Budget kerstpakket

Budget kerstpakket: Geef meer met minder geld! – De feestdagen zijn de tijd van het jaar waarin we onze waardering tonen voor onze dierbaren en collega’s. Een traditie die al lang bestaat is het geven van kerstpakketten. Voor werkgevers is dit een mooie manier om hun medewerkers te bedanken voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar. Het probleem is echter dat deze pakketten vaak prijzig zijn en niet passen binnen elk kerstpakket budget. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook opties voor een budget kerstpakket beschikbaar.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Gouden Genot
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat klein geschenk
Kerstpakket bevat alcohol
Gouden Genot
Inhoud: 25 artikelen
Voorraad: Uitverkocht
25,- per stuk
28,85 incl. BTW
Neleman
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Neleman
Inhoud: 3 artikelen
25,- per stuk
30,25 incl. BTW
Wijnzinnige borrelbox
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Wijnzinnige borrelbox
Inhoud: 6 artikelen
25,- per stuk
30,25 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een budget kerstpakket?

Een budget kerstpakket is een kerstpakket dat speciaal is samengesteld voor werkgevers die niet te veel geld willen uitgeven aan een kerstgeschenk. Deze pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en zijn samengesteld met producten van goede kwaliteit, maar met een lagere prijs. Op deze manier kunnen werkgevers toch een kerstgeschenk geven zonder te veel geld uit te geven.

Voordelen van een budget kerstpakket

Het geven van een budget kerstpakket heeft vele voordelen, zoals:

  • Betaalbaarheid: Het grootste voordeel van een budget kerstpakket is dat ze betaalbaar zijn en passen binnen elk kerstpakket budget. Je kunt medewerkers toch een geschenk geven zonder te veel geld uit te geven.
  • Diversiteit: Een kerstpakket voor klein budget is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en thema’s. Hierdoor kunnen werkgevers kiezen uit verschillende opties en de pakketten afstemmen op het kerstpakket budget én de wensen van medewerkers.
  • Kwaliteit: Hoewel het budget kerstpakket minder duur zijn dan de meeste kerstpakketten, zijn ze samengesteld met producten van goede kwaliteit. Je hoeft niet in te leveren op kwaliteit om geld te besparen.

Creatieve ideeën voor een budget kerstpakket

Als je op zoek bent naar creatieve ideeën voor een kerstpakket met klein budget, dan hebben we een paar goede opties voor je:

Persoonlijk pakket: Stel zelf een pakket samen met producten die passen bij de interesses van je medewerkers. Bijvoorbeeld een boek voor de boekenwurm, een kookboek voor de hobbykok of een sportaccessoire voor de sportliefhebber.

Denk aan duurzaamheid: Maak een pakket met duurzame producten, zoals een herbruikbare koffiebeker, een bamboe tandenborstel of een gerecyclede notebook. Dit laat zien dat je als werkgever geeft om het milieu en duurzaamheid belangrijk vindt.

Thema-pakket: Kies een thema, zoals ontspanning of gezondheid, en stel een pakket samen met producten die hierbij passen. Bijvoorbeeld een kaars, een thee-infuser en een badolie voor een ontspanningspakket of een shakebeker, sportband en een fitnessmat voor een gezondheidspakket.

Budget bekend? Dan op zoek naar cadeautjes voor je medewerkers

Kerstpakket klein budget – Wat kun je dit jaar besteden aan de kerstpakketten? Deze vraag zal als eerste beantwoord moeten worden, voordat je gericht op zoek kunt gaan naar de cadeaus voor je medewerkers in de feestmaand december. Heb je al een categorie in gedachte? De traditionele kerstpakketten, die zeer populair zijn, de goede doelen pakketten waarmee je ons tegelijkertijd geld laat doneren voor een goed doel, of de wellness pakketten, wanneer je met een verwen pakket voor de dag wil komen. Bekijk het assortiment! Heb je de geschikte categorie gevonden voor jouw mensen, dan is er per categorie nog een verdeling in prijsklassen. Erg praktisch, want op die manier heb jij snel de kerstpakketten voor 2024 gevonden. Wij weten hoe druk iedereen is en daarom denken wij mee om het je zo eenvoudig mogelijk te maken. Kom je er desondanks niet uit, neem contact op en wij helpen je graag verder.

