Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Inside the same met uw kerstpakket!

Wat is Stichting Inside The Same (ITS)?

Stichting Inside The Same is een stichting opgezet door Gabrielle de Graaf, moeder van vier kinderen, waarvan twee jongens met Albinisme.

Stichting ITS helpt kinderen met albinisme in Tanzania. De kinderen die in Tanzania met albinisme worden geboren zijn hun leven niet zeker door bijgeloof en toverdokters. Hierdoor worden kinderen vaak achtergelaten door hun ouder in opvangkampen waar ze veilig voor de buitenwereld kunnen leven.

Helaas hebben de kinderen het daar vaak erg slecht. ITS zet zich in om het grootste opvangkamp in Tanzania, genaamd Buhangija Center, te helpen. Buhangija is in 2007 opgezet door de overheid en is bedoeld om 80 kinderen op te vangen. Momenteel wonen er 411 kinderen! De kinderen krijgen geen goed voedsel, leven in slechte hygiëne, moeten bedjes delen en hebben vaak geen muskietnetten om ze te beschermen tegen de malariamuggen.

Hoe helpt ITS Buhangija Center?

Het is verschrikkelijk dat een kamp als Buhangija moet bestaan!

ITS plaatst de kleinste kinderen (0 tot 4 jaar), die de zorg en liefde zo hard nodig hebben, over naar een bestemming waar de kinderen liefdevol opgevangen en goed verzorgd worden.

De oudere kinderen (4 t/m 12 jaar) plaatsen we over naar gemengde, veilige kostscholen waar de kinderen een goede opleiding krijgen.

De jongeren (12 tm 18 jaar) proberen wij naast een opleiding ook een doel te geven door middel van een verantwoordelijke taak in een van de kostscholen/opvanghuizen.

Tevens voorziet ITS de kinderen die in Buhangija leven van zon-beschermende producten. Wij brengen de producten zelf en delen het zelf uit aan de kinderen!

Voor meer informatie over de stichting, ons doel of albinisme, kunt u kijken op www.InsideTheSame.com