Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Eerlijk kerstpakket

Eerlijk kerstpakket – Duurzaamheid en Eerlijkheid in één pakket – Kerst is een tijd van geven en ontvangen, en er is geen betere manier om uw waardering te tonen voor uw medewerkers en collega’s dan met een kerstpakket. Echter, traditionele kerstpakketten zijn vaak gevuld met wat minder gezonde snacks en wegwerp-items, en het is moeilijk om te weten waar de producten vandaan komen en hoe ze zijn geproduceerd. Gelukkig is er een oplossing: eerlijke kerstpakketten.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een eerlijk kerstpakket?

Een eerlijk kerstpakket is een kerstpakket dat wordt samengesteld met duurzame en ethisch verantwoorde producten. Dit betekent dat de producten zijn geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden en dat er rekening wordt gehouden met het milieu. Denk bijvoorbeeld aan fairtrade koffie, biologische snacks en duurzame cadeaus zoals herbruikbare waterflessen of tassen van gerecyclede materialen. Het doel van eerlijke kerstpakketten is om bij te dragen aan een betere wereld, en tegelijkertijd uw medewerkers en collega’s te laten genieten van lekkere en duurzame producten. Een eerlijk kerstpakket bestaat geheel(of gedeeltelijk) uit producten die eerlijke handel garanderen en/of stimuleren. Duurzaamheid staat daarbij voorop. En een van de dimensies van duurzame ontwikkeling is het sociale aspect. Eerlijke handel staat daarbij centraal. Het gaat erom dat producenten/boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun handel. Hierdoor wordt de levensstandaard van de producenten verhoogd en direct en indirect komt dat de hele gemeenschap ten goede.

Eerlijk kerstpakket & Goede doelen & Bomen planten; een subliem combinatie.

Kerstpakketten en Goede doelen zijn, in onze visie, al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Steeds meer bedrijven en instellingen maken een bewuste keuze als het gaat om kerstpakketten. Rekening houden met mens en milieu speelt daarbij een steeds grotere rol. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten en daarnaast gratis uw Goede doel financieel steunen, geeft de garantie voor een origineel kerstpakket. Op die manier combineren wij, samen met u, kerstpakketten en goede doelen.

Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket af aan het Goede doel van uw keuze. U kunt hierbij een keuze maken uit de Goede doelen op deze site, maar het is natuurlijk ook mogelijk uw eigen Goede doel te kiezen. Voor beide geldt dezelfde afdracht. U kunt uw Goede Doel kiezen tijdens het offertetraject.

Eerlijke kerstpakketten online

Trees for all – wel zo eerlijk

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen, zodoende geven wij graag iets terug. Bij iedere nieuwe klant investeren wij een deel van de inkomsten in het planten van bomen.

Bomen zijn geen goed doel, maar een noodzakelijk doel. Door bomen te doneren, help je mee om onze aarde groen en gezond te houden. Wij planten deze bomen in Nederland en in het buitenland. Als bewijs van donatie ontvangt u een certificaat op naam. Lees meer over Trees for all concept.

Waarom zijn Eerlijke Kerstpakketten zo belangrijk?

Een eerlijk kerstpakket is belangrijk omdat ze bijdragen aan een duurzame toekomst voor onze planeet. Traditionele kerstpakketten zijn vaak gevuld met producten die niet of minder duurzaam zijn geproduceerd, zoals chocolade en koffie waarvan de bonen zijn geoogst door arbeiders die onder slechte omstandigheden werken. Door te kiezen voor een eerlijk kerstpakket, draagt u bij aan een betere wereld en laat u zien dat uw bedrijf geeft om de arbeidsomstandigheden en het milieu.

Eerlijk kerstpakket bestellen

Hoe bestelt u Eerlijke Kerstpakketten?

Het bestellen van een eerlijk kerstpakket is eenvoudig bij Kerstpakkettenplaza.nl. Selecteren en bestellen of zelf samenstellen van duurzame en eerlijke kerstpakketten is gedaan binnen 5 minuten.

