Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Steun Interserve Nederland met uw kerstpakket!

Steun Interserve Nederland met uw kerstpakket!

Interserve is een zendingsorganisatie die al meer dan 160 jaar het Goede Nieuws brengt in Azië en de Arabische wereld. Omdat ruim twee derde van de wereldbevolking daar woont. Omdat de meesten van hen nog nooit hebben kennisgemaakt met het evangelie. Omdat er in dit gebied maar weinig zendingswerkers actief zijn. En omdat 80% van de allerarmsten hier woont.

Interserve wil hoop brengen in Azië en de Arabische wereld. We richten ons op zowel de geestelijke als lichamelijke, sociale en economische nood. Een ontmoeting met Jezus Christus brengt verandering in de levens van individuen en gemeenschappen. Ook in de toekomst wil Interserve het Licht van het Kerstfeest blijven doorgeven. U kunt ons daarbij helpen met uw bijdrage!

Gegevens Postadres: Postbus 133

3970 AC Driebergen-Rijsenburg

Bezoekadres: Hoofdstraat 55

3971 KB Driebergen Telefoon 0343 – 74 54 00

info@interserve.nl www.interserve.nl KvK: 41126735

RSIN: 5030997

BIC : INGBNL2A IBAN: NL94 INGB 0001 9423 05