Aparte kerstpakketten

Kerst is een tijd van gezelligheid, samenzijn en cadeaus geven. Voor veel bedrijven is het traditie om hun medewerkers te verrassen met een kerstpakket als blijk van waardering voor het afgelopen jaar. Maar waarom zou u kiezen voor een standaardpakket dat ieder jaar weer hetzelfde is? Dit jaar kunt u uw medewerkers echt verrassen met aparte kerstpakketten 2024. Aparte kerstpakketten: unieke geschenken voor een bijzondere kerst! Verras uw medewerkers dit jaar met iets anders dan een standaard kerstpakket. Kies voor unieke kerstpakketten en geef een uniek geschenk dat nog lang in herinnering zal blijven.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Mogelijkheden en voordelen van aparte kerstpakketten 2024

Wat is een apart kerstpakket?

Dit zijn geschenken die anders zijn dan de traditionele kerstpakketten die we allemaal kennen. Het zijn unieke cadeaus die opvallen en indruk maken op de ontvangers. Denk bijvoorbeeld aan themapakketten, zoals een Italiaans dinerpakket, een wellnesspakket of een bierpakket. Maar ook gepersonaliseerde geschenken, zoals een mok met naam of een gegraveerde houten snijplank, vallen onder de aparte kerstpakketten.

Apart kerstpakket bestellen

Waarom kiezen voor een apart kerstpakket?

Er zijn verschillende redenen waarom u aparte kerstpakketten 2024 zou kunnen kiezen

Uniek: Valt op tussen alle standaardpakketten die uw medewerkers waarschijnlijk al jaren krijgen.
Persoonlijk: U kunt laten zien dat u oog heeft voor de persoonlijke interesses en smaken van uw medewerkers.
Waardering: Een blijk van waardering voor het harde werk van uw medewerkers het afgelopen jaar.
Herinnering: Zorgt voor een blijvende herinnering aan een bijzondere kerst.

Voor wie zijn aparte kerstpakketten geschikt?

Aparte kerstpakketten zijn leuke kerstpakketten die geschikt zijn voor alle bedrijven die hun medewerkers op een originele manier willen verrassen. Of u nu een klein of groot bedrijf heeft, deze kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten en voor ieder budget.

Welke soorten aparte kerstpakketten zijn er?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten kerstpakketten verkrijgbaar. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden:

Thema pakketten, zoals een Italiaans dinerpakket, een wellnesspakket of een bierpakket.

Vraag en antwoord

Hoe bestelt u een apart kerstpakket?

Het bestellen van kerstpakketten is heel eenvoudig. Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het online kerstpakketten bestellen super eenvoudig. Kies de gewenste pakketten uit en geef aan hoeveel u er wilt bestellen en kies de dag van levering! Vaak is het ook mogelijk om het pakket te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Vervolgens hoeft u alleen nog maar even geduld te hebben en worden de kerstpakketten bij u bezorgd op het gewenste moment.

Wat is de prijs van aparte kerstpakketten 2024?

De prijs van kerstpakketten varieert sterk, afhankelijk van het type pakket en het aantal dat u bestelt. Een standaardpakket kost gemiddeld tussen de € 20 en € 50 per stuk, terwijl een luxe en apart pakket al snel € 100 of meer kan kosten.

Kan ik ook zelf een apart kerstpakket samenstellen?

Ja, zeker is het mogelijk om zelf een apart kerstpakket samen te stellen. Zo kunt u het pakket helemaal afstemmen op de wensen en smaken van uw medewerkers, dat kan al vanaf 100 stuks!

Zijn aparte kerstpakketten duurder dan standaardpakketten?

Dat hoeft niet per se het geval te zijn. De prijs van kerstpakketten variëren sterk en zijn afhankelijk van het type pakket en het aantal dat u bestelt. Het is wel belangrijk om te bedenken dat u met een apart kerstpakket vaak meer indruk maakt op uw medewerkers dan met een standaardpakket.

Conclusie

Dit jaar kunt u uw medewerkers echt verrassen met een apart kerstpakket. Kies voor een uniek cadeau dat opvalt tussen alle standaardpakketten en laat zien dat u oog heeft voor de persoonlijke interesses en smaken van uw medewerkers. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten aparte kerstpakketten verkrijgbaar, voor ieder budget en voor ieder bedrijf. Bestel ze eenvoudig online en zorg voor een bijzondere en onvergetelijke kerst voor uw medewerkers.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, kijk dan eens bij extra bijzondere kerstpakketten of onze unieke kerstpakketten en geef uw relaties de vrije hand!

Aparte kerstpakketten