Kun je dit jaar wel flink uitpakken?

Een goed jaar gedraaid met je bedrijf? Laat je medewerkers daarvan ook profiteren, door in december flink uit te pakken met een kerstpakket. Je personeel zal gemotiveerd blijven als zij merken dat jij hun inzet waardeert en dat jij laat weten dat de groei van het bedrijf mede door de werknemers is toegenomen. Zij voelen daardoor ook verantwoordelijkheid voor het bedrijf. Ons assortiment kent voldoende variatie om eens flink uit te pakken. Heb je daarentegen een minder goed jaar gehad met je bedrijf om wat voor reden dan ook (economische redenen, kosten langdurig zieke medewerkers, zakenpartners die failliet zijn gaan)? Wees daar eerlijk over, maar probeer desondanks een klein cadeautje te regelen voor je mensen. Bepaal tijdig het kerstpakket budget en schrijf je in op onze nieuwsbrief voor tips!

De waardering van je personeel tegenover jou zal er niet minder om zijn, omdat je doet wat er in je mogelijkheden ligt. Ze zullen het begrijpen. Heb je hulp nodig, neem gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring hebben wij (bijna) overal een prima oplossing voor, ook als je voor een goedkoop kerstpakket kiest. Kunnen we je dit jaar (opnieuw) begroeten als klant? Mogen we dit jaar de cadeautjes voor je verzorgen? Een prima keuze, want wij zorgen ervoor dat je 100% tevreden zult zijn over de afwikkeling van de kerstpakketten en Sintsurprises van de beste kwaliteit. Budget kerstpakket; een voltreffer!

Ook een klein kerstcadeau voldoet

De traditie van kerst moet in ere worden gehouden. Medewerkers kijken er elk jaar naar uit om een kerstcadeautje te ontvangen. Wist je dat ook een klein kerstcadeau voldoet? Soms kun je als werkgever niet anders dan goed op de kleintjes passen en moet je uitgaven beperken. Het belangrijkste in dat geval is, dat je kerst niet zomaar aan je voorbij laat gaan. Beperk de uitgaven van de kerstpakketten, maar sla het uitdelen van cadeautjes niet helemaal over. Een budget kerstpakket zullen ook gewaardeerd worden! Tip: zoek uit, of laat voor je uitzoeken of de kerstpakketten je belastingtechnisch een voordeeltje kunnen opleveren. Kerstpakket klein budget? Het kan zeker en zal goed ontvangen worden!

Budget kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl

Zoek je kerstpakket voor een klein budget? Werkgevers, ook met een beperkt budget, kunnen bij Kerstpakkettenplaza.nl een fraai cadeau vinden. Het belangrijkste is dat je zeker bent van het uitgetrokken budget en dus weet wat jij dit jaar voor je medewerkers naast het salaris uit kunt geven.

Als je dat weet dan ben je al een heel eind op de goede weg. Het is straks dan alleen nog een kwestie van een cadeau kiezen dat binnen dat kerstpakket budget past. Vind je het moeilijk? Wij helpen je graag om er een bijzonder moment van te maken. Medewerkers zullen het begrijpen als het kerstpakket beperkt is, wanneer het even wat moeizamer gaat met het bedrijf. Zij zullen het waarderen dat jij desondanks in december iets extra’s doet. Ons kerstpakket voor een klein budget is van dezelfde kwaliteit als een groter en duurder cadeau. Je levert dus niets in aan kwaliteit en ook niet aan de zorgvuldigheid waarmee de pakketten worden samengesteld. Kerstpakket met een klein budget, gewoon doen!

