Ecologisch kerstpakket

Ecologie betekent eigenlijk niets meer of minder dan “de natuur haar werk laten doen.” Een ecologisch kerstpakket is dan ook een pakket waarin grondstoffen zitten die zonder (al te veel) interventie van de producent “gegroeid“ zijn. Denk hierbij aan onbespoten kersen voor de jam en paté op basis van vee dat niet is behandeld met groeihormonen. Zonder gebruik van preventieve antibiotica en zich vrij heeft kunnen bewegen gedurende hun bestaan. Ecologisch betekend voor ons ook “respect voor de natuur en het milieu.”

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ecologisch kerstpakket bestellen? Waar let je op?

Wij verpakken onze kerstpakketten in dozen gemaakt van gerecycled papier. Het bedrukken gaat zonder gebruik te maken van vervuilende oplosmiddelen. Wij streven naar een verpakking voor de verschillende ingrediënten die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Op deze manier proberen wij onze voetafdruk op onze aarde zo klein mogelijk te maken. Het liefst zouden we niet terug te vinden zijn.

Maar we letten niet alleen op de pakketten. Wij hebben er lang geleden al voor gekozen om alle correspondentie via de mail te laten verlopen en zo min mogelijk per post te versturen. Daarnaast hebben we de verlichting op kantoor vervangen en sluiten ’s avonds voordat we naar huis gaan onze pc’s netjes af. Het lijken kleinigheden maar we proberen mede op deze wijze ons pakket ecologisch te maken. Het gaat tenslotte niet alleen om een stukje plastic of gemanipuleerde soja, het gaat om een manier van leven.

Ecologisch kerstpakket bestellen

Dus als u op zoek bent naar een kerstpakketten leverancier met het hart op de juiste plaats, dan weet u waar u moet zijn. Met veel liefde maken wij dan ook ons ecologisch kerstpakket. Deze pakketten vinden jaarlijks hun weg naar inmiddels meer dan 10.000 actieve vaste relaties. We zijn er dan ook bijzonder trots op. Gelukkig zien we dat deze beweging zich landelijk doorzet en we zijn dan ook overtuigd van het feit dat we gezamenlijk de juiste weg zijn ingeslagen!

Ecologisch kerstpakket; de nieuw trend?

Een nieuwe trend in de kerstpakkettenland zijn de zogeheten ‘Eco kerstpakketten’. Een ruim begrip dat wij graag aan u uitleggen.

Eco staat voor ecologie, hieronder valt natuur, mens en milieu. Kortom onze planeet. Planten en dieren staan hierin centraal. Duurzaamheid en biologische producten zijn kernwoorden die onder ‘Eco’ vallen. Een ecologisch kerstpakket is een kerstpakket dat gemaakt is met veel aandacht voor natuur en milieu. Derhalve hebben wij ook het thema duurzame kerstpakketten voor u in onze webshop opgenomen.

Bijzondere kerstpakketten

In onze collectie hebben we verschillende ecologische kerstpakketten. Het gaat dan met name om biologische kerstpakketten. Eco kerstpakketten richten zich ook op bepaalde dieren. Producten die daarop inspelen en in het kerstpakket voorkomen zijn onder andere vogelhuisjes. Maar ook een vlinderkastjes of insectenhotel. Het voeren van vogels kan ook een goed idee zijn om te verwerken in een eco kerstpakket.

Helemaal hip dit jaar is de blender. Zo maken uw medewerkers gemakkelijk heerlijke en gezonde sapjes voor op het werk. We verwachten dat deze kerstpakketten met blenders nog lang tot onze collectie blijven horen. Ze zijn razend populair. Wij hebben dit jaar een ruim assortiment ecologische kerstpakketten met blender voor u geselecteerd.

Ecologische kerstpakketten kopen

Op zoek naar een ecologische themalijn?

Bepaalde themalijnen binnen onze collectie zijn ecologisch. De kerstpakketten binnen deze lijn worden op een verantwoorde wijze geproduceerd en voldoen aan strenge milieu eisen. Naast een ecologisch kerstpakket zijn er ook nog een groot aantal andere themalijnen te vinden in ons assortiment.

De juiste ecologische keuze maken?

Het kiezen van het juiste kerstpakket is elk jaar weer een moeilijke taak. Wij helpen u graag. Naast een uitgebreid assortiment kerstgeschenken, vindt u op Kerstpakkettenplaza.nl ook verschillende andere kerstpakketten. Dit maakt het zoeken veel makkelijker. Natuurlijk geven wij ook graag persoonlijk advies!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een alternatief kerstpakket, bekijk ze gewoon allemaal en maak dan uw keuze!

Meer info over ecologisch?

Ecologische kerstpakketten online