Kerstpakketten van € 40 tot € 45

Kerstpakketten van € 40 tot € 45. Enorm populair en dat is natuurlijk ‘niet voor niets’! Kerstpakketten die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Een super gevarieerd en ruim aanbod met voor iedereen het juiste kerstpakket. Kerstpakketten met de heerlijkste A-merken of chique kerstpakketten met prachtige kleurencombinaties. Ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan om het beste en grootste assortiment kerstpakketten van Nederland samen te stellen.

Geen filters gekozen
Kleur (Hoofdkleur)
Toon meer
Thema
Toon meer
Voorkeuren
Toon meer
Producten
Toon meer
Inpaklocatie
Toon meer
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

KERSTPAKKETTEN € 40 TOT €45; EXTRA GEMOTIVEERD PERSONEEL

Kerstpakketten in de prijscategorie 40 tot 45 euro zijn al jaren favoriet. Juist vanwege de grote variatie in kleuren en thema’s, vinden veel mensen jaarlijks hun weg terug naar dit kerstpakketsegment. Door de A-merken te combineren met minder bekende luxeartikelen hebben we weer een uniek kerstpakketten aanbod gecreëerd. Onze verwachting is dat ook in 2019 de afname van kerstpakketten tussen de 40 en de 45 euro weer zal toenemen, dus wees er snel bij!

LEUK KERSTPAKKET? VRAAG OM ADVIES!

Iedere medewerker heeft andere voorkeuren, hoe vindt u dan in hemelsnaam het juiste kerstpakket voor iedereen? Bij kerstpakkettenplaza.nl kunt u inspiratie opdoen voor het perfecte kerstpakket. Bij ons vindt u verschillende kerstpakketten thema’s terug, die allemaal een eigen sfeer oproepen. Kijk bijvoorbeeld eens in onze gouden of zwarte collectie! Wie weet is een Herman den Blijker kerstpakket wel iets voor uw bedrijf. Of is een Italiaans kerstpakket meer uw ding? Er is in ieder geval keus genoeg! Wat te denken van een heerlijk drankenpakket?

KERSTPAKKET SAMENSTELLEN BIJ KERSTPAKKETTENPLAZA.NL!

Als u na het bekijken van de website net niet de kerstpakketten kunt vinden waarnaar u op zoek bent, dan bestaat de mogelijkheid om vanaf 50 stuks en voor 1 november uw kerstpakket op maat te laten vervaardigen. Afspraak plannen voor showroombezoek, gezellig! in een van onze showrooms kunt u rustig kijken wat het beste bij u past, en zo tot het gewenste kerstpakket te komen. Een afspraak inplannen kunt u doen via de kerstpakketten showroomplanner. Ook kunt u per mail of telefonisch contact op nemen via de klantenservice om zo een afspraak te plannen. u bent van harte welkom.

Thuiswinkel waarborg

Klantbeoordelingen Kerstpakkettenplaza.nl

Feedback company
Bekijk alle 3570 beoordelingen
8.8 10
MVO Nederland E-commerce Europe