Ecologische kerstpakketten

Ecologie betekent eigenlijk niets meer of minder dan “de natuur haar werk laten doen.” Ecologisch verantwoorde kerstpakketten zijn dan ook pakketten waarin grondstoffen zitten die zonder (al te veel) interventie van de producent “gegroeid“ zijn. Denk hierbij aan onbespoten kersen voor de jam en paté op basis van vee dat niet is behandeld met groeihormonen. Zonder gebruik van preventieve antibiotica en zich vrij heeft kunnen bewegen gedurende hun bestaan. Ecologisch betekend voor ons ook “respect voor de natuur en het milieu.”

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Ecologisch verantwoorde kerstpakketten bestellen? Waar let je op?

Wij verpakken onze kerstpakketten in dozen gemaakt van gerecycled papier. Het bedrukken gaat zonder gebruik te maken van vervuilende oplosmiddelen. Wij streven naar een verpakking voor de verschillende ingrediënten die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Op deze manier proberen wij onze voetafdruk op onze aarde zo klein mogelijk te maken. Het liefst zouden we niet terug te vinden zijn.

Maar we letten niet alleen de pakketten. Wij hebben er lang geleden al voor gekozen om alle correspondentie via de mail te laten verlopen en zo min mogelijk per post te versturen. Daarnaast hebben we de verlichting op kantoor vervangen en sluiten ’s avonds voordat we naar huis gaan onze pc’s netjes af. Het lijken kleinigheden maar we proberen mede op deze wijze ons pakket ecologisch te maken.
Het gaat tenslotte niet alleen om een stukje plastic of gemanipuleerde soja, het gaat om een manier van leven.

Ecologische kerstpakketten bestellen

Dus als u opzoek bent naar een kerstpakkettenleverancier met het hart op de juiste plaats, dan weet u waar u moet zijn. Met veel liefde maken wij dan ook onze ecologische verantwoorde kerstpakketten. Deze pakketten vinden jaarlijks hu weg naar inmiddels meer dan 10.000 actieve vaste relaties. We zijn er dan ook bijzonder trots op. Gelukkig zien we dat deze beweging zich landelijk doorzet en we zijn dan ook overtuigd van het feit dat we gezamenlijk de juiste weg zijn ingeslagen!

Ecologische kerstpakketten; de nieuw trend?

Een nieuwe trend in de kerstpakkettenland zijn de zogeheten ‘Eco kerstpakketten’. Een ruim begrip dat wij graag aan u uitleggen.

Eco staat voor ecologie, hieronder valt natuur, mens en milieu. Kortom onze planeet. Planten en dieren staan hierin centraal. Duurzaamheid en biologische producten zijn kernwoorden die onder ‘Eco’ vallen. Ecologische kerstpakketten zijn kerstpakketten die gemaakt zijn met veel aandacht voor natuur en milieu. Derhalve hebben wij ook het thema duurzame kerstpakketten voor u in onze webshop opgenomen.

Bijzondere kerstpakketten

In onze collectie hebben we verschillende ecologische kerstpakketten. Het gaat dan met name om biologische kerstpakketten. Eco kerstpakketten richten zich ook op bepaalde dieren. Producten die daarop inspelen en in het kerstpakket voorkomen zijn onder andere vogelhuisjes. Maar ook een vlinderkastjes of insectenhotel. Het voeren van vogels kan ook een goed idee zijn om te verwerken in een eco kerstpakket.

Helemaal hip dit jaar is de blender. Zo maken uw medewerkers gemakkelijk heerlijke en  gezonde sapjes voor op het werk. We verwachten dat deze kerstpakketten met blenders nog lang tot ons collectie blijven horen. Ze zijn razend populair. Wij hebben dit jaar een ruim assortiment ecologische kerstpakketten met blender voor u geselecteerd.

Ecologische kerstpakketten kopen

Op zoek naar een ecologische themalijn?

Bepaalde themalijnen binnen onze collectie zijn ecologisch. De kerstpakketten binnen deze lijn worden op een verantwoorde wijze geproduceerd en voldoen aan strenge milieu eisen. Naast ecologische kerstpakketten zijn er ook nog een groot aantal andere themalijnen te vinden in ons assortiment.

De juiste ecologische keuze maken?

Het kiezen van het juiste kerstpakket is elk jaar weer een moeilijke taak. Wij helpen u graag. Naast een uitgebreid assortiment kerstgeschenken, vindt u op Kerstpakkettenplaza.nl ook verschillende andere kerstpakketten. Dit maakt het zoeken veel makkelijker. Natuurlijk geven wij ook graag persoonlijk advies!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een alternatief kerstpakket, bekijk ze gewoon allemaal en maak dan uw keuze!

Meer info over ecologisch?

Ecologische kerstpakketten online

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht