Non-food kerstpakketten

Non-food kerstpakketten bestaan, zoals de naam al zegt, uit producten die niet eetbaar zijn. Dit kunnen (weekend)tassen, trolleys, vakantiebonnen, vouchers, verzorgingsproducten en dergelijke zijn. Het zijn welkome cadeau items die iedereen graag ontvangt. Soms zijn het bonnen voor bijvoorbeeld een diner, een thuisfilm of een weekendje weg. Omdat deze kerstpakketten geen eten bevatten, kan men er heel lang van genieten!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren / Prijs

Non-food kerstpakketten zelf kiezen

Non-food kerstgeschenken vanaf 25 euro kunt u bij ons kiezen binnen onze Eigen Keuze Kerstpakketten concept genaamd Kerstcomplimenten. Middels een voucher kan de ontvanger zelf kiezen wat er in zijn of haar pakket zit. In plaats van een standaardpakket met vooraf bepaalde items, kunnen uw medewerkers en collega’s hun eigen cadeaus kiezen uit een breed palet. Naast prachtige cadeaus voor bijvoorbeeld in huis, kan men ook kiezen voor belevenissen, goede doelen of cadeau kaarten, de keuze is volledig aan de ontvanger. Zij krijgen een geschenkenvelop met daarin een kerstmagazine, daarnaast bevat de envelop een voucher met een unieke code waarmee ze op een speciaal ingerichte webshop zelf geschenken mogen kiezen. Super keuzevrijheid en altijd blije gezichten.

Traditionele kerstpakketten met en zonder food

Naast de non-food kerstpakketten zijn onze traditionele kerstpakketten zonder non-food tevens ruim vertegenwoordigd in ons assortiment. Daarbij kunt u denken aan een glutenvrij kerstpakket of aan onze familie kerstpakketten. Vooral bij de kerstpakketten die geschikt zijn voor het hele gezin wordt veel aandacht besteed aan het eten. In deze pakketten wordt aan iedereen gedacht, van groot tot klein, en worden voor ieder familielid food items verpakt waar ze blij van worden. Voor de kinderen kan je dan denken aan marshmallows, om maar een voorbeeld te geven.

Vragen of informatie meer over non-food kerstpakketten ?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Non-food kerstpakketten

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht