Maatwerk kerstpakketten

Alle mogelijkheden

Om een lang verhaal kort te maken, vanaf 1.000 pakketten en tot 1 november zijn er eindeloos veel mogelijkheden en zijn de (Eigen Keuze) kerstpakketten volledig in te richten en te organiseren naar uw wensen. Graag inventariseren wij, in een persoonlijk gesprek, uw wensen en op basis daarvan gaan we aan de slag en zullen u voorzien van een creatief voorstel. Dit voorstel heeft tegelijkertijd als doel, het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij nemen u graag het hele project uit handen, maar nemen u wel er wel zoveel mogelijk in mee. Dat noemen wij maatwerk kerstpakketten. Neem contact op met één van onze medewerkers en plan snel een afspraak.

Maatwerk in kerstpakketten

Hieronder treft u enkele voorbeelden van de mogelijkheden van maatwerk kerstpakketten aan.

Maatwerk verpakking

Kerstpakkettenplaza.nl biedt u de mogelijkheid van de vervaardiging van een volledig op maat gemaakte verpakking. Zo kan de traditionele kerstdoos helemaal naar uw smaak worden vormgegeven. U kunt zelf een logo of ontwerp aanleveren, maar ook kunnen wij hierin diverse voorstellen doen die aansluiten bij het gewenste thema. Denk hierbij aan kerstpakketten op maat met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Er zijn hierin ontzettend veel mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld de binnenkant van de deksel laten bedrukken of uw eigen logo op de buitenkant van de doos? Of dacht u meer aan een krat, bewaardoos of blik i.p.v. de traditionele kerstdoos? Het is allemaal mogelijk!

Maatwerk kerstpakketten

Maatwerk kerstpakketten; de cadeauartikelen

Er is keuze uit duizenden cadeaus welke wij voor u laten maken in de gewenste kleurstelling en/of voorzien van uw eigen logo. Zo creëert u een eigen merknaam. Denk hierbij aan bijvoorbeeld badhanddoeken geprint met uw eigen logo of een badjas, geborduurd met de bedrijfsnaam. Of wat dacht u van een klassiek bordspel, helemaal in uw uitstraling en met eigen geformuleerde spelkaarten. Alles kan!

De foodartikelen

Ook foodartikelen kunnen wij leveren, voorzien van een eigen wikkel of folie. Compleet op maat ontworpen. Zo kunt u het pakket nóg meer laten aansluiten bij de boodschap die u uw medewerkers wilt meegeven.

Levering van kerstpakketten

Ook in de levering is veel mogelijk. We kunnen de kerstpakketten leveren op pallets, maar ook in rolcontainers, individueel bij de medewerkers thuis en zelfs naar het buitenland. Transport kan volledig op maat ingericht worden.

Maatwerk in Eigen keuze kerstpakketten

Kerstcomplimenten is hét all-in geschenkenconcept waarmee u uw medewerkers en/of relaties de mogelijkheid biedt zelf één of meerdere passende geschenk(en) te kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Helder, gebruiksvriendelijk en veilig.

U heeft de keuze uit maar liefst 16 prijscategorieën, allen gevuld met de leukste geschenken, belevenissen, traditionele kerstpakketten, wijn en natuurlijk hebben we ook aan Goede doelen gedacht. Dat is pas keuzevrijheid! Als men zelf mag kiezen, zijn er nooit ontevreden gezichten en u heeft geen omkijken naar het logistieke proces; dat verzorgen wij namelijk tot in de puntjes! Uitgebreide informatie vindt u op: www.kerstcomplimenten.nl

Maatwerk Kerstcomplimenten

De Kerstcomplimenten, die uw medewerkers ontvangen, zijn natuurlijk van zichzelf al een prachtig geschenk. We verpakken het leuke en luxe kerstmagazine samen met de kerstcomplimentenvoucher in een feestelijke enveloppe. Op de voucher staat alle uitleg voor uw medewerkers en/of relaties. Wilt u liever een gepersonaliseerde variant, ontworpen in uw eigen huisstijl? Vanaf 250 stuks is er veel, heel veel mogelijk! Vind u het bijvoorbeeld extra leuk om de Kerstcomplimenten te vergezellen van een cadeautje om het moment van uitgifte extra speciaal te maken? Het kan! Vraag onze klantenservice om advies!

Maatwerk webshop

Op het online gebied is ook veel mogelijk. Uw bedrijfsnaam zou bijvoorbeeld geïntegreerd kunnen worden in de URL van het webadres. De webshop zal compleet in uw huisstijl worden opgemaakt zodat uw medewerkers als het ware op uw eigen cadeausite inloggen. Denk hierbij aan een webshop, voorzien van uw huisstijl en kleuren, gecombineerd met het eigen logo, de bedrijfsnaam en slogan. Een welkomsttekst van de bestuurders van uw bedrijf, een foto of een video kan het eerste scherm zijn wat de medewerkers zien na het inloggen.

Maatwerk assortiment

Het webshop assortiment is ook helemaal naar uw eigen smaak in te richten. Wilt u bijvoorbeeld een aantal artikelen niet laten zien, of juist wel. Dat kan!

Maatwerk levering

Standaard worden alle kerstgeschenken, bij de medewerkers thuis afgeleverd. Ontvangt u liever alles in één zending bij u op het bedrijf, dan is dit ook mogelijk. De zending zal worden geleverd op een door u vooraf bepaalde datum. Alle afzonderlijke pakketten zijn dan op naam en/of afdeling, op alfabet gesorteerd, zodat het uitreiken soepel verloopt. Zendingen naar het buiten behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Maatwerk geldigheid

Uw Kerstcomplimenten zijn standaard te gebruiken tot 28 februari van ieder jaar. In overleg kunnen wij voor u een andere sluitingsdatum hanteren. Daarnaast kunnen we bv. afspreken dat wanneer er een aantal medewerkers hen Kerstcomplimenten niet verzilverd zij een verrassingspakket ontvangen. Dit omdat het vaak geen bewuste keuze is om niet te bestellen. Als u deze medewerkers niets wilt geven, dan is het onder voorwaarden ook een mogelijkheid om een creditnota, te krijgen voor medewerkers die niet besteld hebben.

Bent u enthousiast geworden van bovenstaande informatie en heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers om een afspraak te maken. Maakwerk voor Kerstcomplimenten concept leveren wij vanuit onze showrooms in Oostzaan en Coevorden. Desgewenst  komen wij ook graag bij u op locatie. In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en informeren wij u over alle mogelijkheden. Als alles besproken is, vertalen wij uw wensen creatief door naar ludiek maatwerk. Zodra dit rond is, komen wij het concept bij u presenteren. Is ons voorstel niet naar uw smaak? Niets aan de hand. Het traject is kosteloos en geheel vrijblijvend. Gelukkig leert de ervaring dat er meestal hele verrassende voorstellen uit komen, die enorm in de smaak vallen bij onze klanten. Mocht alles naar wens zijn, dan voeren wij met veel plezier het traject voor u uit!

Vragen of meer informatie over maatwerk kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld technische kerstpakketten voor mannen of kerstpakketten die een warm gevoel geven? We hebben het allemaal!

Maatwerk kerstpakket bestellen