High tea pakket

High tea pakket – Enorm populair in Nederland! Een tafel vol met (kleine) hapjes en lekkernijen en daar drinkt men dan thee (of soms koffie) bij. Het drinken van thee is in veel landen al eeuwenlang een uitgebreid ritueel. Men schenkt veel aandacht aan het zetten van thee en voor het opdrinken neemt men rustig de tijd. Dit thee ritueel is in de vorm van een High tea inmiddels ook in de Nederlandse samenleving doorgedrongen. Veel lunchrooms en restaurants hebben zich hierin gespecialiseerd en hier kan met dan terecht voor voor een thee beleving. Maar ook thuis een high tea organiseren is heel gezellig en eigenlijk heel eenvoudig. Deze pakketten zijn voorzien van exclusieve thee, aangevuld met vele lekkere hapjes en koekjes. Een luxe etagère om de hapjes op te serveren is een hardware item dat in dergelijke pakketten voor kan komen. Andere items zijn luxe theekannen en/of serviesgoed.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

High Tea pakket; een belevenis voor iedereen

Hoogwaardig High Tea pakket voor een effectieve theebeleving. Als gepassioneerde aanbieder van kerstpakketten willen wij bij Kerstpakkettenplaza.nl u graag kennis laten maken met onze hoogwaardige High Tea pakketten. Met onze jarenlange ervaring in het samenstellen van kerstpakketten van hoge kwaliteit, hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld om uw theebeleving naar een hoger niveau te tillen. Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld met de beste theeën, heerlijke lekkernijen en prachtige serviezen, zodat u kunt genieten van een onvergetelijke ervaring.

High tea cadeaupakket bestellen

Waarom kiezen voor ons High Tea cadeaupakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat kwaliteit en beleving van groot belang zijn bij het samenstellen van een High Tea pakket. Daarom streven we ernaar om alleen de allerbeste producten op te nemen in ons High Tea cadeaupakket. Hier zijn enkele redenen waarom u voor onze pakketten zou moeten kiezen:

Hoogwaardige thee: We selecteren zorgvuldig de beste theeën van over de hele wereld, met een focus op smaak, aroma en kwaliteit. Onze theeën zijn afkomstig van gerenommeerde theemerken en worden met zorg verpakt om de optimale smaak te behouden.

Heerlijke lekkernijen: Onze thee kerstpakketten bevatten een uitgebreide selectie van zoete en hartige lekkernijen om uw High Tea compleet te maken. Denk aan ambachtelijke koekjes, chocolade, macarons, scones, en nog veel meer. Al onze lekkernijen zijn van de hoogste kwaliteit en worden met zorg bereid.

Prachtige serviesgoed: Een mooie presentatie is essentieel! Daarom zijn al onze High Tea pakketten voorzien van prachtige serviezen, zoals porseleinen theepotten, kopjes en schoteltjes. Deze serviezen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een stijlvolle en sfeervolle High Tea beleving. Op zoek naar een ander passend cadeau? Bekijk ons assortiment Janzen kerstpakketten ook eens.

High Tea pakket bestellen

Het bestellen van een High Tea pakket kan eenvoudig en snel. U kunt onze website bezoeken en ons ruime assortiment bekijken. Kies het gewenste High Tea cadeaupakket en voeg het toe aan uw winkelwagen. Vervolgens kunt u veilig en gemakkelijk afrekenen met verschillende betaalopties. Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige levering van uw pakket, zodat u binnenkort kunt genieten van een heerlijke en stijlvolle High Tea.

Waarom ons High Tea cadeaupakket de beste keuze zijn

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen, en ons High Tea pakket is daarop geen uitzondering. Met onze hoogwaardige producten, zorgvuldige samenstelling en aandacht voor detail, bieden wij de beste keuze voor een onvergetelijke ervaring. Onze pakketten zijn uitstekend geschikt voor diverse gelegenheden, zoals feestdagen, speciale gelegenheden, zakelijke bijeenkomsten of gewoon als verwennerij voor uzelf of uw dierbaren. Liever een stoerder geschenk geven, zoals bijvoorbeeld een technisch kerstpakket?

Conclusie

Als u op zoek bent naar hoogwaardige kerstpakketten om uw theebeleving naar een hoger niveau te tillen, dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Onze zorgvuldig samengestelde pakketten bieden de beste kwaliteit theeën, heerlijke lekkernijen en prachtige serviezen voor een onvergetelijke ervaring. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog uw High Tea pakket. Geniet van een smaakvolle en stijlvolle theebeleving met onze pakketten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een High Tea kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag met uw High Tea cadeaupakket! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld onze last minute kerstpakketten? We hebben het allemaal!

High tea pakket bestellen