Kerstpakket met veel artikelen

Kerstpakket met veel artikelen – Welkom bij Kerstpakkettenplaza.nl, dé expert in kerstpakketten! We helpen je graag de perfecte kerstpakketten te vinden die voldoen aan al je wensen en verwachtingen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl draait alles om kwaliteit, diversiteit en overvloed. Onze uitgebreide collectie kerstpakketten met veel artikelen biedt een ongeëvenaarde keuze aan hoogwaardige producten die je cadeau tot een groot succes zullen maken! Kerstpakketten met veel artikelen, we zien ieder jaar weer dat er op deze zoekterm veel gezocht wordt. Tevens zoekt men kerstpakket met een groot aantal artikelen. Bij ons vind je het altijd.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De kracht van overvloed

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat een kerstpakket niet alleen een cadeau is, maar ook een blijk van waardering en dankbaarheid. Daarom hebben we een speciale selectie samengesteld van kerstpakketten met veel artikelen zoals familie kerstpakketten. Op deze manier kan je je medewerkers, klanten, vrienden en familie verwennen met een overvloed aan cadeaus.

Met een kerstpakket met veel artikelen geef je niet alleen één cadeau, maar een hele ervaring. Ontvangers zullen zich verwend voelen met een scala aan producten om van te genieten tijdens de feestdagen en daarna. Van lekkernijen en drankjes tot wellness-producten, spelletjes en meer, onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Kerstpakket met veel artikelen

Ruime keuze aan artikelen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in keuzevrijheid. Daarom bieden we een ruime selectie aan artikelen in onze pakketten. Of je nu op zoek bent naar culinaire lekkernijen, luxe verzorgingsproducten, woonaccessoires of praktische cadeaus, bij Kerstpakkettenplaza.nl vind je het allemaal.

Onze kerstpakketten zijn samengesteld uit een diversiteit aan artikelen van hoogwaardige merken en leveranciers. We streven ernaar om voor elk wat wils te bieden, zodat je het perfecte kerstpakket met veel artikelen kunt vinden dat aansluit bij de interesses en voorkeuren van de ontvanger. Van heerlijke chocolade en fijne wijnen tot sfeervolle kaarsen en stijlvolle serviezen, deze kerstpakketten met veel artikelen zijn een waar genot voor de zintuigen.

Geweldige beleving kerstpakket met veel artikelen

Wat Kerstpakkettenplaza.nl onderscheidt, is de bijzondere beleving die we willen bieden met onze kerstpakketten met veel artikelen. We willen dat je kerstpakket niet alleen een cadeau is, maar een hele ervaring die langdurige herinneringen oproept.

Om deze beleving te creëren, besteden we veel aandacht aan de presentatie van deze unieke kerstpakketten. Elk cadeau wordt zorgvuldig verpakt in een feestelijke verpakking, voorzien van een persoonlijk kaartje en afgewerkt met decoratieve linten en strikken indien dit gewenst is. Dit alles om ervoor te zorgen dat je cadeau er niet alleen geweldig uitziet, maar ook met veel enthousiasme wordt uitgepakt. Daarnaast streven we ernaar om onze kerstpakketten met veel artikelen zo divers en bijzonder mogelijk te maken. We werken samen met verschillende leveranciers om een breed scala aan producten aan te bieden, zodat je altijd iets kunt vinden dat past bij de stijl en smaak van de ontvanger. Of het nu gaat om een klassiek kerstpakket met traditionele lekkernijen of een modern cadeau met trendy gadgets, bij Kerstpakkettenplaza.nl vind je het allemaal.

Waarom zou je een kerstpakket met veel artikelen bestellen?

Hier zijn enkele redenen waarom onze pakketten de beste keuze zijn:

Overvloed aan artikelen: Onze pakketten zijn gevuld met een ruime keuze aan hoogwaardige artikelen, van etenswaren tot verzorgingsproducten. Ontvangers zullen genieten van de variëteit en keuzevrijheid die onze kerstpakketten bieden.

Kerstgeschenk met veel artikelen

Kwaliteit en diversiteit: We streven naar de hoogste kwaliteit in al onze producten en werken samen met gerenommeerde merken en leveranciers. Onze pakketten zijn samengesteld uit diverse artikelen om aan verschillende smaken en voorkeuren te voldoen.

Goede verpakking: We willen dat je cadeau goede blijvende herinnering achterlaat. Van de stevige, feestelijke verpakking tot de presentatie van de artikelen in de doos en daarbuiten. Met onze pakketten creëer je een memorabele ervaring voor de ontvanger.

Gemak en service: Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het je gemakkelijk om het kerstpakket met veel artikelen te vinden. Met onze gebruiksvriendelijke website, uitgebreide collectie en persoonlijke klantenservice staan we klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze.

Kerstpakketten met veel artikelen bestellen

Het bestellen van een kerstpakket met veel artikelen kan bij ons eenvoudig en snel. Volg deze stappen:

  1. Maak een keuze: Kies het pakket dat het beste past bij jouw wensen en budget. We bieden diverse opties met verschillende prijsklassen, thema’s en inhoud.
  2. Personaliseer: Voeg eventueel een persoonlijke kwinkslag toe aan je kerstpakket door een kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap. Dit maakt je cadeau extra speciaal en het is zeer attent. Zo bieden we ook maatwerk kerstpakketten!
  3. Bestel en betaal: Plaats je bestelling en volg de eenvoudige stappen om je betaling af te ronden. We bieden verschillende betaalopties voor jouw gemak en veiligheid.
  4. Verzending: Zodra je bestelling is afgerond, zorgen wij ervoor dat het pakket snel en zorgvuldig wordt verzonden naar het gewenste adres. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling en een track & trace code, zodat je de levering kunt volgen.

Wat maakt een kerstpakket met veel artikelen aantrekkelijk?

Deze pakketten zijn attractief om verschillende redenen. Hier zijn enkele kenmerken die ze onderscheiden van andere cadeau opties:

Ruime keuze: Wij bieden een ruime keuze aan pakketten met veel artikelen, van heerlijke lekkernijen tot praktische artikelen en luxe verzorgingsproducten. Dit zorgt voor een gevarieerd en aantrekkelijk assortiment.

Diversiteit: We streven naar diversiteit zowel in prijsklassen, stijlen als in inhoud. Zo kan je altijd iets vinden dat past bij de ontvanger en de gelegenheid.

Hoge kwaliteit: We selecteren zorgvuldig hoogwaardige producten van gerenommeerde merken en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze kerstpakketten met veel artikelen van de beste kwaliteit zijn. Hierdoor kunnen ontvangers genieten van producten die lang meegaan en van uitstekende kwaliteit zijn.

Presentatie en verpakking: Onze pakketten worden met zorg verpakt in een degelijke maar altijd feestelijke verpakkingen die de cadeau-ervaring nog specialer maken. We besteden aandacht aan de presentatie van de artikelen, zodat het een feestelijk en aantrekkelijk geheel is.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch op zoek naar een ander geschenk? Ga voor onze film kerstpakketten. Of juist voor een Janzen kerstpakket!

Kerstpakket met veel artikelen online bestellen