Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Helen Dowling Instituut met uw kerstpakket!

Kanker kan ons allemaal treffen. Eén op de drie Nederlanders krijgt tijdens zijn of haar leven de gevreesde diagnose. Naast de vaak ingrijpende lichamelijke gevolgen, brengt kanker ook gevoelens als angst, verdriet, depressie en stress met zich mee. Soms zijn de klachten zo heftig dat er professionele psychologische hulp nodig is. Dan kunnen mensen terecht bij het Helen Dowling Instituut (HDI). Op locaties in Bilthoven, Arnhem en Groesbeek ondersteunt het HDI jaarlijks ruim 1.700 cliënten bij de emotionele verwerking van kanker. De behandelingen kunnen individueel zijn, maar ook in groepsvorm of online. Hierdoor kunnen wij kankerpatiënten en hun naasten in het hele land behandelen. Onze zorg staat open voor alle mensen met kanker en hun naasten, ongeacht de fase van de ziekte, medische behandeling, prognose, sekse of leeftijd.

Het voortbestaan van ons werk hangt grotendeels af van inkomsten via donaties, giften en sponsoring. Met alle bezuinigingen op de GGZ is uw steun hard nodig.

T: 030 252 40 20
F: 030 252 40 22
sponsoring@hdi.nl
www.hdi.nl
IBAN: NL05 TRIO 0254 3066 91 t.n.v. Stichting Helen Dowling Instituut