Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten van € 25 tot € 30

Kerstpakketten van € 25 tot € 30. In deze categorie treft u de mooiste en origineelste kerstpakketten aan. Uitstekend geprijsde kerstpakketten vol kwaliteit en en natuurlijk kwantiteit. Wie wil dat nou niet? Onze € 25 tot € 30 kerstpakketten zijn in alle kleuren en maten verkrijgbaar. Stuk voor stuk prachtige en rijk gevulde kerstpakketten voor een zeer aantrekkelijk tarief. Bekijk het enorme aanbod van onze originele kerstpakketten en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Geen producten gevonden!

CULTUUR KERSTPAKKET; ERVAAR HET BUITENLAND

Ook dit jaar hebben we een ruim aanbod aan kerstpakketten van € 25 tot € 30, met thema’s van over de hele wereld! Denk aan Italiaanse kerstpakketten, Spaanse kerstpakketten of trendy kerstpakketten zoals Foodhall kerstpakketten! Hierin worden verschillende culturen gemixt en is er voor iedereen wel iets heerlijks bij. Voor de avonturiers die houden van de Oosterse keuken is er ook keus genoeg; met onze Taste Asian en Grenzeloos Lekker zullen we ook dit jaar weer veel blije gezichten teweeg brengen! Bekijk alle kerstpakketten thema’s 2020 in ons Kerstpakketten inspiratiecentrum.

Kerstpakketten van € 25 tot € 30 kopen? Wat denk u van een gouden kerstpakket?

Goud is al jaren één van de meest gewilde kleuren in een kerstpakket. Hoe komt dat? Goud staat bekend als een kleur van winnaars en heeft een chique uitstraling. Het is vaak net de zogeheten ‘touch’ die een cadeau nodig heeft om zich te onderscheiden. Werkgevers verrassen hun medewerkers met een goud kerstpakket omdat het past bij de feestdagen. Ook is goud de ultieme kleur van luxe, iets wat iedereen na een jaar had werken verdient. Het leukste kerstpakket van van € 25 tot € 30 vind u zeker in onze collectie.

STOER KERSTPAKKET IS HIP

De keuze voor een kerstpakket zegt vaak veel over een bedrijf. De laatste jaren is de vraag naar hippe kerstpakketten en stoere kerstpakketten alleen maar toegenomen. Steeds meer bedrijven stappen af van de (nog altijd immens populaire) food-kerstpakketten en kiezen bijvoorbeeld voor een gaaf hardware artikel in hun geschenk. De reacties van werknemers zijn positief, dus de trend zet door. Maar of uw keuze kerstpakketten nou traditioneel, avontuurlijk, bourgondisch of stoer is… Een blijk van waardering wordt altijd op waarde geschat!