Individuele kerstpakketten

Individuele kerstpakketten vergelijken en bestellen op Kerstpakkettenplaza.nl – Het schenken van een kerstpakket aan medewerkers is altijd een belangrijk moment binnen de beloningsstructuur van een bedrijf. Een kerstpakket kan een blijk van waardering zijn voor het harde werk en de inzet van het afgelopen jaar. Bovendien kan het geven van een kerstpakket bijdragen aan een goede sfeer op de werkvloer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven kiezen voor het schenken van een individueel kerstpakket. Dit is een kerstpakket dat speciaal is samengesteld voor één persoon. Op Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om losse kerstpakketten te bestellen voor individuen. In dit artikel leggen we uit waarom een individueel kerstpakket zo belangrijk is en hoe het bestellen van losse kerstpakketten in zijn werk gaat.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom is een individueel kerstpakket belangrijk?

Het schenken van een individueel kerstpakket heeft een aantal voordelen. Ten eerste wordt het extra gewaardeerd door de ontvanger. Een individueel kerstpakket toont aan dat er aandacht is besteed aan de ontvanger en dat het kerstpakket speciaal voor hem of haar is samengesteld. Dit kan bijdragen aan een positieve sfeer op de werkvloer en de motivatie van medewerkers verhogen.

Daarnaast is het schenken van individuele kerstpakketten handig voor bedrijven die bijvoorbeeld met flexibele contracten werken. Zo kan er toch een blijk van waardering worden gegeven aan medewerkers, zonder dat er grote aantallen kerstpakketten aangeschaft hoeven te worden. Ook voor belangrijke zakelijke relaties kan het schenken van een individueel kerstpakket een fijne manier zijn om de relatie te onderhouden.

Individuele kerstpakketten bestellen Kerstpakkettenplaza.nl?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een zeer uitgebreid assortiment kerstpakketten. We hebben maar liefst 1.300 verschillende kerstpakketten in ons assortiment, variërend van voorverpakte kerstpakketten tot kerstpakketten die je zelf kan laten maken. Ons assortiment is samengesteld op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen, en we bieden kerstpakketten in alle prijscategorieën.

Individuele kerstpakketten

Als u individuele kerstpakketten wilt bestellen, kunt u onze website eenvoudig doorzoeken op basis van verschillende criteria, zoals prijs, thema en inhoud. Zo kunt u bijvoorbeeld zoeken naar kerstpakketten met een specifieke inhoud, zoals een kerstpakket met wijn, een kerstpakket met chocolade of een kerstpakket met verzorgingsproducten.
Het bestellen van individuele kerstpakketten kan eenvoudig en snel via onze website. U selecteert het gewenste kerstpakket en geeft aan dat u het pakket wilt bestellen voor een individuele ontvanger.

Losse kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten schenken is een uitgelezen manier om medewerkers en zakelijke relaties te laten weten dat je ze waardeert. Een goed kerstpakket kan iemand echt het gevoel geven dat hij of zij gewaardeerd wordt. Maar wat als je niet een heel team wilt belonen met een standaard kerstpakket? Wat als je juist individuele werknemers of belangrijke zakelijke relaties wilt bedanken met een persoonlijk cadeau? Gelukkig biedt Kerstpakkettenplaza.nl de mogelijkheid om losse kerstpakketten voor individuen te bestellen.

Kerstpakket individueel assortiment

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kun je losse kerstpakketten bestellen voor individuele werknemers of belangrijke zakelijke relaties. Wij bieden een ruime collectie aan kerstpakketten, waarbij je de keuze hebt uit maar liefst 1.300 individuele kerstpakketten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen de scherpste prijs-kwaliteitverhouding en zorgen wij voor een snelle levering door heel Nederland en België. Bovendien kunnen wij de pakketten ook bezorgen op particuliere adressen, zodat je jouw werknemers of relaties persoonlijk kunt verrassen.

Voordelen van individuele kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het bestellen van individuele kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl:

Persoonlijke aandacht: een individueel kerstpakket toont extra aandacht voor de persoonlijke voorkeuren van de werknemer of zakelijke relatie.

Per stuk bestellen: het bestellen van individuele kerstpakketten zorgt voor het geven van een cadeau dat volledig is afgestemd op de persoonlijke voorkeuren en interesses van de ontvanger.

Versterking van de relatie: het geven van een individueel kerstpakket kan de band met werknemers en zakelijke relaties versterken op een bijzonder leuke manier.

Snelle en voordelige levering: Kerstpakkettenplaza.nl biedt de mogelijkheid om snel en voordelig losse kerstpakketten te bestellen en te laten bezorgen, ook op particuliere adressen.

Grote keuze: Kerstpakkettenplaza.nl biedt de grootste collectie kerstpakketten van Nederland, met 1.300 verschillende pakketten. Hierdoor is er voor ieder individu wel een geschikt pakket te vinden.

Veelgestelde vragen over het bestellen van individuele kerstpakketten

Natuurlijk begrijpen we dat het bestellen van losse individuele kerstpakketten voor medewerkers en zakelijke relaties vragen kan oproepen. Daarom hebben we hieronder enkele veelgestelde vragen op een rijtje gezet met de bijbehorende antwoorden:

Kan ik als particulier ook losse kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Ja, dat kan zeker. Wij bezorgen niet alleen op zakelijke adressen, maar ook op particuliere adressen. Zo kunt u ook als particulier uw geliefden, vrienden en familie verrassen met een persoonlijk kerstpakket.

Individuele kerstpakketten per stuk bestellen

U kunt bij ons al vanaf één stuk een kerstpakket bestellen. Er is geen minimale afname vereist. Zo kunt u heel eenvoudig het gewenste aantal pakketten per stuk bestellen dat u nodig heeft.

Wat zijn de levertijden?

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Indien u vóór 16:00 uur bestelt, kunnen wij uw bestelling in de meeste gevallen binnen 5 dagen al bezorgen. Mocht het onverhoopt langer duren, dan nemen wij altijd contact met u op om de levertijd door te geven.

Conclusie

Het bestellen van individuele kerstpakketten op Kerstpakkettenplaza.nl biedt vele voordelen voor zowel bedrijven als particulieren. Het laat zien dat er aandacht is voor de persoonlijke voorkeuren van de ontvanger en versterkt daarmee de band. Het bestellen is zeer gemakkelijk en kan per stuk. Bovendien is de keuze uit ons ruime assortiment zeer groot en bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Mocht u als bedrijf of particulier nog twijfels hebben of vragen hebben over het bestellen van losse individuele kerstpakketten, dan staan wij als Kerstpakkettenplaza.nl voor u klaar. Onze klantenservice is altijd bereikbaar voor eventuele vragen en wij helpen u graag verder. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen tijdens de feestdagen kan genieten van een eigen individueel kerstpakket. Heeft u wel eens gedacht aan bijvoorbeeld ambachtelijke kerstpakketten? Super gewaardeerd!

Vragen of meer informatie over Individuele kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent met uw bestelling. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder. Geen keuze kunnen maken voor personeel en relaties? Er valt ook zoveel te kiezen. Wellicht is een alternatief kerstpakket voor u dan de juiste keuze.

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Individuele kerstpakketten bestellen