Grappige kerstpakketten

Grappige kerstpakketten – De perfecte manier om een lach op het gezicht te toveren tijdens de feestdagen. Op zoek naar een kerstpakket dat grappig is voor kerst? Bekijk onze collectie van kerstpakketten en laat je inspireren! Kerst is de tijd van het jaar waarin we samenkomen met onze dierbaren en genieten van de gezelligheid. Het is ook de tijd van het jaar waarin we cadeaus uitwisselen en elkaar laten zien hoeveel we om elkaar geven. Het vinden van het perfecte cadeau kan echter een uitdaging zijn. Als je op zoek bent naar iets grappigs, dan zijn onze grappige kerstpakketten de perfecte oplossing. Deze pakketten zijn gevuld met ongewone cadeaus die zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger zullen toveren.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor grappige kerstpakketten?

Grappige kerstpakketten zijn de perfecte manier om wat humor toe te voegen aan de feestdagen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om dit kerstpakket cadeau te geven:

Origineel en uniek

Een van de grootste voordelen van grappige kerstpakketten is dat ze uniek en origineel zijn. In tegenstelling tot traditionele kerstcadeaus, zijn deze trendy pakketten gevuld met ongewone en grappige cadeaus die je niet zomaar in de winkel kunt kopen. Het is een geweldige manier om een cadeau te geven dat echt uniek is en waarmee je laat zien dat je moeite hebt gedaan om iets bijzonders te vinden.

Grappige kerstpakketten

Brengt een lach op het gezicht

Grappige kerstpakketten zijn perfect voor mensen die van lachen houden. Deze pakketten zitten vol met cadeaus die gegarandeerd een lach op het gezicht van de ontvanger zullen toveren. Het is een geweldige manier om de sfeer tijdens de feestdagen op te vrolijken en iedereen aan het lachen te krijgen.

Geschikt voor elke leeftijd en geslacht

Grappige kerstpakketten zijn geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd of het geslacht. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je oma of je neefje, er is altijd een grappig kerstpakket dat bij hen past. Er zijn pakketten voor mannen, vrouwen, kinderen en zelfs huisdieren!

Onze collectie grappige kerstpakketten

We hebben een uitgebreide collectie kerstpakketten samengesteld die voor iedereen iets biedt. Hier zijn enkele van onze favorieten:

Grappige koffiemokken

Voor de koffieliefhebber is er niets beters dan een grappige koffiemok. We hebben een breed assortiment mokken met grappige opdrukken die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger zullen to

Grappige sokken

Sokken kunnen misschien een saai cadeau lijken, maar niet als het gaat om grappige kerstsokken! We hebben een breed assortiment aan sokken met kerstthema’s en grappige opdrukken die de voeten van de ontvanger warm en gelukkig zullen houden.

Grappige kerstpakketten bestellen

Grappige spellen

Er is geen betere manier om de feestdagen door te brengen dan met familie en vrienden. En wat is er nu leuker dan samen een grappig spel te spelen? We hebben een breed assortiment aan spellen zoals ‘Pie Face’ en ‘Exploding Kittens’ die voor veel plezier en gelach zullen zorgen.

Grappige snacks

Tijdens de feestdagen is er altijd genoeg eten en drinken, maar waarom zou je niet kiezen voor snacks die bij het thema passen? We hebben bijvoorbeeld snoep in de vorm van kerstbomen en zelfs een chocolade rendier dat ‘poep’ snoepjes uitwerpt. Gegarandeerd een hit tijdens de kerstborrel!

Veelgestelde vragen

Zijn grappige kerstpakketten geschikt voor zakelijke geschenken?

Ja, deze kerstpakketten zijn ook zeer geschikt als zakelijk cadeau. Het is een unieke en originele manier om je waardering te laten zien aan je werknemers of zakenpartners.

Kan ik het kerstpakket grappig aanpassen aan mijn wensen?

Ja, in veel gevallen is het mogelijk om het kerstpakket grappig aan te passen aan je wensen. Neem contact op met de aanbieder van de kerstpakketten om te kijken wat er mogelijk is.

Zijn grappige kerstpakketten duurder dan traditionele kerstpakketten?

Niet per se. Het hangt af van de inhoud van het pakket en de aanbieder van de kerstpakketten. Vaak zijn grappige kerstpakketten echter niet duurder dan traditionele kerstpakketten.

Conclusie

Grappige kerstpakketten zijn een geweldige manier om wat humor toe te voegen aan de feestdagen. Ze zijn origineel, uniek en geschikt voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een familielid, vriend of collega, met een grappig kerstpakket zit je altijd goed. Bekijk onze collectie en laat je inspireren voor de perfecte kerstpakketten!

Vragen of meer informatie over een kerstpakket dat grappig is?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld winter kerstpakketten of budget kerstpakketten. We hebben het allemaal!