Kerstpakketten van € 55 tot € 150

Kerstpakketten van € 55 tot € 150. Stuk voor stuk bijzonder en uniek te noemen. Alle kerstpakketten hebben een super originele en attractieve inhoud. U kunt in deze categorie zeker even wegdromen bij het aanschouwen van de meest mooiste en exclusieve kerstpakketten binnen ons assortiment. Dit zijn zeer unieke kerstpakketten die er zeker wat betreft uitstraling en vulling echt uitspringen. Hier vindt u het beste aanbod van luxe kerstpakketten in Nederland en België.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht

KERSTPAKKETTEN VAN € 55 tot € 150; LUXE KERSTPAKKETTEN 2023!

Af en toe is het niet erg om eens flink uit te pakken. Natuurlijk zit waardering van binnen, maar uw medewerkers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Toch? Kerstpakkettenplaza.nl heeft weer een geweldige selectie van overvolle kerstpakketten, rijkelijk gevuld met A-merken. Kwalitatief goede en luxe kerstpakketten, voor de harde werkers en de grote genieters. Grote kerstpakketten voor mensen die zich onvoorwaardelijk een jaar lang ingezet hebben voor uw organisatie.

KERSTPAKKETTEN VAN€ 55 tot € 150 VOOR MANNEN EN VROUWEN

De kerstdagen zijn een tijd van rust. Heerlijk bij elkaar zijn en even nergens aan denken. Het assortiment kerstpakketten 2023 bevat veel producten waarmee u heerlijk zult kunnen ontspannen. Geniet bijvoorbeeld van de oosterse doucheproducten van Rituals of een warme fleeceplaid of vuurkorf in uw kerstpakket. Ontspanning is misschien wel het fijnste wat een mens kan krijgen. Verras uw medewerkers met een cadeau waar ze helemaal ‘zen’ van worden, dan kunnen ze in 2023 weer hard aan de slag!

DEEL HET KERSTPAKKET EENS ANDERS UIT! EXTRA LEUK!

Als u een keuze heeft kunnen uit de meer dan 1.300 kerstpakketten, is het tijd om de kerstpakketten te gaan uitdelen aan uw medewerkers. Hoe doet u dat? Wij snappen dat het niet altijd mogelijk is om in een drukke periode een borrel of feest te organiseren. Daarom kunt u bij ons.nl gebruik maken van huis-aan-huis zendingen voor uw kerstpakket. Op die manier krijgt iedere collega zijn kerstgeschenk direct thuis geleverd en besparen u zich wellicht de extra moeite en dat in de toch al hectische kerstperiode. Meer informatie over kerstpakketten bezorgen.


Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht