Oliebollen kerstpakket

Oliebollen kerstpakket – Oliebollen zijn een traditioneel Nederlands gerecht. Voor degene die nieuw zijn in Nederland: het zijn gefrituurde deegbollen, vaak met rozijntjes erin en poedersuiker erop. Een oliebollen kerstpakket kan je scharen onder de (Oud-)Hollandse kerstpakketten. Ze bevatten vaak een mooie schaal om deze lekkernijen op te serveren. Natuurlijk vindt u altijd de oliebollenmix in deze pakketten terug, zodat iedere ontvanger van een pakket zijn eigen oliebollen kan maken. Op Oudejaarsavond en vaak tijdens de kerstdagen wordt traditiegetrouw deze lekkernij gegeten.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerst en Oud & Nieuw

Welke momenten zijn er nu bijzonderder dan Kerst en Oud & Nieuw? We zien het alweer helemaal voor ons. De hele familie gezellig rond de tafel en gezamenlijk aftellen naar het nieuwe jaar en dan genieten van het oliebollen kerstpakket. Heerlijk veel zoets op tafel! Waar komt die tradities eigenlijk vandaan? Lees meer info over het ontstaan van de oliebol.

De betekenis en traditie van de oliebol tijdens Kerst en Oud & Nieuw

De feestdagen rond Kerst en Oud & Nieuw zijn bij uitstek de periode van samenzijn, warmte en gezelligheid. Een belangrijk element van deze tradities is de oliebol, die al eeuwenlang een rol speelt in de Nederlandse cultuur. Het ontstaan van de oliebol gaat ver terug in de geschiedenis en is een bijzonder verhaal op zich. Het deeg dat gefrituurd wordt, symboliseert het einde van het oude jaar en het verwelkomen van het nieuwe. Met het oliebollen kerstpakket kunnen uw medewerkers zelf deze heerlijke traditie voortzetten en genieten van het gezamenlijk bakken en smullen van de oliebollen tijdens de feestdagen.

Oliebollen kerstpakket bestellen

Oliebollen kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het heel eenvoudig om een leuk en traditioneel gezellig kerstpakket te bestellen. Bestellen is super eenvoudig! Selecteer het kerstpakket van uw keuze. Binnen 5 minuten heeft u de volledig vrijblijvende offerte in uw mailbox. U zit nergens aan vast en kunt indien gewenst op ieder moment de offerte omzetten naar een opdracht. We zitten er klaar voor!

Gemakkelijk en feestelijk: bij Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakkettenplaza.nl biedt een ruime keuze aan kerstpakketten, waaronder het geliefde oliebollen kerstpakket. Bestellen bij ons is een fluitje van een cent. Met slechts een paar klikken selecteert u het gewenste kerstpakket, en binnen enkele minuten ontvangt u een volledig vrijblijvende offerte in uw mailbox. U heeft alle vrijheid om uw keuze te maken zonder ergens aan vast te zitten. Wanneer u tevreden bent, kunt u de offerte gemakkelijk omzetten naar een definitieve bestelling. Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw medewerkers een feestelijke en smakelijke Kerst en Oud & Nieuw beleven met het oliebollen kerstpakket. Verwen uw team dit jaar met een traditierijk geschenk en maak van de feestdagen een onvergetelijke ervaring.

Geeft u liever tapas kerstpakketten? Ook deze bieden we u graag aan!

Kies voor traditie, kies voor oliebollen kerstpakketten.

Iedereen geniet zolang wij ons kunnen heugen van de lekkerste traditionele oliebollen. Er bestaan zelfs wedstrijden. Geef uw mensen nu de kans zelf de lekkerste traktatie op tafel te zetten met de ingrediënten uit het oliebollen kerstpakket! Ook al in de ban van Kerst en het nieuwe jaar / Oud & Nieuw? Dan heeft u zojuist het kerstpakketten thema gevonden. En oh ja, wij hanteren de scherpste tarieven, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Wilt u meer inspiratie opdoen, bekijk dan eens ons kerstpakketten inspiratie centrum of de andere pakketten met lekkernijen zoals bijvoorbeeld een koffie kerstpakket.

Vragen of meer informatie? Onze supportafdeling is altijd bereikbaar.

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een product of over oliebollen kerstpakketten? Wij zijn bereikbaar per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld belevenis kerstpakketten of energieke kerstpakketten? We hebben het allemaal!

Oliebollen kerstpakket bestellen