Ludieke kerstpakketten

Ludieke kerstpakketten – Op zoek naar iets unieks en leuks voor 2024 kerstcadeaus? Bekijk onze ludieke kerstpakketten, de op en top Nederlandse manier van het geven van creatieve kerstcadeaus. Kerstmis is de tijd van het jaar waarin we elkaar geschenken geven en de feestdagen vieren met vrienden en familie. Een van de meest populaire manieren om onze dankbaarheid en waardering te tonen is door middel van kerstpakketten. Een kerstpakket is een geschenkmand of – doos gevuld met verschillende cadeaus en lekkernijen die perfect zijn voor de feestdagen. Maar als je op zoek bent naar iets unieks en leuk voor dit jaar, dan is het tijd om de traditionele kerstpakketten achterwege te laten en over te schakelen naar unieke kerstpakketten.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zijn ludieke kerstpakketten?

Deze kerstpakketten zijn de Nederlandse versie van creatieve kerstcadeaus. Het idee achter deze pakketten is om iets leuks en onverwachts te geven aan de ontvanger. In plaats van een standaardpakket met voedsel en dranken, kunnen deze pakketten alles bevatten, van grappige gadgets en accessoires tot leuke spelletjes en speelgoed.

Voordelen van ludieke kerstpakketten:

Ludieke kerstpakketten bestellen

Uniek en creatief: Kerstpakketten zijn een leuke manier om te laten zien dat je je ontvangers echt kent en waardeert. Het is een geweldige manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan uw kerstcadeaus en om de ontvanger te verrassen.

Het stimuleert de teamgeest: Door het geven van ludieke kerstpakketten stimuleert u de teamgeest en de samenwerking. Het laat zien dat u uw team waardeert en dat u wilt dat ze plezier hebben en samenwerken.

Milieuvriendelijk: In tegenstelling tot traditionele kerstpakketten, zijn ludieke kerstpakketten vaak gevuld met herbruikbare en duurzame geschenken die lang meegaan. Dit is een geweldige manier om bij te dragen aan het milieu en tegelijkertijd uw werknemers of geliefden te laten zien dat u om hen geeft.

Hoe vind je een ludiek kerstpakket?

Bepaal een thema: Het eerste wat u moet doen bij het maken van een ludiek kerstpakket is het bepalen van een thema. Het thema kan variëren van een grappig thema tot een ontspannend thema, afhankelijk van uw doelgroep.

Selecteer cadeaus: Kies geschenken die passen bij uw thema en uw ontvangers. Overweeg om te kiezen voor herbruikbare en duurzame geschenken die lang meegaan.

Presentatie: Zorg voor een leuke presentatie van het ludieke kerstpakket. Kies een unieke verpakking en voeg een persoonlijk bericht toe om het pakket nog specialer te maken.

Maak het persoonlijk: Voeg een persoonlijk tintje toe aan het pakket door het aan te passen aan de ontvanger. Overweeg bijvoorbeeld om hun favoriete kleuren of smaken te gebruiken.

Voeg een spel of activiteit toe: Om het Ludieke aspect van het pakket te vergroten, voeg een leuk spel of activiteit toe dat de ontvanger kan doen tijdens de feestdagen.

Veelgestelde vragen

Kan ik ludieke kerstpakketten het beste kopen of moet ik ze zelf maken?

Je kunt bijzondere kerstpakketten natuurlijk eenvoudig kopen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Je kunt ze ook zelf maken door het volgen van de bovengenoemde stappen, we waarschuwen u wel, het is een pittige klus!

Zijn ludieke kerstpakketten duurder dan traditionele kerstpakketten?

Niet per se. Het hangt af van de geschenken die je kiest en de verpakking die je gebruikt. Je kunt ludieke kerstpakketten op verschillende prijspunten vinden. Er is voor iedereen en ieder budget een ludiek kerstpakket te vinden.

Zijn ludieke kerstpakketten geschikt voor alle leeftijden?

Ja, ludieke kerstpakketten kunnen worden aangepast aan verschillende leeftijden en interesses. Er zijn bijvoorbeeld ludieke kerstpakketten voor personeel en zakelijke relaties.

Conclusie

Een ludiek kerstpakket is de perfecte manier zijn om uw waardering te tonen aan uw medewerkers en klanten tijdens de feestdagen. Door te kiezen voor thema-gebaseerde, maatwerk-, food- of duurzame pakketten kunt u uw kerstcadeau uniek en creatief maken en indruk maken op uw ontvangers. Denk na over uw doelstellingen en budget en kies het beste pakket dat past bij uw bedrijf en uw waardering toont voor uw werknemers en klanten. Hopelijk heeft deze gids u geholpen bij het vinden van inspiratie en ideeën voor uw ludieke kerstpakketten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een heel apart kerstpakket of verassing kerstpakketten. We hebben het allemaal!

Ludieke kerstpakketten