€ 20,00

€ 23,00 incl. BTW

Per pakket wordt € 0,50 afgedragen aan uw goede doel

Inpaklocatie: 24

Pakket nr: CPB21021 CPB21021B CPB21021B

Klantbeoordelingen
Bekijk alle 4513 beoordelingen
8.8 10
 • Grootste assortiment
 • Grootste voorraad
 • 20 jaar ervaring
 • 25.000 tevreden relaties
 • Levering t/m 20 december
 • 24/7 bereikbaar
 • Beste service
 • Laagste prijsgarantie
 • Volledig gecertificeerd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • 100% tevredenheidsgarantie
Wees voorbereid, bestel op tijd!

Leverbaar vanaf: 1-10-2021
Bestelmogelijkheid: Vanaf 6 stuks

Liever direct bestellen? Doorloop dan het proces voor een offerte aanvraag en kies in de laatste stap voor direct bestellen en betalen!

Borrelpakket Cheese Plus

Omschrijving:

Deze luxe borrelbox bevat alle ingrediënten voor een uitgebreide borrel. De heerlijke frisse en feestelijke alcoholvrije sparkling witte wijn en bijzondere alcoholarme biertje, opzich al een feestje voor uw tong! De heerlijke kaas gecombineerd met de heerlijke mosterd dip, maak het helemaal af! Samen maken alle ingrediënten het tot een waar feestpakket voor uw smaakpapillen. De wijnen van VINADA worden met zorg geproduceerd op dezelfde wijze als 'gewone wijn', maar worden vlak voor het bottelen gedealcoholiseerd door middel van vacuümextractie. Dit gebeurt bij een lage temperatuur waardoor de smaak en frisheid optimaal blijft. De Sparkling Gold is gemaakt van de airén druif en ideaal om gekoeld te drinken. VINADA is een jong exclusief wijnmerk dat het nét even anders aanpakt. Ontstaan uit een samenwerking tussen ervaren Spaanse wijnboeren en jonge ambitieuze wijnliefhebbers. Met een (letterlijk) klein assortiment spelen ze in op de behoefte van de moderne consument: Bewustwording, lifestyle, gewoontegedrag en taboes doorbrekend. In mei 2018 breidt het alcoholvrije wijnmerk in oktober haar collectie uit met een witte mousserende variant, de Sparkling Gold. Met 100+ verkooppunten binnen een jaar verovert het merk snel terrein. De traditionele wijnwereld kent heel veel Do's en Don’ts. Voor VINADA is de nuchtere eenvoud belangrijk. VINADA vaart haar eigen koers. Geen onnodig ingewikkelde beschrijvingen maar een wijn die simpelweg echt lekker is. Wel de beleving, niet de alcohol Goede wijn! Wijn met smaak, met stijl en met klasse. Die moet wat VINADA betreft altijd en overal gedronken kunnen worden! Op de welbekende momenten wanneer je zin hebt in een lekker glas wijn en je om wat voor reden dan ook geen alcohol wilt, kunt of mag drinken, biedt VINADA een geweldig alternatief!, “For whatever reason”. Een toegankelijk formaat! Zo kun je gezellig mee proosten en drinken zonder dat je een hele fles in je eentje weg ‘bubbelt’. Cheers! En dan het zeer speciale Jopen Non IPA bier. Jopen Non IPA is het eerste alcoholarme bier van Jopen. Door het gebruik van een speciale gistsoort worden er tijdens het brouwproces nauwelijks suikers omgezet in alcohol. Daarnaast hebben we veel hop toegevoegd waardoor deze IPA smaakvol en fruitig is geworden. En dat is natuurlijk wat je wilt met een IPA. Om het bier een echt Haarlems tintje mee te geven hebben we drie verschillende granen gebruikt. In de middeleeuwen moest elk Haarlems bier gebrouwen worden met gerst, tarwe en haver. Het resultaat: een fruitig, moutig en licht bitter bier. De naam verwijst naar non-alcoholic en naar de thuisbasis van Jopenbier: de Jopenkerk Haarlem. De lekkere picos dippers vormen een perfecte combinatie met de knoflookmayonaise en de kaas matched uitstekend met de kaasdip mosterd en maken dit geschenkpakket helemaal af. Het ideale cadeaupakket voor elke gelegenheid: van borrelpakket voor collega's tot kerst- of relatiepakket.

