Kerstpakket vitaliteit

Bent u op zoek naar een vitaal kerstpakket dat uw medewerkers zal helpen om fit te blijven? Dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres! Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u namelijk een uitgebreide selectie kerstpakketten die gericht zijn op het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit van uw werknemers. Onze kerstpakketten zijn samengesteld met hoogwaardige producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Zo vindt u bij Kerstpakkettenplaza.nl pakketten met biologische producten, suikervrije snacks en gezonde drankjes. Maar ook sportartikelen, ontspanningsproducten en boeken over gezonde voeding en beweging behoren tot het Kerstpakkettenplaza.nl assortiment.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vitaal kerstpakket bestellen

We begrijpen dat het belangrijk is om uw werknemers te laten zien dat u geeft om hun gezondheid en welzijn. Daarom bieden wij u een groot aanbod voor een kerstpakket vitaliteit. Zo kunt u kiezen voor een pakket dat is afgestemd op de behoeften van uw werknemers. Naast het bevorderen van de gezondheid van uw werknemers, levert u met onze kerstpakketten ook een positieve bijdrage aan het milieu. Voorbeelden van dit soort pakketten zijn onze streekproducten kerstpakketten. Ook hebben wij pakketten samengesteld met producten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Onze kerstpakketten zijn derhalve niet alleen goed voor uw werknemers en het milieu, maar ook voor uw bedrijf. Uit onderzoek blijkt namelijk dat werknemers die zich gewaardeerd voelen en gezond zijn, productiever zijn en minder vaak ziek zijn. Bovendien draagt het tonen van maatschappelijke betrokkenheid bij aan een positief imago van uw bedrijf.

Wat is een kerstpakket vitaliteit?

Een kerstpakket vitaliteit is een kerstpakket dat is samengesteld met producten die bijdragen aan een gezonde en vitale levensstijl. Dit kunnen bijvoorbeeld bio producten, sportartikelen, ontspanningsproducten en boeken over gezonde voeding en beweging zijn. Met een vitaal kerstpakket de kerstdagen door en fit het nieuwe jaar in!

Vitaal kerstpakket

Waarom is een kerstpakket vitaliteit zo belangrijk?

Een kerstpakket vitaliteit is belangrijk omdat het laat zien dat u als werkgever geeft om de gezondheid en het welzijn van uw werknemers. Daarnaast dragen vitale werknemers bij aan een productieve werkomgeving en zijn ze minder vaak ziek.

Wat voor soorten vitaliteit kerstpakketten zijn er?

Er zijn verschillende soorten vitaliteit kerstpakketten. Zo zijn er pakketten gericht op sport en beweging, gezonde voeding, ontspanning en mindfulness. Daarnaast zijn er ook pakketten die meerdere aspecten van vitaliteit combineren.

Kan een vitaal kerstpakket gepersonaliseerd worden?

Ja, ook bij een kerstpakket vitaliteit is het mogelijk om de pakketten persoonlijker te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om een pakket te voorzien van een persoonlijk kerstkaartje. Ook is het mogelijk om een artikel dat daarvoor geschikt is, te laten bedrukken.

Zijn er ook duurzame opties voor een vitaal kerstpakket?

Ja, die zijn er zeker binnen de vitaliteit kerstpakketten. Zo kunt u kiezen voor pakketten met bio en fair trade producten of producten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Hiermee laat u niet alleen zien dat u geeft om de gezondheid van uw werknemers, maar ook om het milieu.

Conclusie

Kortom, bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u kerstpakketten die niet alleen zorgen voor een gezonde en vitale werkomgeving, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Bestel daarom vandaag nog uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en laat zien dat u geeft om uw werknemers en de wereld om ons heen. Kerstpakket vitaliteit is een vitaal kerstpakket met meerwaarde!

Vragen of meer informatie over het kerstpakket vitaliteit?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket vitaliteit? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch op zoek naar iets anders? Kijk bijvoorbeeld bij onze mini kerstpakketten. Of juist onze individuele kerstpakketten!

Kerstpakket Vitaliteit bestellen