Mini kerstpakket

Mini kerstpakket: het leukste cadeautje voor jouw personeel en relaties – Het is bijna weer zover: kerst komt eraan! Een tijd van gezelligheid, lekker eten en cadeautjes geven. Als bedrijf wil je natuurlijk ook graag jouw waardering tonen aan jouw personeel en relaties. Een mini pakket is daarvoor een uitstekend idee. Maar wat als je op zoek bent naar iets kleins en betaalbaars? Dan zijn mini kerstpakketten de oplossing! Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we de leukste en beste aanbiedingen op het gebied van een mini kerstpakket. Bekijk nu mini kerstpakketten binnen onze collectie van meer dan 1.300 kerstpakketten!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een mini kerstpakket?

Een mini kerstpakket is, zoals de naam al zegt, een klein kerstpakket. Ze zijn ideaal als je op zoek bent naar een kleinigheidje om jouw personeel of relaties te bedanken voor hun inzet en loyaliteit. In de meeste gevallen bevatten de kerstpakketten een aantal kleine cadeautjes en/of lekkernijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paar chocolaatjes, een flesje wijn en een kerstbal. Kerstpakketten zijn er in verschillende prijsklassen en thema’s, waardoor er voor ieder wat wils is.

Waarom zou je een mini kerstpakket bestellen?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kiezen voor een mini kerstpakket. Hieronder hebben we de belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet:

Betaalbaar: De kerstpakketten zijn vaak een stuk betaalbaarder dan traditionele kerstpakketten. Hierdoor kun je ook met een kleiner budget toch jouw waardering tonen aan jouw personeel of relaties.

Mini kerstpakket

Flexibel: Omdat een mini kerstpakket klein en compact is, zijn ze erg flexibel inzetbaar. Je kunt ze bijvoorbeeld gemakkelijk uitdelen tijdens een kerstborrel of meegeven aan jouw medewerkers op weg naar huis.

Waardering: Ook een klein kerstpakket laat zien dat je jouw personeel en relaties waardeert en hun inzet waardeert. Het is een blijk van dankbaarheid en zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer.

Mini kerstpakketten kopen

Bij ons, Kerstpakkettenplaza.nl, kun je natuurlijk terecht voor een mini kerstpakket. Wij hebben de beste prijskwaliteit verhouding op alle pakketten en hebben de meeste inhoud en kerstpakketten thema’s in alle prijsklassen voor 2024. Onze kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en thema’s, waardoor er voor ieder wat wils is. Bovendien bezorgen we snel en compenseren we onze CO2-uitstoot door bomen te planten middels Trees for All. Bestellen kan heel eenvoudig online via onze website.

Een mini kerstpakket of een toch een grote attentie

Het beste moment om een mini kerstpakket te bestellen is in november. Op deze manier heb je genoeg tijd om een keuze te maken uit ons ruime assortiment en kunnen wij ervoor zorgen dat de kerstpakketten op tijd worden geleverd. Bovendien kun je zo ook profiteren van eventuele speciale aanbiedingen die we rond die tijd aanbieden. We hebben natuurlijk ook XL kerstpakketten!

Conclusie

Een mini kerstpakket is een betaalbaar pakket dat gewaardeerd wordt door medewerkers en relaties. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we de beste aanbiedingen op het gebied van mini kerstpakketten. We hebben een ruim assortiment aan kerstpakketten in verschillende prijsklassen, artikelen en thema’s. Wij zorgen ervoor dat wanneer wij bezorgen, we onze CO2-uitstoot compenseren door bomen te planten via Trees for All. Het beste moment om kerstpakketten te bestellen is in november, zodat je genoeg tijd hebt om een keuze te maken en te profiteren van eventuele speciale aanbiedingen. Bestel dus nu jouw mini kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl en geef jouw personeel en relaties een onvergetelijke kerst! Mini is zeker niet hetzelfde als budget!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Liever een kerstpakket met extra veel artikelen? Ook dat kan!

Mini kerstpakket bestellen