Kroon op je werk kerstpakket

Kroon op je werk kerstpakket. Deze prachtige kerstlijn is speciaal ontworpen om uw medewerkers en relaties enorm te bedanken voor afgelopen jaar. Om daar extra aandacht aan te geven, hebben wij gemeend deze speciale verpakkingen te maken. Verpakkingen met uitingen die uw complimenten weergeven. Een bijzonder kerstpakketten thema met leuke spreuken en teksten!

Geen filters gekozen
Deze pakketten zijn helaas al (bijna) uitverkocht!

Bekijk alle kerstpakketten die nog op voorraad zijn hier.

Alle kerstpakketten
Geen producten gevonden
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kroon op je werk kerstpakket – het beste cadeau voor je werknemers Kerst is de tijd van het jaar waarop we onze waardering voor anderen willen laten zien. Dit geldt ook voor werknemers, die hard hebben gewerkt gedurende het hele jaar. Een kerstpakket is daarom een perfect cadeau om te geven als blijk van waardering. Maar waar en hoe vind je het perfecte kerstpakket voor jouw werknemers? De oplossing is simpel: het Kroon op je werk kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl. Op deze pagina lees je waarom deze kerstpakketten zo bijzonder zijn en waarom je ze zou moeten overwegen als cadeau voor jouw werknemers.

Waarom een Kroon op je werk kerstpakket?

De Kroon op je werk kerstpakketten zijn speciaal ontworpen om jouw Dream Team van werknemers te bedanken voor hun harde werk gedurende het jaar. Deze pakketten zijn samengesteld met zorgvuldig uitgekozen producten die zowel lekker als nuttig zijn. De producten zijn afkomstig van lokale producenten en hebben een duurzaam karakter. Door deze lokale en duurzame aanpak draagt het Kroon op je werk kerstpakket bij aan een betere wereld. Hierdoor laat je als werkgever niet alleen je waardering zien, maar draag je ook bij aan een betere toekomst. Op zoek naar een kerstpakket dat anders dan anders is?

Kroon op je werk kerstpakket

Hoe kan ik een Kroon op je werk kerstpakket bestellen?

Het bestellen van een Kroon op je werk kerstpakket is heel eenvoudig. Op onze website kun je een keuze maken uit verschillende pakketten. Deze pakketten variëren in grootte en prijs, waardoor er voor elk budget wel een geschikt pakket te vinden is. Bovendien is het mogelijk om de pakketten te personaliseren met bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap of het logo van jouw bedrijf. Zo wordt het cadeau nog persoonlijker en laat je nog meer waardering zien voor jouw werknemers.

Voordelen van een Kroon op je werk kerstpakket

  • Samengesteld met zorgvuldig uitgekozen producten van lokale producenten.
  • Duurzaam karakter, bijdrage aan een betere wereld.
  • Keuze uit verschillende pakketten voor elk budget.
  • Mogelijkheid tot personalisatie van de pakketten met bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap of logo.
  • Geef jouw werknemers het perfecte cadeau als blijk van waardering.

Vraag en antwoord

Wat is een Kroon op je werk kerstpakket?

Een Kroon op je werk kerstpakket is een kerstpakket dat speciaal is samengesteld voor werkgevers die hun werknemers willen bedanken voor hun harde werk gedurende het jaar. De pakketten bevatten zorgvuldig uitgekozen producten van lokale producenten met een duurzaam karakter.

Een Kroon op je werk kerstpakket is niet zomaar een kerstpakket. Het zijn pakketten die met veel zorg en aandacht zijn samengesteld om jouw werknemers het beste cadeau te geven. Het idee achter deze pakketten is dat je als werkgever jouw waardering kunt laten zien op een duurzame en lokale manier. De producten in de pakketten zijn namelijk afkomstig van lokale producenten en hebben een duurzaam karakter. Dit draagt bij aan een betere wereld en laat zien dat je als werkgever maatschappelijk betrokken bent.

Een ander voordeel van het Kroon op je werk kerstpakket is dat er keuze is uit verschillende pakketten. Zo is er voor elk budget wel een geschikt pakket te vinden. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote organisatie, er is altijd een passend kerstpakket te vinden. Bovendien zijn de pakketten gemakkelijk online te bestellen via onze website!

Maar wat maakt het Kroon op je werk kerstpakket nu zo speciaal?

Dat is het persoonlijke aspect. De pakketten kunnen namelijk gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap of het logo van jouw bedrijf. Zo wordt het cadeau nog persoonlijker en laat je nog meer waardering zien voor jouw werknemers. Dit zorgt voor een gevoel van verbinding en betrokkenheid tussen werkgever en werknemer, wat weer bijdraagt aan een positieve werksfeer.

Een Kroon op je werk kerstpakket is dus niet alleen een cadeau voor de werknemers, maar ook voor de werkgever. Het is een manier om waardering te laten zien en om bij te dragen aan een betere wereld. Door te kiezen voor duurzame en lokale producten, draag je als werkgever bij aan een betere toekomst. Daarnaast zorgt de personalisatie van de pakketten voor een gevoel van verbinding en betrokkenheid. Dit alles maakt het Kroon op je werk kerstpakket het perfecte cadeau voor jouw werknemers tijdens de feestdagen.

Conclusie

Kortom, overweeg deze zeer speciale kerstpakketten als cadeau voor jouw werknemers. Het is een cadeau met een persoonlijk tintje en een duurzaam karakter, waarmee je jouw waardering kunt laten zien en bij kunt dragen aan een betere wereld. En dat is toch het mooiste cadeau wat je kunt geven tijdens de feestdagen?

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Kijk ook eens naar onze escape room kerstpakketten.

Kroon op je werk kerstpakket bestellen