Wat zijn de voordelen van Eerlijke Kerstpakketten?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het geven van eerlijke kerstpakketten aan uw medewerkers en collega’s. Enkele voordelen zijn:

  • U laat zien dat uw bedrijf geeft om duurzaamheid en ethische waarden
  • U draagt bij aan een betere wereld en maakt een verschil in de levens van mensen die onder slechte omstandigheden werken
  • U stimuleert uw medewerkers en collega’s om bewuster om te gaan met het milieu en ethische kwesties
  • Uw medewerkers en collega’s genieten van lekkere en gezonde producten die bijdragen aan hun welzijn

Wat kost een eerlijk kerstpakket?

De kosten van kerstpakketten kunnen variëren, afhankelijk van de producten die worden opgenomen.Over het algemeen is een eerlijk kerstpakket wel iets duurder dan een traditioneel kerstpakket, omdat er wordt gekozen voor duurzame en ethisch verantwoorde producten. Kerstpakkettenplaza.nl biedt ook betaalbare eerlijke kerstpakketten aan. Het is belangrijk om uw budget in gedachten te houden bij het kiezen van de juiste producten voor uw kerstpakket. Vraag onze klantenservice om advies!

Vraag en antwoord

Is een eerlijk kerstpakket alleen geschikt voor bedrijven die zich richten op duurzaamheid?

Nee, een eerlijk kerstpakket is geschikt voor elk bedrijf dat geeft om duurzaamheid en ethische waarden. Het is een mooie manier om uw medewerkers en collega’s te laten zien dat uw bedrijf geeft om een betere wereld en het welzijn van mensen en dieren.

Kan ik eerlijke kerstpakketten op maat laten samenstellen?

Ja, Kerstpakkettenplaza.nl is gespecialiseerd in eerlijke kerstpakketten en biedt de mogelijkheid om het pakket op maat samen te stellen. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen welke producten erin zitten en hoe het pakket eruitziet. U kunt al een pakket op maat laten maken vanaf 100 stuks!

Is een eerlijk kerstpakket alleen geschikt voor bedrijven met een groot budget?

Nee, we bieden ook betaalbare eerlijke kerstpakketten aan. Het is belangrijk om uw budget in gedachten te houden bij het kiezen van het juiste bedrijf en de producten voor uw kerstpakketten.

Eerlijk kerstpakket? Kies voor een Fair trade kerstpakket

Als u kiest voor fair trade kerstpakketten weet u zeker dat u de wereldhandel stimuleert. De producten van Fair Trade Original krijgen deze bestempeling niet voor niets. Om dit ‘keurmerk’ te krijgen moeten de producten wel aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Conclusie:

Eerlijke kerstpakketten zijn een geweldige manier om uw medewerkers en collega’s te laten zien dat uw bedrijf geeft om duurzaamheid en ethische waarden. Door te kiezen voor producten die zijn geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden en met respect voor het milieu, draagt u bij aan een betere wereld en maakt u een verschil in de levens van mensen die onder slechte omstandigheden werken.

Kortom, als u op zoek bent naar een manier om uw medewerkers en collega’s te laten zien dat uw bedrijf geeft om duurzaamheid en ethische waarden, overweeg dan om deze bijzondere kerstpakketten te geven. Het is een mooie manier om een positief verschil te maken en bij te dragen aan een betere wereld. Vele aanbieders adverteren ermee: een ‘eerlijk’ kerstpakket. Maar wat is nu een eerlijk kerstpakket? Eerlijk staat voor zonder leugen en bedrog. Het gaat er hierbij om dat wat je krijgt ook daadwerkelijk is wat je krijgt en als er eerlijk /fair-trade/ biologisch enz. staat dat het dat ook daadwerkelijk is.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander pakket in gedachte, bijvoorbeeld speciale familie kerstpakketten of super hippe kerstpakketten. We hebben het allemaal!

Eerlijke kerstpakketten