Non food kerstpakket

Een non food kerstpakket bestaat, zoals de naam al zegt, uit producten die niet eetbaar zijn. Dit kunnen (weekend)tassen, trolleys, vakantiebonnen, vouchers, verzorgingsproducten en dergelijke zijn. Het zijn welkome cadeau items die iedereen graag ontvangt. Soms zijn het bonnen voor bijvoorbeeld een diner, een thuisfilm of een weekendje weg. Omdat deze kerstpakketten geen eten bevatten, kan men er heel lang van genieten. Eén van de redenen dat een non food pakket zo populair is.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren
Kerstcomplimenten 100
Kerstpakket bevat groot geschenk
Kerstpakket is alcoholvrij
Kerstcomplimenten 100
Voorraad: Ruim op voorraad
100,00 per stuk
109,30 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket Non Food zelf kiezen

Een Kerstpakket Non Food kunt u al vanaf 25 euro bij ons kiezen met ons Eigen Keuze kerstpakketten concept genaamd Kerstcomplimenten. Middels een voucher kan de ontvanger zelf kiezen wat er in zijn of haar pakket zit. In plaats van een standaardpakket met vooraf bepaalde items, kunnen uw medewerkers en collega’s hun eigen cadeaus kiezen uit een breed palet. Naast prachtige cadeaus voor bijvoorbeeld in huis, kan men ook kiezen voor belevenissen, goede doelen of cadeau kaarten, de keuze is volledig aan de ontvanger. Zij krijgen een geschenkenvelop met daarin een kerstmagazine, daarnaast bevat de envelop een voucher met een unieke code waarmee ze op een speciaal ingerichte webshop zelf geschenken mogen kiezen. Super keuzevrijheid en altijd blije gezichten. Een ideaal Kerstpakket Non Food.

Non food kerstpakket

Een geweldig geschenk-idee voor de feestdagen. Kerstmis is de periode waarin we gezellig samenzijn met onze geliefden, feestvieren en cadeaus uitwisselen. Het kan soms lastig zijn om voor iedereen op je lijst het perfecte geschenk te vinden, maar ons non food kerstpakket biedt een prachtige optie.

Traditionele kerstpakketten met en zonder food

Naast ons Kerstpakket Non Food zijn onze traditionele pakketten tevens ruim vertegenwoordigd in ons assortiment. Daarbij kunt u denken aan een glutenvrij kerstpakket of aan onze familie kerstpakketten. Vooral bij de kerstpakketten die geschikt zijn voor het hele gezin wordt veel aandacht besteed aan het eten. In deze pakketten wordt aan iedereen gedacht, van groot tot klein, en worden voor ieder familielid food items verpakt waar ze blij van worden. Voor de kinderen kan je dan denken aan marshmallows, om maar een voorbeeld te geven.

Waardering en keuzevrijheid

Een Kerstpakket Non Food biedt een uitstekende manier om waardering te tonen aan uw medewerkers en collega’s tijdens de feestdagen. Het assortiment van non food kerstpakketten is divers en bevat items die zowel praktisch als luxueus kunnen zijn. Denk aan mooie tassen en trolleys die perfect zijn voor weekendjes weg, verzorgingsproducten die zorgen voor ontspanning, of vouchers voor diner-ervaringen en andere belevenissen. Met deze cadeaus kunnen de ontvangers zelf kiezen waar ze van willen genieten, waardoor ze langdurig plezier beleven aan hun kerstgeschenk. Het biedt niet alleen keuzevrijheid, maar ook een blijvende herinnering aan uw blijk van waardering tijdens de feestdagen.

Vragen of informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of een Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag verder! Zo ook, in uw zoektocht naar winter kerstpakketten of pannenkoeken kerstpakketten.

Non-food kerstpakket