Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Kerstpakketten van € 45 tot € 50

Kerstpakketten van € 45 tot € 50. Prachtige kerstpakketten, lekker luxe en extra goed gevulde kerstpakketten! Niet voor niets al jaren een van de meest gekozen prijsklasse van Nederland en België. In deze kerstpakketten voor mannen en vrouwen treft u de lekkerste producten aan en in deze categorie kan iedereen zijn weg vinden. Een uitstekende keuze voor de feestdagen! Van de lekkerste foodpakketten tot en met kerstpakketten met een leuk en waardevol geschenk. U vindt ze hier allemaal. Veel plezier en succes met kiezen!

Geen filters gekozen
Kleur (Hoofdkleur)
Toon meer
Thema
Toon meer
Voorkeuren
Toon meer
Producten
Toon meer
Aantal artikelen
Toon meer
Inpaklocatie
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

KERSTPAKKETTEN VAN € 45 tot € 50; LEKKERE LUXE

Het is geen uitzondering meer dat beroemde TV-Chefs producten ontwikkelen voor de kerstpakketten van kerstpakkettenplaza.nl. Ook dit jaar weer, verkoopt kerstpakkettenplaza.nl speciale Herman den Blijker kerstpakketten. Ook Meester Patissier en -Boulanger Robert van Beckhoven heeft eigen thuisbakkers kerstpakketten ontwikkeld, waarmee u zeker scoort bij uw collega’s. De Robert van Beckhoven kerstpakketten, Jamie Oliver kerstpakketten en Herman den Blijker kerstpakketten staan garant voor kwaliteit! In dat opzicht passen ze perfect in de prijscategorie Kerstpakketten van € 45 tot € 50 van kerstpakkettenplaza.nl!

ZWART KERSTPAKKET; KLASSIEK CHIQUE

Een zwart kerstpakket past als geen ander bij de donkere dagen. Zwart is een kleur die makkelijk te combineren is, omdat ze kracht en elegantie uitstraalt. Het is een betrouwbare en chique keuze in een kerstpakket. Zoekt u een luxe kerstpakket? Een cool kerstpakket? Of misschien gewoon een kerstpakket waarmee u altijd goed zit? Bij al deze keuzes is het zwarte kerstpakket een uitstekende keuze!

NEDERLANDS KERSTPAKKET; BESTEL EEN UNIEK KERSTGESCHENK!

Van alle wereldse culturen is de Nederlandse misschien wel de mooiste. Klompen, molens en drop, wat is er Nederlandser dan dat? Bij kerstpakkettenplaza.nl hebben we de mooiste authentiek Nederlandse kerstpakketten. Een oer-Hollands kerstpakket, voor de werknemer die na een jaar zwoegen een mooi bedankje verdient! Deze prachtige Nederlandse kerstpakketten zijn in onze website verkrijgbaar voor een heerlijk Nederlands prijsje.