Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Interserve Nederland met uw kerstpakket!

Steun Interserve Nederland met uw kerstpakket!

Interserve is een zendingsorganisatie die al meer dan 160 jaar het Goede Nieuws brengt in Azië en de Arabische wereld. Omdat ruim twee derde van de wereldbevolking daar woont. Omdat de meesten van hen nog nooit hebben kennisgemaakt met het evangelie. Omdat er in dit gebied maar weinig zendingswerkers actief zijn. En omdat 80% van de allerarmsten hier woont.

Interserve wil hoop brengen in Azië en de Arabische wereld. We richten ons op zowel de geestelijke als lichamelijke, sociale en economische nood. Een ontmoeting met Jezus Christus brengt verandering in de levens van individuen en gemeenschappen. Ook in de toekomst wil Interserve het Licht van het Kerstfeest blijven doorgeven. U kunt ons daarbij helpen met uw bijdrage!

Gegevens Postadres: Postbus 133

3970 AC Driebergen-Rijsenburg

Bezoekadres: Hoofdstraat 55

3971 KB Driebergen Telefoon 0343 – 74 54 00

info@interserve.nl www.interserve.nl KvK: 41126735

RSIN: 5030997

BIC : INGBNL2A IBAN: NL94 INGB 0001 9423 05