Kerstpakketten Black Friday

Kerstpakketten Black Friday – Welkom bij Kerstpakkettenplaza.nl, dé plek voor al uw kerstpakketten! Bent u op zoek naar een kerstpakket met een korting? Dan bent u op Black Friday bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een selectie kerstpakketten aan met een prijsverlaging. Op deze pagina laten wij u deze kerstpakketten zien, zodat u optimaal kunt profiteren van de feestelijke actie! Let wel, het is maar 1 dag, dus wees er op tijd bij want OP=OP!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is Black Friday?

Black Friday, de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten, is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Het staat bekend als dé dag waarop retailers met spectaculaire aanbiedingen en kortingen komen om het feestseizoen te starten. Black Friday wordt vaak beschouwd als het begin van het kerstinkoopseizoen, waarbij consumenten massaal op zoek gaan naar koopjes en cadeaus. Ook in Nederland wordt deze dag steeds populairder, vandaar onze Black Friday kerstpakketten collectie!

Kerstpakketten Black Friday

De populariteit van Black Friday als winkel- en kortingsdag neemt elk jaar toe in Nederland. Als u op zoek bent naar kerstpakketten voor Black Friday, bent u bij ons aan het juiste adres! Onze kerstgeschenken zijn speciaal samengesteld voor deze gelegenheid en bieden waarde en exclusiviteit voor uw medewerkers of relaties. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we ons aangepast aan de wensen van onze klanten en bieden we nu ook speciale kerstpakketten aan voor Black Friday. Onze kerstpakketten bevatten eigentijdse producten, die speciaal zijn uitgekozen om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Geeft u liever een ander geschenk? Bekijk onze bedankt kerstpakketten of verzorging kerstpakketten!

Waarom kiezen voor kerstpakketten op Black Friday?

Kerstpakketten Black Friday

U vraagt zich misschien af waarom u zou moeten kiezen voor kerstpakketten op Black Friday. Hier zijn enkele redenen waarom onze kerstpakketten de perfecte keuze zijn voor uw bedrijf:

Aparte producten: Onze Black Friday kerstpakketten bevatten producten die speciaal zijn uitgekozen om aan te sluiten bij de laatste trends en verwachtingen van consumenten tijdens. Dit zorgt ervoor dat uw kerstpakketten opvallen en indruk maken op uw medewerkers, klanten of relaties.

Aantrekkelijke kortingen: Tijdens Black Friday zijn kortingen en aanbiedingen vaak het hoogst van het jaar. Door te kiezen voor een kerstpakket op deze dag kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen, waardoor u waar voor uw geld krijgt en uw budget efficiënt kunt besteden.

Feestelijke sfeer: Black Friday is een feestelijke gelegenheid en onze kerstpakketten zijn daarop afgestemd. Ze creëren een gezellige en feestelijke sfeer, waardoor uw medewerkers, klanten of relaties zich extra gewaardeerd voelen en in de juiste stemming zijn voor de kerstperiode.

Black Friday kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenplaza?

Onze kerstpakketten zijn ontworpen om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen en uw medewerkers of relaties te verrassen tijdens de feestdagen. Hier zijn enkele redenen waarom u onze kerstpakketten het best kunt bestellen, zeker tijdens Black Friday:

Exclusieve producten: Onze kerstpakketten voor Black Friday bevatten producten die anders zijn dan anders en dus niet in de pakketten van andere bedrijven te vinden zijn. Zo zorgt u voor een onderscheidende ervaring voor de ontvangers.

Hoogwaardige kwaliteit: Wij streven naar de hoogste kwaliteit in al onze producten. De kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl bevatten alleen producten van gerenommeerde merken, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de beste kwaliteit ontvangt.

Variatie en diversiteit: Onze Black Friday kerstpakketten bieden een breed scala aan producten, variërend van etenswaren, dranken, gadgets, en meer. Hierdoor kunnen uw medewerkers of relaties genieten van een gevarieerd en divers assortiment. In onze firmanaam is niet voor niks ‘plaza’ opgenomen, het is een plein, een markt vol met verscheidene en onderscheidende kerstpakketten!

Aantrekkelijke prijzen: Tijdens Black Friday bieden wij speciale kortingen op onze kerst geschenken, zodat u kunt profiteren van aantrekkelijke prijzen en uw budget optimaal kunt benutten.

De volledige keuze

We kunnen ons echter goed voorstellen dat u niet wilt wachten tot deze speciale dag om uw kerstpakketten te bestellen. Indien u de volledige keuze wenst te hebben, dan adviseren wij om reeds in oktober de bestelling van uw kerstpakketten door te geven. Zo voorkomt u eventueel teleurstellingen!

Conclusie

Wacht niet langer en bestel nu uw kerstpakketten op Black Friday bij ons. Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit, afwijkende producten, variatie en diversiteit, en natuurlijk aantrekkelijke prijzen. Maak uw medewerkers of relaties blij met een waardevolle kerstattentie tijdens deze feestelijke periode. Bestel vandaag nog en laat uw bedrijf opvallen met kerstpakketten gekozen tijdens Black Friday!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens onze houten kerstpakketten of lokale kerstpakketten!

Black Friday kerstpakketten