Kerstpakket horeca

Kerstpakket voor de horeca – De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het schenken van kerstpakketten aan het personeel. In de horeca is het schenken van een kerstpakket een traditie die al jarenlang bestaat en het is dan ook erg belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Als horecaondernemer kun je ervoor kiezen om een standaard kerstpakket te geven of om een speciaal kerstpakket voor horecapersoneel te kopen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vind je een ruim assortiment aan speciale kerstpakketten voor horecapersoneel, die snel en voordelig in Nederland en België worden bezorgd.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten bestellen horecamedewerkers?

Het schenken van kerstpakketten aan horecamedewerkers is erg belangrijk binnen de beloningsstructuur. Horecamedewerkers werken vaak hard en hebben te maken met onregelmatige werktijden. Door het schenken van een kerstpakket laat je als werkgever zien dat je het harde werk waardeert en dat je dankbaar bent voor hun inzet gedurende het jaar. Het is een manier om te laten zien dat je als werkgever betrokken bent bij je personeel en dat je hun inzet op prijs stelt. Dit kan bijdragen aan een positieve werksfeer en een hogere motivatie bij het personeel. Kerstpakket voor de horeca als personeelsverbinder!

Waarom is Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze voor het kopen van kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl vind je de grootste collectie kerstpakketten tegen de beste prijs. Bovendien wordt er snel en voordelig bezorgd in Nederland en België. Kerstpakkettenplaza.nl heeft meer dan 1.000 verschillende kerstpakketten in het assortiment, waaronder een ruim aanbod aan speciale kerstpakketten voor horecapersoneel. Deze kerstpakketten zijn samengesteld met producten die passen bij de horecabranche, zoals wijn, bier en borrelhapjes. Er is voor ieder wat wils en je kunt de kerstpakketten eenvoudig aanpassen aan de wensen van jouw horecapersoneel. Kerstpakkettenplaza.nl staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.

Veelgestelde vragen over het kopen van kerstpakketten voor horecapersoneel

Kerstpakket horeca

Wat is de gemiddelde prijs van een kerstpakket in de horeca?

De prijs van een kerstpakket varieert van enkele euro’s tot honderden euro’s. Het is belangrijk om te onthouden dat het bij het schenken van een kerstpakket om de aandacht gaat en niet om de prijs. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vind je kerstpakketten in alle prijsklassen, zodat je altijd iets kunt vinden dat past binnen jouw budget.

Kan ik de inhoud van een kerstpakket aanpassen aan de wensen van mijn personeel?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om de inhoud van een kerstpakket aan te passen aan de wensen van jouw personeel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een speciaal samengesteld kerstpakket voor horecapersoneel, maar ook zelf producten toevoegen of verwijderen uit het pakket. Zo kun je het kerstpakket volledig afstemmen op de smaak en behoeften van jouw personeel. We leveren al een kerstpakket op maat vanaf 100 stuks. Kerstpakket voor horeca? Super geliefd!

Kan ik mijn eigen horeca kerstpakket samenstellen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod aan producten en deze combineren tot een eigen kerstpakket. Het is ook mogelijk om een thema te kiezen en hier het kerstpakket op af te stemmen.

Wanneer moet ik mijn horeca kerstpakketten bestellen?

Het is verstandig om kerstpakketten op tijd te bestellen, zodat je zeker weet dat ze op tijd worden geleverd. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kun je al vanaf september kerstpakketten horeca bestellen. Zo heb je ruim de tijd om het perfecte kerstpakket samen te stellen en te bestellen. Wist je dat het meest verkochte kerstpakket voor horecamedewerkers afgelopen jaar een A-merken kerstpakket was?

Kan ik mijn kerstpakketten laten personaliseren met mijn bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om kerstpakketten te laten personaliseren met jouw bedrijfslogo. Dit geeft de kerstpakketten een extra persoonlijke touch en zorgt voor meer naamsbekendheid van jouw bedrijf. Neem contact op met Kerstpakkettenplaza.nl voor de mogelijkheden en kosten van het personaliseren van jouw kerstpakketten.

Conclusie

Het schenken van kerstpakketten aan horecamedewerkers is een belangrijke traditie binnen de beloningsstructuur. Het laat zien dat je als werkgever betrokken bent bij jouw personeel en dat je hun inzet waardeert. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vind je een ruim assortiment aan specifieke horeca kerstpakketten voor horecapersoneel, die snel en voordelig worden bezorgd in Nederland en België. Een kerstpakket voor de horeca is met zorg samengesteld! Je kunt de kerstpakketten eenvoudig aanpassen aan de wensen van jouw personeel en zelfs laten personaliseren met jouw bedrijfslogo. Het gaat bij het schenken van een kerstpakket niet om de prijs, maar om de aandacht die je geeft aan jouw personeel. Maak dus gebruik van deze gelegenheid om jouw horecapersoneel te bedanken voor hun inzet gedurende het jaar en ze een fijne feestdagen te wensen met een kerstpakket horeca van Kerstpakkettenplaza.nl.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket voor de horeca?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket voor de horeca? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket voor de horeca bestellen