Exclusieve kerstpakketten

Exclusieve kerstpakketten? We hebben ze allemaal voor u op een rijtje gezet. De meest Exclusieve kerstpakketten binnen onze collectie, we zijn er dan ook trots op! Na diverse beursbezoeken zijn onze mensen samen gaan zitten en hebben ze de knappe koppen bij elkaar gestoken om tot prachtige pakketten te komen. Exclusieve kerstpakketten: echte persoonlijke cadeaus voor de feestdagen – De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over cadeaus voor vrienden, familie en collega’s. Een exclusief kerstpakket is een geweldige manier om waardering te tonen en de ontvanger te laten weten dat hij of zij bijzonder is. Op deze pagina laten we verschillende soorten exclusieve kerstpakketten zien en geven we tips over hoe je het perfecte cadeau kunt vinden.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zijn exclusieve kerstpakketten?

Exclusieve kerstpakketten zijn persoonlijke cadeaus die speciaal zijn samengesteld voor de ontvanger. Het idee is om de ontvanger te laten zien dat je hebt nagedacht over wat hij of zij leuk vindt en nodig heeft. Exclusieve kerstpakketten kunnen bestaan uit een combinatie van eten, drinken, hardware en meer. Vaak worden exclusieve kerstpakketten samengesteld door gespecialiseerde bedrijven die zich richten op het maken van cadeaus voor de feestdagen. Het zijn daardoor echt bijzondere kerstpakketten.

Waar moet je op letten bij het kiezen van exclusieve kerstpakketten?

Exclusieve kerstpakketten

Als je op zoek bent naar exclusieve kerstpakketten, zijn er een paar dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je het perfecte cadeau kiest. Hier zijn een paar tips:

 • Denk na over de persoonlijkheid en interesses van de ontvanger. Kies iets dat past bij zijn of haar smaak en stijl.
 • Overweeg de kwaliteit van de producten. Zorg ervoor dat de producten in het kerstpakket van goede kwaliteit zijn en passen bij de exclusiviteit van het cadeau.
 • Houd rekening met de verpakking en presentatie van het kerstpakket. Een mooie verpakking maakt het cadeau extra speciaal.
 • Controleer de levertijd en verzendkosten. Zorg ervoor dat het kerstpakket op tijd geleverd kan worden en dat de verzendkosten niet te hoog zijn.

Soorten exclusieve kerstpakketten

Er zijn veel verschillende soorten exclusieve kerstpakketten beschikbaar, dus het kan lastig zijn om te kiezen. Hier zijn een paar ideeën ter inspiratie:

 • Delicatessen pakket: een pakket met een selectie van heerlijke wijnen en bijpassende kazen.
 • Chocoladepakket: een pakket met een selectie van de beste chocolade van over de hele wereld.
 • Modern: een pakket met de nieuwste en meest trendy gadgets, of een houten kerstpakket.
 • Wellness pakket: een pakket met luxueuze verzorgingsproducten zoals badolie, bodylotion en gezichtsmaskers.
 • Koffie- en thee pakket: een pakket met een selectie van de beste koffie- en thee blends van over de hele wereld.
 • DIY-pakket: een pakket met alles wat de ontvanger nodig heeft om zelf iets te maken, zoals een schilderset, een haakpakket of een cocktailshaker set.
 • Pakket met eten; een kerstpakket gevuld met verschillende lekkernijen, ook met enkel Halal producten.

Exclusieve kerstpakketten bestellen

Veelgestelde vragen over exclusieve kerstpakketten

Wat maakt een kerstpakket exclusief?

Een exclusief kerstpakket is persoonlijk uitgezocht of samengesteld voor de ontvanger, een kerstpakket dat je niet overal aantreft. Het bevat producten van hoge kwaliteit die passen bij de smaak en interesses van de ontvanger.

Kan ik zelf een exclusief kerstpakket samenstellen?

Ja, het is mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld een thema kiezen en daar producten bij zoeken die hier goed bij passen. Ook kun je ervoor kiezen om een gepersonaliseerd cadeau toe te voegen, zoals een gegraveerde sleutelhanger of een bedrukt shirt. Het zelf samenstellen kan al vanaf 100 stuks!

Zijn deze kerstpakketten duurder dan standaard kerstpakketten?

Ja, exclusieve kerstpakketten zijn over het algemeen duurder dan standaard kerstpakketten omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige producten en er vaak gekozen is voor een duurder geschenk.

Conclusie

Kerstpakketten zijn een geweldige manier om waardering te tonen en de ontvanger te laten weten dat hij of zij bijzonder is, zeker als ze exclusief zijn. Door het samenvoegen van producten die je niet overal zomaar aantreft, kun je een kerstpakket samenstellen dat de ontvanger echt zal waarderen. Door goed te letten op de kwaliteit van de producten, de verpakking en presentatie, en de interesses van de ontvanger, kun je een perfect kerstpakket samenstellen. Met de ideeën en tips op deze pagina heb je hopelijk inspiratie opgedaan om een exclusief kerstpakket te kiezen of samen te stellen dat perfect past bij jouw ontvanger. Vergeet niet om de tijd te nemen om een persoonlijk bericht toe te voegen en het pakket mooi in te pakken voor een extra speciale touch. En wie weet, misschien inspireert jouw exclusieve kerstpakket wel tot het opzetten van een traditie die jaar na jaar wordt voortgezet!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, dan kunt u bijvoorbeeld een keuze maken uit onze kerstpakketten zonder eten.

Exclusieve kerstpakketten online kopen