kies voor een uniek cadeau dat opvalt tussen alle standaardpakketten en laat zien dat u oog heeft voor de persoonlijke interesses en smaken van uw medewerkers. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten aparte kerstpakketten verkrijgbaar, voor ieder budget en voor ieder bedrijf. Bestel ze eenvoudig online en zorg voor een bijzondere en onvergetelijke kerst voor uw medewerkers.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klanten[email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, kijk dan eens bij extra bijzondere kerstpakketten of onze unieke kerstpakketten en geef uw relaties de vrije hand!

Aparte kerstpakketten

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht