Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Steun Helen Dowling Instituut met uw kerstpakket!

Kanker kan ons allemaal treffen. Eén op de drie Nederlanders krijgt tijdens zijn of haar leven de gevreesde diagnose. Naast de vaak ingrijpende lichamelijke gevolgen, brengt kanker ook gevoelens als angst, verdriet, depressie en stress met zich mee. Soms zijn de klachten zo heftig dat er professionele psychologische hulp nodig is. Dan kunnen mensen terecht bij het Helen Dowling Instituut (HDI). Op locaties in Bilthoven, Arnhem en Groesbeek ondersteunt het HDI jaarlijks ruim 1.700 cliënten bij de emotionele verwerking van kanker. De behandelingen kunnen individueel zijn, maar ook in groepsvorm of online. Hierdoor kunnen wij kankerpatiënten en hun naasten in het hele land behandelen. Onze zorg staat open voor alle mensen met kanker en hun naasten, ongeacht de fase van de ziekte, medische behandeling, prognose, sekse of leeftijd.

Het voortbestaan van ons werk hangt grotendeels af van inkomsten via donaties, giften en sponsoring. Met alle bezuinigingen op de GGZ is uw steun hard nodig.

T: 030 252 40 20
F: 030 252 40 22
[email protected]
www.hdi.nl
IBAN: NL05 TRIO 0254 3066 91 t.n.v. Stichting Helen Dowling Instituut