Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun E-learning for kids met uw kerstpakket!

‘e-learning for kids’ zorgt wereldwijd voor beter basisonderwijs.’e-Learning for kids’ doet dat door kinderen gratis goede en aantrekkelijke lesmateriaal aan te bieden via haar website. De organisatie ontwikkelt zelf het lesmateriaal en distribueert dat via Internet of CD-Roms, wanneer er geen Internet beschikbaar is.

e-learning is al enkele jaren actief en bereikt al meer dan een miljoen kinderen. De stichting heeft ambitieuze plannen en wil in de komende jaren miljoenen kinderen in de hele wereld bereiken met meer gratis en goed basisonderwijs. Sinds het voorjaar 2009 is actief in Nederland actief en zoekt nieuwe donateurs en partners. Hiervoor is kortgeleden de Nederlandse stichting ‘e-Learning for kids’ in het leven geroepen.

In veel landen krijgen kinderen geen goed basisonderwijs of zelfs helemaal geen onderwijs. Dat beperkt hun kansen om later een goed bestaan op te kunnen bouwen. Niet alleen in de armste landen is dat het geval, ook in westerse landen zijn er veel kinderen die slecht onderwijs krijgen en zonder diploma de school verlaten. ’e-Learning for kids’ stelt via haar website gratis onderwijs van hoge kwaliteit ter beschikking. Dit onderwijs is voor iedereen toegankelijk via internet. In landen waarin internet nog geen gemeengoed is, verspreidt ’e-Learning for kids’ computers met lespakketten onder bijvoorbeeld scholen en bibliotheken.

Gegevens:

Larixlaan 10
1213 SZ Hilversum
  
IBAN NL86 TRIO 0390 2404 51
BIC TRIONL2U

www.e-learningforkids.nl