Verantwoord kerstpakket

Geef dit jaar een verantwoord kerstpakket aan je werknemers. Ontdek hoe je een verantwoord cadeau kunt geven zonder in te leveren op kwaliteit. – De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het soort cadeaus dat je wilt schenken aan je werknemers of relaties. Een kerstpakket is sowieso een mooie manier om je waardering te tonen en je werknemers te bedanken voor hun inzet gedurende het jaar. Maar wat als je dit jaar een stap verder gaat en kiest voor een verantwoord kerstpakket? Bekijk hier al onze verantwoorde kerstpakketten en kies voor u en uw mensen de beste!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Een verantwoord kerstpakket is een cadeau waarbij rekening wordt gehouden met mens, dier en milieu. Het is niet alleen goed voor het imago van je bedrijf, maar het laat ook zien dat je begaan bent met de wereld om ons heen.

Waarom kiezen voor een verantwoord kerstpakket?

Een cadeau met een verhaal. Het is gemaakt met respect voor mens, dier en milieu en draagt bij aan een betere wereld. Door te kiezen voor een verantwoord kerstpakket laat je als bedrijf zien dat je verantwoordelijkheid neemt en bijdraagt aan de wereld. Bovendien kan een verantwoord cadeau positief bijdragen aan het imago van je bedrijf.

Wat zit er in een verantwoord kerstpakket?

Het kerstpakket kan bestaan uit verschillende duurzame producten. Denk hierbij aan biologische lekkernijen, fair trade producten, accessoires of producten van gerecycled materiaal. Het is belangrijk dat de producten in een verantwoord kerstpakket aan bepaalde criteria voldoen, zodat je zeker weet dat je een verantwoord cadeau geeft. Ook aan te raden is om eens te kijken naar een andere doordachte en verantwoorde pakketten zoals een gezond kerstpakket of een sportief kerstpakket.

Hoe stel je een verantwoord kerstpakket samen?

Bij het samenstellen van een verantwoord kerstpakket is het belangrijk om goed na te denken over de inhoud. Hieronder vind je een aantal tips om zo’n kerstpakket samen te stellen:

  • Kies voor bio en fair trade producten
  • Kies voor producten van gerecyclede materialen
  • Vermijd producten die schadelijk zijn voor het milieu, zoals plastic wegwerpproducten

Kerstpakketten zijn er in verschillende prijscategorieën. Je hoeft niet per se veel geld uit te geven om een eerlijk cadeau te geven. Ook met een klein budget kun je een kerstpakket samenstellen. Op deze pagina treft je voorbeelden van kerstpakketten in verschillende prijscategorieën.

Kies voor kerstpakkettenplaza.nl!

Wist u dat wij bij iedere bestelling een donatie doen aan uw Goede doel? Het is volledig gratis en we betalen het van ons resultaat! Iedereen blij! Lees er alles over bij Kerstpakketten en Goede doelen!

Vraag en antwoord over verantwoord kerstpakketten

Wat is een verantwoord kerstpakket?

Een verantwoord kerstpakket is een cadeau waarbij rekening wordt gehouden met mens, dier en milieu.

Wat zit er in dit thema kerstpakket?

Een verantwoord kerstpakket kan bestaan uit verschillende producten, zoals biologische artikelen, fair trade producten, accessoires of producten van gerecycled materiaal. Het is een kerstpakket waarbij rekening wordt gehouden met mens, dier en milieu. Het is niet alleen goed voor het imago van je bedrijf, maar het laat ook zien dat je begaan bent met de wereld om ons heen.

Waarom een verantwoord kerstpakket bestellen?

Het is een cadeau met een verhaal, een goed verhaal! Het is gemaakt met respect voor mens, dier en milieu en draagt bij aan de leefbaarheid van de wereld. Als je een verantwoord kerstpakket bestelt, laat je als bedrijf zien dat je verantwoordelijkheid neemt en bijdraagt aan een betere wereld. Bovendien kan het kiezen voor dit thema positief bijdragen aan het imago van je bedrijf.

Wat zit er in een verantwoord kerstpakket?

Een kerstpakket dat de noemer verantwoord heeft, bestaat uit verschillende producten die rekening houden met mens, milieu en maatschappij. Binnen dit thema kunt u ook kijken bij onze MVO kerstpakketten.

Hoe stel je een verantwoord kerstpakket samen?

Bij het samenstellen van een verantwoord kerstpakket is het belangrijk om goed na te denken over de inhoud. Hieronder vind je een aantal tips om een kerstpakket samen te stellen:

  • Kies voor biologische en fair trade producten
  • Kies voor producten van verantwoorde materialen, zoals gerecycled papier of biologisch katoen
  • Vermijd producten die schadelijk zijn voor het milieu, zoals plastic wegwerpproducten
  • Verantwoorde kerstpakketten in alle prijscategorieën

Kerstpakketten zijn er in verschillende prijscategorieën. Je hoeft niet per se veel geld uit te geven om een verantwoord cadeau te geven. Ook met een klein budget kun je een kerstpakket samenstellen. Op deze pagina treft je voorbeelden van kerstpakketten in verschillende prijscategorieën.

We reduceren samen de footprint

Wist u dat Kerstpakkettenplaza.nl bij iedere bestelling een gedeelte van de winst investeert in het aanplanten van bomen. We doen dit samen met de stichting Trees for all! Graag vertellen we u er meer over. Samen zorgen wij ervoor dat we de co2 neutraal kerstpakketten kunnen vervoeren, wel zo zuiver!

Verantwoord kerstpakket
Verantwoord kerstpakke

Conclusie

Een verantwoord kerstpakket is een cadeau waarbij rekening wordt gehouden met mens, dier en milieu. Het is niet alleen goed voor het imago van je bedrijf, maar het laat ook zien dat je begaan bent met de wereld om ons heen. Door te kiezen voor een verantwoord kerstpakket draag je bij aan een betere wereld en laat je zien dat je verantwoordelijkheid neemt. Met de tips en voorbeelden uit dit artikel kun je gemakkelijk een kerstpakket kiezen of samenstellen, passend bij jouw budget. Kerstpakkettenplaza.nl helpt u graag op weg!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Meer informatie over Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)!

Verantwoord kerstpakket

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht