Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Kerk in Actie met uw kerstpakket!

Kerk in Actie beoordeelt steunaanvragen van haar partners. Ze geven niet alleen financiële steun, maar ook zenden zij medewerkers om hulp te bieden, en dat overal op aarde. Centraal daarbij staan gelijke rechten en kansen voor iedereen. Samen met haar partnerorganisaties werken zij aan een leefbare wereld. Zowel nationaal als internationaal. Ook proberen ze het Nederlandse beleid te beïnvloeden om zo meer mensen te betrekken bij het ontwikkelingsvraagstuk. De organisatie bestaat uit een zestal programma’s, namelijk: zending, werelddiaconaat, noodhulp, Kinderen in de Knel, FairClimate, en diaconaat en werken zij met diverse andere hulporganisaties zoals de Samenwerkende Hulporganisaties(SHO) samen. 

Gegevens:

Postadres 

Postbus 456
3500 AL Utrecht

Bezoekadres 

Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht

030 880 14 56
servicedesk@kerkinactie.nl

IBAN: NL 89 ABNA 0457 457 457