Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten van € 55 tot € 150

Kerstpakketten van € 55 tot € 150. Stuk voor stuk bijzonder en uniek te noemen. Alle kerstpakketten hebben een super originele en attractieve inhoud. U kunt in deze categorie zeker even wegdromen bij het aanschouwen van de meest mooiste en exclusieve kerstpakketten binnen ons assortiment. Dit zijn zeer unieke kerstpakketten die er zeker wat betreft uitstraling en vulling echt uitspringen. Hier vindt u het beste aanbod van luxe kerstpakketten in Nederland en België.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Kleur (Hoofdkleur)
Thema
Voorkeuren
Producten
Aantal artikelen

KERSTPAKKETTEN VAN € 55 tot € 150; LUXE KERSTPAKKETTEN 2021!

Af en toe is het niet erg om eens flink uit te pakken. Natuurlijk zit waardering van binnen, maar uw medewerkers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Toch? Kerstpakkettenplaza.nl heeft weer een geweldige selectie van overvolle kerstpakketten, rijkelijk gevuld met A-merken. Kwalitatief goede en luxe kerstpakketten, voor de harde werkers en de grote genieters. Grote kerstpakketten voor mensen die zich onvoorwaardelijk een jaar lang ingezet hebben voor uw organisatie.

KERSTPAKKETTEN VAN€ 55 tot € 150 VOOR MANNEN EN VROUWEN

De kerstdagen zijn een tijd van rust. Heerlijk bij elkaar zijn en even nergens aan denken. Het assortiment kerstpakketten 2021 bevat veel producten waarmee u heerlijk zult kunnen ontspannen. Geniet bijvoorbeeld van de oosterse doucheproducten van Rituals of een warme fleeceplaid of vuurkorf in uw kerstpakket. Ontspanning is misschien wel het fijnste wat een mens kan krijgen. Verras uw medewerkers met een cadeau waar ze helemaal ‘zen’ van worden, dan kunnen ze in 2021 weer hard aan de slag!

DEEL HET KERSTPAKKET EENS ANDERS UIT! EXTRA LEUK!

Als u een keuze heeft kunnen uit de meer dan 1.300 kerstpakketten, is het tijd om de kerstpakketten te gaan uitdelen aan uw medewerkers. Hoe doet u dat? Wij snappen dat het niet altijd mogelijk is om in een drukke periode een borrel of feest te organiseren. Daarom kunt u bij ons.nl gebruik maken van huis-aan-huis zendingen voor uw kerstpakket. Op die manier krijgt iedere collega zijn kerstgeschenk direct thuis geleverd en besparen u zich wellicht de extra moeite en dat in de toch al hectische kerstperiode. Meer informatie over kerstpakketten bezorgen.