Bijzondere kerstpakketten

Bijzondere kerstpakketten? Natuurlijk hebben we bijzondere kerstpakketten! Vanaf iedere Januari gaat ons team ‘Stad en land’ af op zoek naar de lekkerste producten voor de nieuwe bijzondere kerstpakketten collectie. We bezoeken alle relevante beurzen in binnen- en buitenland en volgende kerstpakkettentrends op de voet. Van weelderig gevulde kerstpakketten met veel fooditems tot de meest luxe artikelen, u vindt ze allemaal terug in de collectie bijzondere kerstpakketten! Bekijk onderstaande pakketten maar eens, toch niet helemaal gevonden wat u zoekt? Navigeer dan eens op prijs via de tabbladen of neem contact op met onze klantenservice, we helpen u graag!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bijzondere kerstpakketten 2024?

Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment van meer dan 1.300 kerstgeschenken. Een bijzonder kerstpakket kopen kan al vanaf € 5,00. Jaarlijks stellen wij onze gehele collectie kerstpakketten opnieuw samen zodat deze kerstgeschenken ieder jaar bijzonder en uniek zijn. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw medewerkers een bijzonder kerstpakket krijgen. Een kerstpakket dat net iets meer onderscheidend is dan een normaal kerstpakket.

Bijzonder kerstpakket bestellen

Wat zijn bijzondere kerstpakketten in 2024? In dat jaar zijn de kerstpakketten met een wereldthema populair geworden. Sowieso zijn thema kerstpakketten altijd erg in trek. Zoals bijvoorbeeld het kerstpakket thema Spanje wat lekkere tapas hapjes bevat. Een ander origineel kerstpakket zoals de pakketten op maat en het kerstpakket naar keuze waarbij iemand zelf uit een tal van mooie dingen kan kiezen is ook heel bijzonder.

Bijzondere kerstpakketten kopen

Kerstpakketten vergelijken

Voor het kerstpakket 2024is de trend vergelijkbaar aan ander recente jaren, dus thema kerstpakketten waren nog steeds in trek. Echter, de kerstpakketten met landenthema’s moesten de populariteit delen met bijzondere kerstpakketten uit de omgeving. Dus een Gronings kerstpakket, Twents kerstpakket of bijzonder kerstpakketten 2024 vol Friese lekkernijen. Daarnaast mochten in dit jaar de kerstpakketten wat meer kosten en daarmee uitgebreider zijn. Denk aan kerstpakketten met elektronica!

Tip? Maak het kerstpakket bijzonder in 2024

Wat worden de bijzondere kerstpakketten? Dat is de vraag. Wij zijn nu nog bezig met het samenstellen van de collectie kerstpakketten 2024. Maar, houd de website in de gaten en bestel uw kerstpakketten tussen juni en augustus. Zo heeft u de meeste keus in bijzondere kerstpakketten. Wat verwachten wij voor 2024? De verwachting is dat thema’s het nog steeds goed zullen doen. Dus in plaats van een kerstpakket met alleen iets lekkers erin, wordt het gewaardeerd als er een verbindend thema is gebruikt. Of kerstpakketten voor een specifiek gender nog populair blijven, dat is maar de vraag nu steeds meer mensen een gender neutrale aanpak prettiger vinden. Wat verwachten wij dan dat de nieuwe kerstpakketten trends worden? Wij van Kerstpakkettenplaza.nl verwachten weer dat mensen onze goed gevulde luxe kerstpakketten waarderen.

Bijzondere kerstpakketten

Waarom kerstpakketten kopen bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Wist u dat we, naast onze ervaring van maar liefst 23 jaar, de eerste kerstleverancier zijn die online kerstpakketten is gaan verkopen? In de tijd dat wij gestart zijn was dat uniek. Inmiddels is internet zo gegroeid dat er ook andere aanbieders zijn. Eenieder kan natuurlijk een kerstpakketten webshop starten, echter is ervaring wel noodzakelijk. Kijk daarom goed waar u koopt en let op dat deze website wel Thuiswinkel waarborg gecertificeerd is. Niet in de laatste plaats hebben wij een heel groot assortiment kerstpakketten waardoor het kiezen van het juiste kerstgeschenk voor iedereen een eenvoudige opgave wordt. Zo kunt u uw zoekopdracht verfijnen en bijvoorbeeld kiezen voor een kerstpakket zonder alcohol of een duurzaam kerstpakket.

Conclusie

Zoals gezegd hebben we een mooie samenstelling gemaakt van bijzondere kerstpakketten 2024. Met een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl zorgt u voor een fijne Kerst voor uw mensen en dat is een mooi cadeau na een jaar hard werken!

Als u op zoek bent naar de voor al uw mensen een bijzonder kerstpakket is dat een hele opgave, kom naar Kerstpakkettenplaza.nl en maak gebruik van onze jarenlange expertise! Onze 45 product specialisten begeleiden u van A tot Z en u ontvangt een tevredenheidsgarantie! Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bijzonder kerstpakket geven