Inhoud: 5 artikelen:

 • Vinada, Sparkling wijn, Alcoholvrij, 20 cl
 • Bier, Jopen Non Ipa, 0.3%, 30 cl
 • Proeverij Limburgse Mosterd, 45 ml
 • Proeverij Kaaspuntje Jong Belegen, 140 gr
 • Verpakt in luxe Proeverij geschenkdoos

Bestelmogelijkheid: Vanaf 6 stuks

Liever direct bestellen? Doorloop dan het proces voor een offerte aanvraag en kies in de laatste stap voor direct bestellen en betalen!

U kunt onze Traditionele kerstpakketten bestellen zolang de voorraad strekt. Om alle kerstpakketten in de door u gewenste samenstelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw kerstpakketten-bestelling tijdig ontvangen. Direct bestellen en betalen of een vrijblijvende offerte aanvragen kan via de offerte- bestelmodule op onze website. U ontvangt de offerte per ommegaande per e-mail. Als u besluit de offerte te accorderen of direct te betalen, dan heeft u de bestelling geplaatst en ontvangt u een bevestiging en nota. Indien u ervoor kiest de offerte te accorderen, dan ontvangt u een bevestiging en een nota met een betaaldatum in de toekomst. Indien u na 15 december wenst te bestellen, raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice kan u vertellen of de voorraad van het door u gekozen kerstpakket toereikend is, om aan uw wensen te voldoen.

Kerstpakketten bezorgen is maatwerk. Onze transporteurs bezorgen uw kerstpakketten op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Wij kunnen helaas geen exacte tijden van aflevering opgeven. Alle eindejaarsgeschenken worden geleverd op de begane grond. De op uw offerte aangegeven leverdatum is geen fatale datum. Mocht uw zending niet te leveren zijn op de aangegeven datum, dan wordt deze in de regel de volgende dag (opnieuw) bij u aangeboden. Houdt u er rekening mee dat er door bijvoorbeeld weers- en/of verkeers-invloeden onvoorziene vertraging in de levering kan ontstaan. Laat daarom uw kerstgeschenken een ruime periode voor de dag van uitreiking afleveren. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het controleren van leveringen op eventuele beschadigingen en aantallen. Bij een constatering van een niet correcte levering qua aantallen en beschadigingen, dient hiervan melding gemaakt te worden bij de chauffeur. De chauffeur is verplicht dit te noteren.

Na ontvangst van uw voor akkoord offerte of directe bestelling en betaling ontvangt u onze digitale orderbevestiging en factuur per e-mail. Betalingen dienen binnen de gestelde termijn bijgeschreven te zijn op het rekeningnummer van Kerstpakkettenplaza.nl. Indien het factuurbedrag niet voor de gestelde datum is bijgeschreven, dient u rekening te houden met vertraging van de levering van uw bestelling. Onze producten zijn zowel inclusief als exclusief BTW geprijsd. Als zakelijke besteller gaat u uit van het exclusief BTW tarief en als consument gaat u uit van het inclusief BTW tarief.

Bezorgen doen we graag en vaak gratis. De eventuele kosten zijn onder meer afhankelijk van het product en in welk land we mogen bezorgen. Tevens is het van belang te weten of we de zending op één of meerdere adressen dienen te bezorgen. Ook bestaat de mogelijkheid de kerstgeschenken individueel te laten bezorgen. De eventuele bezorgkosten staan vermeld in onze vrijblijvende offerte. Om u alvast een idee te geven. Indien u 1 pakketsoort bestelt en we mogen bezorgen op 1 adres in Nederland (Uitgezonderd de eilanden) en de orderwaarde is boven de € 600,- excl. BTW (€ 726,00 incl. BTW) dan is de bezorging gratis. Bij een orderwaarde onder de € 600,- excl. BTW (€ 726,00,- incl. BTW) rekenen we € 45,00 excl. BTW. (€ 54,45 incl. BTW). Voor levering op individuele adressen geldt een tarief van € 9,95 excl. BTW (€ 12.04 incl. BTW) per adres, inclusief handeling en extra breukvoorkomende verpakken. Kiest u pakketten uit meerdere inpaklocaties, te herkennen aan de letters voor het pakketnummer, dan kan er een toeslag gelden. U ziet een eventuele toeslag tijdens het afronden van het bestelproces op uw scherm of in uw vrijblijvende offerte.

Leuke gratis extra attenties in vorm van vouchers, kortingsbonnen en kerstmagazine verpakken we jaarlijks in onze kerstpakketten. We zijn van mening dat de gratis producten een leuke aanvulling zijn op de toch al leukste kerstpakketten van Nederland. Klik op de onderstaande link en bekijk snel alle gratis bonnen en het kerstmagazine!

Bekijk hier alle gratis vouchers, kortingsbonnen en kerstmagazine.