Groot kerstpakket

Groot kerstpakket – Kerst is de tijd van het jaar waarin bedrijven hun waardering tonen aan hun personeel. Eén van de meest geliefde manieren om dit te doen, is door het geven van een kerstgeschenk. Het gaat dan om pakketten die gevuld zijn met lekkernijen, cadeautjes en andere verrassingen. En als het op kerstgeschenken selecteren aankomt, wordt het groot kerstpakket het meest gekozen. Op deze pagina laten we de geschenken zien die geschikt zijn voor zowel personeel als relaties. Kerstpakkettenplaza.nl, dé kerstpakkettenleverancier in Nederland en België.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een groot kerstpakket?

Royaal gevulde pakketten: Deze grote kerstpakketten zijn royaal gevuld en maken daardoor een indruk bij de ontvanger. Ze geven het gevoel van een echte traktatie. Het is een manier van het bedrijf om het personeel en de relaties te laten zien dat ze gewaardeerd worden. Het geven van een groot kerstpakket aan een medewerker of relatie toont je dankbaarheid. Je geeft hiermee aan dat hun inzet wordt erkend en gewaardeerd.

Groot kerstpakket

Diverse pakketten: Een kerstpakket dat groot is biedt een breed scala aan producten en cadeaus. Ze zijn vaak gevuld met heerlijk eten en drinken zoals snacks, sapjes, chocolade, en andere lekkere traktaties. Maar ze kunnen ook cadeaus bevatten zoals kerstdecoraties, servies, keukengerei en andere nuttige en feestelijke items. Een groot kerstpakket is divers en veelzijdig, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met verschillende smaken en voorkeuren. Ze zorgen voor een aangename verrassing en bieden artikelen voor iedereen.

Sfeervolle kerstgeschenken: Kerst is een tijd van gezelligheid en sfeer. Kerstpakketten dragen bij aan deze warme en feestelijke sfeer. De artikelen uit een groot kerstpakket dragen bij aan de kerstsfeer. Dat komt omdat ze feestelijke items bevatten zoals kerstversieringen, kaarsen en mooi verpakte foodartikelen. Hierdoor hebben ze een gezellige en feestelijke uitstraling wat bijdraagt aan de kerstbeleving van het de ontvangers.

Efficiënte bezorging van kerstpakket dat groot is

Goede transport. Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat tijd van essentieel belang is, vooral tijdens de drukke kerstperiode. We zorgen daarom voor een zeer goede bezorging van de kerstpakketten. Je moet er namelijk zondermeer vanuit kunnen gaan dat je kerstpakketten op tijd geleverd worden. Wij hebben een efficiënt logistiek systeem waardoor we in staat zijn om snel en betrouwbaar te leveren. Geen zorgen dus over vertragingen, het personeel zal tijdig verrast worden met hun grote moderne kerstpakketten.

Groot kerstpakket voor de beste prijs

Beste prijs/kwaliteitverhouding. Bij Kerstpakkettenplaza.nl ben je verzekerd van grote kerstpakketten met de beste prijs/kwaliteitverhouding. We bieden een breed scala aan kerstpakketten in verschillende prijsklassen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw budget en wensen. De kerstgeschenken zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige producten en cadeaus, waardoor je waar krijgt voor je geld en je personeel kunt verrassen met kwalitatieve geschenken. We hebben natuurlijk in iedere prijsklasse een passend geschenk van groot tot klein. 

Kerst, een feest voor iedereen => Groot kerstpakket is gewild!

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom hebben we een initiatief waarbij we bij iedere bestelling een donatie doen aan een goed doel. Het goede doel kiest de klant zelf en wij dragen een deel van onze omzet af, zonder kosten voor de klant. Dit betekent dat je niet alleen je personeel verwent, maar ook de stichting van je keuze. Het is een manier om te laten zien dat je als bedrijf betrokken bent bij de maatschappij en iets terug wilt geven tijdens de feestelijke kerstperiode. Kerst behoort namelijk een feest voor iedereen te zijn!

Enorm assortiment grote kerstgeschenken

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen van je kerstgeschenken. We bieden een enorm assortiment kerstpakketten die zorgvuldig zijn samengesteld. Op basis van de laatste trends stellen we ieder jaar meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten samen. Hierdoor durven we te zeggen dat er altijd een geschikt pakket te vinden is om je mensen mee te verblijden. Van grote tot kleine pakketten, er is voor ieder wat wils. Dus leuke kerstpakketten bestel je bij ons!

Conclusie:

Grote kerstpakketten zijn een geweldige manier om je waardering te tonen aan je personeel. Als je voor een groot kerstpakket kiest, kan je er vanuit gaan dat ze royaal gevuld zijn. Daarnaast is het assortiment veelzijdig en is er altijd een geschikt kerstpakket te vinden. Het geven van een kerstpakket creëert een gezellige sfeer op de werkvloer. Als je op zoek bent naar de beste keuze voor grote kerstpakketten, dan is Kerstpakkettenplaza.nl de perfecte optie. Met onze uitstekende bezorgservice, de beste prijs/kwaliteitverhouding de gratis afdracht aan een goed doel, bieden we alles wat nodig is voor een geslaagde Kerst.

Maak de kerstdagen extra speciaal voor je medewerkers en koop grote kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl. Laat ze stralen en genieten van een feestelijke kerst met een royaal geschenk van de beste kerstpakkettenleverancier van Nederland en België. Bestel vandaag nog en ervaar de uitstekende service en kwaliteit van Kerstpakkettenplaza.nl!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een product of dienst? Of wilt u andere informatie? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Grote kerstpakketten bestellen