Eerlijke kerstpakketten

Eerlijke kerstpakketten – Duurzaamheid en Eerlijkheid in één pakket – Kerst is een tijd van geven en ontvangen, en er is geen betere manier om uw waardering te tonen voor uw medewerkers en collega’s dan met een kerstpakket. Echter, traditionele kerstpakketten zijn vaak gevuld met wat minder gezonde snacks en wegwerp-items, en het is moeilijk om te weten waar de producten vandaan komen en hoe ze zijn geproduceerd. Gelukkig is er een oplossing: eerlijke kerstpakketten.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Wat zijn Eerlijke Kerstpakketten?

Eerlijke kerstpakketten zijn kerstpakketten die worden samengesteld met duurzame en ethisch verantwoorde producten. Dit betekent dat de producten zijn geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden en dat er rekening wordt gehouden met het milieu. Denk bijvoorbeeld aan fairtrade koffie, biologische snacks en duurzame cadeaus zoals herbruikbare waterflessen of tassen van gerecyclede materialen. Het doel van eerlijke kerstpakketten is om bij te dragen aan een betere wereld, en tegelijkertijd uw medewerkers en collega’s te laten genieten van lekkere en duurzame producten. Een eerlijk kerstpakket bestaat geheel(of gedeeltelijk) uit producten die eerlijke handel garanderen en/of stimuleren. Duurzaamheid staat daarbij voorop. En een van de dimensies van duurzame ontwikkeling is het sociale aspect. Eerlijke handel staat daarbij centraal. Het gaat erom dat producenten/boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun handel. Hierdoor wordt de levensstandaard van de producenten verhoogd en direct en indirect komt dat de hele gemeenschap ten goede.

Eerlijke kerstpakketten & Goede doelen & Bomen planten; een subliem combinatie.

Kerstpakketten en Goede doelen zijn, in onze visie, al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Steeds meer bedrijven en instellingen maken een bewuste keuze als het gaat om kerstpakketten. Rekening houden met mens en milieu speelt daarbij een steeds grotere rol. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten en daarnaast gratis uw Goede doel financieel steunen, geeft de garantie voor een origineel kerstpakket. Op die manier combineren wij, samen met u, kerstpakketten en goede doelen.

Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket af aan het Goede doel van uw keuze. U kunt hierbij een keuze maken uit de Goede doelen op deze site, maar het is natuurlijk ook mogelijk uw eigen Goede doel te kiezen. Voor beide geldt dezelfde afdracht. U kunt uw Goede Doel kiezen tijdens het offertetraject.

Eerlijke kerstpakketten online

Trees for all – wel zo eerlijk

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen, zodoende geven wij graag iets terug. Bij iedere nieuwe klant investeren wij een deel van de inkomsten in het planten van bomen.

Bomen zijn geen goed doel, maar een noodzakelijk doel. Door bomen te doneren, help je mee om onze aarde groen en gezond te houden. Wij planten deze bomen in Nederland en in het buitenland. Als bewijs van donatie ontvangt u een certificaat op naam. Lees meer over Trees for all concept.

Waarom zijn Eerlijke Kerstpakketten zo belangrijk?

Eerlijke kerstpakketten zijn belangrijk omdat ze bijdragen aan een duurzame toekomst voor onze planeet. Traditionele kerstpakketten zijn vaak gevuld met producten die niet of minder duurzaam zijn geproduceerd, zoals chocolade en koffie waarvan de bonen zijn geoogst door arbeiders die onder slechte omstandigheden werken. Door te kiezen voor eerlijke kerstpakketten, draagt u bij aan een betere wereld en laat u zien dat uw bedrijf geeft om de arbeidsomstandigheden en het milieu.

Eerlijke kerstpakketten bestellen

Hoe bestelt u Eerlijke Kerstpakketten?

Het bestellen van een eerlijk kerstpakket is eenvoudig bij Kerstpakkettenplaza.nl. Selecteren en bestellen of zelf samenstellen van duurzame en eerlijke kerstpakketten is gedaan binnen 5 minuten.

