Moderne kerstpakketten

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Kerstmis? Kijk niet verder dan moderne kerstpakketten. Onze unieke en creatieve pakketten zijn het perfecte cadeau voor vrienden, familie en collega’s tijdens het feestseizoen. Moderne kerstpakketten verwijzen naar kerstpakketten met een recent of nieuw item. Moderne kerstpakketten bevatten bijvoorbeeld sportartikelen, energiebesparende producten of woonaccessoires. Onze kerstpakketten volgen de laatste trends en wij zijn in de meeste gevallen ook de trendsetter vanwege ons enorme assortiment. Om met de tijd mee te gaan hebben wij in de loop der jaren ook andere concepten ontwikkeld naast het standaard kerstpakket. Zo voorzien wij bijvoorbeeld in Eigen Keuze kerstpakketten, super trendy.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Moderne kerstpakketten: Het perfecte cadeau voor het feestseizoen

Kerstmis is de tijd van het jaar waarin we samen tijd doorbrengen met onze dierbaren, feesten en geschenken uitwisselen. Het kan een uitdaging zijn om het perfecte cadeau te vinden voor iedereen op je lijst, maar onze moderne kerstpakketten zijn een geweldige optie voor een prachtig geschenk.

Voordelen van moderne kerstpakketten:

  1. Eigentijds: Moderne kerstpakketten bieden een eigentijdse touch. In plaats van de standaard pakketten, bieden deze kerstpakketten een breed scala aan producten die op dit moment hip en happening zijn. Van chocolade en flessen wijn tot duurzame geschenken en gadgets, er is voor elk wat wils.
  2. Gemakkelijk te bestellen en leveren: De kerstpakketten zijn gemakkelijk te bestellen en te leveren, waardoor het een handige optie is voor drukke tijden van het jaar. Online bestellingen worden snel geleverd en kunnen rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden, waardoor je tijd bespaart en stress vermindert.
  3. Aandacht voor duurzaamheid: Moderne kerstpakketten houden rekening met het milieu en bieden duurzame opties. Van herbruikbare waterflessen en bamboe keukengerei tot ecologische toiletartikelen en biologische voeding. Moderne kerstpakketten zijn geschenken die goed zijn voor de ontvanger en de planeet.
  4. Flexibiliteit in prijs en inhoud: Moderne kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en inhoudsopties, waardoor je gemakkelijk kunt kiezen wat het beste bij jouw budget en smaak past. Of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje voor een vriend of een uitgebreider pakket voor een familielid of collega, er is een kerstpakket voor elk budget.

Hoe werkt het bestellen van moderne kerstpakketten?

  1. Kies een pakket: Bekijk het assortiment van moderne kerstpakketten en kies de pakketten die passen bij de ontvanger. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, waaronder duurzame, culinaire en luxueuze pakketten.
  2. Pas het pakket aan: Bij veel kerstpakketten bieden we de mogelijkheid om het pakket aan te passen aan de specifieke wensen van de ontvanger. Het is ook mogelijk om een persoonlijke boodschap middels een kerstkaart of een brief aan het pakket toe te voegen.
  3. Plaats de bestelling: Plaats de bestelling online en vul de benodigde gegevens in, zoals de gewenste leverdatum en het afleveradres Controleer de bestelling en bevestig de aankoop.
  4. Ontvang het pakket: Het kerstpakket wordt keurig geleverd op het opgegeven adres. Het is ook mogelijk om het pakket direct naar de ontvanger te laten verzenden.

Veelgestelde vragen over moderne kerstpakketten

Zijn moderne kerstpakketten duurder dan traditionele kerstpakketten?

Modern kerstpakket bestellen

Moderne kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en kunnen soms zelfs goedkoper zijn dan traditionele kerstpakketten. Het is afhankelijk van de inhoud en de merkartikelen in het pakket.

Zijn er duurzame opties beschikbaar in moderne kerstpakketten?

Ja, moderne kerstpakketten bieden vaak duurzame opties zoals herbruikbare flessen, biologisch voedsel en ecologische artikelen.

Kan ik het pakket aanpassen aan de wensen van de ontvanger?

Ja, veel kerstpakketten bieden de mogelijkheid om het pakket aan te passen aan de specifieke wensen van de ontvanger. Vanaf 100 stuks is het mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een specifieke wijn of het toevoegen van een persoonlijke boodschap. Hierdoor worden deze pakketten nog specialer en spreken we van limited edition kerstpakketten.

Conclusie:

Kerstpakketten zijn de perfecte keuze voor het feestseizoen vanwege hun eigentijdse touch. Daarnaast zijn de duurzame opties, flexibiliteit in prijs en inhoud en het gemakkelijke bestel- en leveringsproces een pré. Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor vrienden, familie of collega’s, moderne kerstpakketten bieden een breed scala aan opties die aangepast zijn aan de moderne interesses en smaken van de ontvanger. Bestel vandaag nog een kerstpakket en geef het perfecte cadeau deze feestdagen! U kunt ook kiezen voor een modern kerstpakket in een specifieke categorie zoals trendy kerstpakketten. Wat u ook kiest, Kerstpakkettenplaza.nl verzorgt het graag!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een los product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166.

Liever nog even verder kijken? We hebben ook voordelige kerstpakketten!

Moderne kerstpakketten