Verwachtingen van een kerstpakket

Vergis je niet, mensen verwachten misschien wel een kerstpakket omdat je dat al jaren doet, maar de waarde ervan is echt niet het belangrijkste. Dus heb je dit jaar “slechts” een beperkt kerstpakket budget beschikbaar, sla deze traditie niet over omdat je bang bent dat het cadeau te klein is. Het is een extraatje!! En als jij straks onze kerstgeschenken ziet dan zul je het ermee eens zijn dat klein ook heel fijn kan zijn. Budget kerstpakketten schenken is en blijft een feest!

Beperkt kerstpakket budget en toch een kerstpakket?

Ja, zeker doen, ook met een beperkt budget. Het is namelijk erg belangrijk om de traditie van de kerstpakketten voort te zetten. Het is echt mogelijk om te kiezen voor een heel mooi of zelfs grappig kerstpakket waarmee u een lach op het gezicht van de ontvanger tovert. Iedereen kijkt uit naar de feestdagen en naar dat extraatje. Kijk straks online in onze webshop of in een van onze showrooms hoe gezellig kerstpakket met een klein budget er uitziet. Heb je zelf een idee en heb je meer dan 100 stuks nodig dan maken wij een kerstpakket op maat voor jou en je medewerkers. Neem daarvoor op tijd persoonlijk contact met ons op. Wij begrijpen het als jij als werkgever even wat minder kunt uitgeven, maar toch je personeel wil motiveren en stimuleren om de schouders onder hun werkzaamheden te blijven zetten. Een gebaar als het geven van een kerstpakketje draagt daar zeker aan bij. Je zult in ons assortiment genoeg mogelijkheden vinden en zien dat er met elk budget rekening is gehouden. Zeker ook als je een beperkt budget aan kerstpakketten kunt besteden is de keuze groot. Wij helpen je graag om een fraai pakket te vinden, wellicht wat minder groots maar wel een cadeau waarmee je je medewerkers kunt verrassen.

Kerstpakket klein budget; voor ieder tarief het beste kerstpakket!

Tevens hebben wij (diverse) acties met budget kerstpakketten. Ook kunnen wij een kerstpakket geheel voor u op maat samenstellen. U kunt de door u gewenste producten zelf aangeven. Hiervoor hoeft u niet persé naar een showroom. U kunt bijvoorbeeld ook een bestaand kerstpakket aanpassen door producten te ruilen en/of toe te voegen. Dat is dan een veel eenvoudigere oplossing. Kerstpakketten aanpassen kan al vanaf een afname van 100 stuks.

Vraag en antwoord

Zijn budget kerstpakketten van mindere kwaliteit?

Nee, budget kerstpakketten zijn samengesteld met producten van goede kwaliteit, maar met wat minder artikelen. Dus het is prima mogelijk om tegen een wat lagere prijs bijvoorbeeld een gezond kerstpakket te vinden. Werkgevers hoeven zeker niet in te leveren op kwaliteit om geld te besparen.

Is een budget kerstpakket minder aansprekend om te krijgen?

Nee, budget kerstpakketten kunnen juist heel aansprekend zijn om te krijgen omdat ze vaak een persoonlijkere touch hebben. Werkgevers kunnen de pakketten afstemmen op de interesses en wensen van hun medewerkers, waardoor het een persoonlijk geschenk wordt.

Budget kerstpakket

Conclusie: Geef meer met minder geld

Een budget kerstpakket is een geweldige manier voor werkgevers om hun medewerkers te bedanken voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar, zonder te veel geld uit te geven. Deze pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en thema’s, waardoor werkgevers kunnen kiezen uit verschillende opties en de pakketten kunnen afstemmen op de wensen van hun medewerkers. Door te kiezen voor een kerstpakket met een klein budget, kunnen werkgevers meer geven met minder geld en hun medewerkers toch een persoonlijke attentie geven tijdens de feestdagen.

Contact

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket met klein budget? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket met klein budget bestellen