Wat zijn de voordelen van Eerlijke Kerstpakketten?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het geven van eerlijke kerstpakketten aan uw medewerkers en collega’s. Enkele voordelen zijn:

  • U laat zien dat uw bedrijf geeft om duurzaamheid en ethische waarden
  • U draagt bij aan een betere wereld en maakt een verschil in de levens van mensen die onder slechte omstandigheden werken
  • U stimuleert uw medewerkers en collega’s om bewuster om te gaan met het milieu en ethische kwesties
  • Uw medewerkers en collega’s genieten van lekkere en gezonde producten die bijdragen aan hun welzijn

Wat kosten Eerlijke Kerstpakketten?

De kosten van kerstpakketten kunnen variëren, afhankelijk van de producten die worden opgenomen.Over het algemeen zijn eerlijke kerstpakketten wel iets duurder dan traditionele kerstpakketten, omdat er wordt gekozen voor duurzame en ethisch verantwoorde producten. Kerstpakkettenplaza.nl biedt ook betaalbare eerlijke kerstpakketten aan. Het is belangrijk om uw budget in gedachten te houden bij het kiezen van de juiste producten voor uw kerstpakket. Vraag onze klantenservice om raad!

Vraag en antwoord

Zijn eerlijke kerstpakketten alleen geschikt voor bedrijven die zich richten op duurzaamheid?

Nee, eerlijke kerstpakketten zijn geschikt voor elk bedrijf dat geeft om duurzaamheid en ethische waarden. Het is een mooie manier om uw medewerkers en collega’s te laten zien dat uw bedrijf geeft om een betere wereld en het welzijn van mensen en dieren.

Kan ik eerlijke kerstpakketten op maat laten samenstellen?

Ja, Kerstpakkettenplaza.nl is gespecialiseerd in eerlijke kerstpakketten bieden de mogelijkheid om het pakket op maat samen te stellen. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen welke producten erin zitten en hoe het pakket eruitziet. U kunt al een pakket op maat laten maken vanaf 100 stuks!

Zijn eerlijke kerstpakketten alleen geschikt voor bedrijven met een groot budget?

Nee, We bieden ook betaalbare eerlijke kerstpakketten aan. Het is belangrijk om uw budget in gedachten te houden bij het kiezen van het juiste bedrijf en de producten voor uw kerstpakketten.

Eerlijk kerstpakket? Kies voor een Fair trade kerstpakket

Als u kiest voor fair trade kerstpakketten weet u zeker dat u de wereldhandel stimuleert. De producten van Fair Trade Original krijgen deze bestempeling niet voor niets. Om dit ‘keurmerk’ te krijgen moeten de producten wel aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Conclusie:

Eerlijke kerstpakketten zijn een geweldige manier om uw medewerkers en collega’s te laten zien dat uw bedrijf geeft om duurzaamheid en ethische waarden. Door te kiezen voor producten die zijn geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden en met respect voor het milieu, draagt u bij aan een betere wereld en maakt u een verschil in de levens van mensen die onder slechte omstandigheden werken.

Kortom, als u op zoek bent naar een manier om uw medewerkers en collega’s te laten zien dat uw bedrijf geeft om duurzaamheid en ethische waarden, overweeg dan om deze bijzondere kerstpakketten te geven. Het is een mooie manier om een positief verschil te maken en bij te dragen aan een betere wereld. Vele aanbieders adverteren ermee: een ‘eerlijk’ kerstpakket. Maar wat is nu een eerlijk kerstpakket? Eerlijk staat voor zonder leugen en bedrog. Het gaat er hierbij om dat wat je krijgt ook daadwerkelijk is wat je krijgt en als er eerlijk/fair trade/biologisch enz. staat dat het dat ook daadwerkelijk is.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander pakket in gedachte, bijvoorbeeld speciale familie kerstpakketten of super hippe kerstpakketten. We hebben het allemaal!

Eerlijke kerstpakketten

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht