Klein kerstpakket

Klein kerstpakketje – De feestdagen staan weer voor de deur! En wat is er nu leuker dan je personeel te verrassen met een klein kerstpakket? Kleine kerstpakketjes zijn niet alleen een traditioneel gebaar van waardering, maar ook een manier om samen de feestelijke sfeer te vieren. En natuurlijk om te genieten van de gezelligheid op de werkvloer. Op deze pagina leggen we uit waarom kleine kerstpakketten zo leuk zijn voor je personeel. En ook waarom Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze is voor het kopen van deze kerst geschenkjes.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Klein kerstpakket; uitstekende bezorging

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat je geen tijd wilt verspillen als het gaat om het bestellen van je kerstattenties. We bieden snelle bezorging, zodat je erop kunt vertrouwen dat je geschenken op tijd aankomen. Of je nu een klein kerstpakket of groot wilt bestellen, Kerstpakkettenplaza.nl zorgt ervoor dat het snel en efficiënt wordt afgehandeld. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke kerstvakantie.

Beste prijs/kwaliteitverhouding

Als het gaat om kerstpakketten, wil je natuurlijk waar voor je geld. Bij Kerstpakkettenplaza.nl ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitverhouding binnen Nederland en België. Ook voor een klein kerstpakket budget. We bieden een ruim assortiment kleine kerstpakketten aan met zorgvuldig geselecteerde producten van hoge kwaliteit. Van heerlijke lekkernijen tot leuke gadgets, de pakketten van Kerstpakkettenplaza.nl zijn gewaardeerde geschenken die je personeel zeker zullen plezieren. We hebben natuurlijk ook grote kerstpakketten!

Groots geven met een klein kerstpakket

Klein kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza.nl draait het niet alleen om het leveren van kleine kerstpakketjes. We willen ook een positieve impact hebben op de samenleving. Daarvoor hebben we al jaren een uniek initiatief in het leven geroepen. Wij doneren een deel van de opbrengst aan een goed doel dat door de klant wordt gekozen. Dit betekent dat je niet alleen je personeel verrast met een pakket, maar ook een bijdrage levert aan de maatschappij. En het beste van alles? Deze donatie kost je niets extra’s! Zo geef je op een dubbele manier: aan je personeel én aan een goed doel.

Kleine kerstpakketjes, grote keuze

Een voordeel van het kopen van een klein kerstpakketje bij Kerstpakkettenplaza.nl is dat je kan kiezen uit een groot assortiment. Je hebt de keuze uit verschillende thema’s, kleuren en stijlen. We hebben kerstpakketjes voor een klein budget maar ook voor een groter budget. Kerstpakkettenplaza.nl heeft enorm veel keuze en er dus altijd voor ieder wat wils. Misschien vind je wel het juiste pakket tussen onze aanbieding kerstpakketten, deze pakketten zijn zeer vriendelijk van prijs. Ook een klein kerstpakketje maken valt onder onze discipline, vanaf 100 stuks kunnen we een klein kerstpakket samenstellen.

Kleine kerstpakketje: Een grote waardering

Waarom is een klein kerstpakketje ook leuk voor je personeel? Het antwoord is simpel: het draait om de waardering die je toont. Met een klein kerstpakketje laat je zien dat je zonder overdrijven ook aan je personeel denkt. Het is een attent gebaar en het gaat erom dat je aan elkaar denkt, hiermee maak je het verschil. Bovendien zijn kleine kerstpakketjes vaak praktisch en makkelijk mee te nemen, zodat je mensen er direct van kunnen genieten. Wist u trouwens dat u we ook Black Friday kerstpakketten aanbieden, een klein kerstpakket tegen een extra aantrekkelijke prijs!

Waarom Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze is

Als het gaat om het kopen van kleine kerstpakketten is Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze om verschillende redenen. Ten eerste verzorgen we een adequate levering, zodat je erop kunt vertrouwen dat je kerstpakketten 2024 op tijd aankomen om je personeel te verrassen tijdens de feestdagen. Ten tweede hebben we de beste prijs/kwaliteitverhouding van Nederland en België, met zorgvuldig vervaardigde pakketten van hoge kwaliteit. Daarnaast doneert Kerstpakkettenplaza.nl een deel van de opbrengst aan een goed doel en deze donatie kost je niets extra’s! Een extra reden om te kiezen voor Kerstpakkettenplaza.nl. Ten slotte bieden bieden we met onze geschenken bestelgemak en een zeer ruime keuze. Je kan eenvoudig kiezen uit het grootse assortiment kleine kerstpakketten van Nederland en België. Ook voor de horeca kerstpakketten bent u bij ons aan het juiste adres!

Conclusie

Een klein kerstpakketje kan je het beste kopen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Het is een geweldige keuze als je je personeel aan het eind van het jaar wilt verrassen met een geschenk. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vind je namelijk de beste kleine kerstpakketten 2024 van Nederland en België. Met onze uitstekende leveringsvoorwaarden, prijs/kwaliteitverhouding en donatie, maken wij al ruim 23 jaar naam in binnen en buitenland. Het gemak van een groot assortiment kleine kerstpakketjes maakt het super eenvoudig om het perfecte cadeautje te kiezen. Laat je personeel zien dat je ook met een klein kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl een fantastisch pakket hebt kunnen selecteren.

Dus waar wacht je nog op? Maak de feestdagen extra speciaal voor je personeel met een klein kerstpakketje van Kerstpakkettenplaza.nl. Laat zien dat je om hen geeft en kies voor kwaliteit en een goed doel. Bestel vandaag nog en profiteer van onze fantastische bezorging. Maak van de kerstviering op de werkvloer een memorabele gelegenheid met onze prachtige kleine kerstpakketten.

Kies voor Kerstpakkettenplaza.nl en maak de feestdagen extra speciaal!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product of dienst? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kleine kerstpakketjes bestellen