Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Childslife international met uw kerstpakket!

ChildsLife vindt dat ieder kind recht heeft op onderdak, eten, onderwijs en zorg, ook kinderen in armoede. ChildsLife biedt kinderen kansen, om op te groeien tot wie ze willen zijn. Met praktische hulp op maat, gebaseerd op de behoeften van kinderen en hun directe leefgemeenschap. Overal in de wereld werkt deze stichting samen met de lokale bevolking en lokale partners.

Tevens bouwt de stichting ChildsLife scholen, van kleuterschool tot beroepsopleiding daarnaast installeert zij drinkwatersystemen en sanitaire voorzieningen. Aan duurzame oplossingen wordt gewerkt middels groentekassen en irrigatiesystemen.

ChildsLife verstrekt schoolmaaltijden en voedselpakketten en geeft kinderen veiligheid met naschoolse opvangprogramma’s. Dit goede doel zet zich in voor gezinnen. Door bijvoorbeeld hulp aan hiv-besmette moeders in sloppenwijken en door een uniek babyprogramma. Ook distributie van hulpgoederen is een belangrijk programma onderdeel.

Gegevens:

Nijverheidsweg 35B
2031 CN  Haarlem
Nederland

info@childslife.nl
www.childslife.nl
023 5570081

ABN AMRO Bank
IBAN: NL28 ABNA 0615 7566 38
BIC: ABNANL2A

ING Bank
IBAN: NL05 INGB 0000 0028 40
BIC: INGBNL2A

KvK:    41187390
RSIN:    805510382

ChildsLife is aangemerkt als ANBI