Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Steun KNGF Geleidehonden met uw kerstpakket!

KNGF Geleidehonden is erop gericht honden te trainen voor visueel gehandicapten. Visueel gehandicapten kunnen door hun handicap vaak geen ‘normaal’ leven leiden en zijn afhankelijk van anderen. Middels een geleidehond worden deze mensen zelfstandiger en mobieler waardoor zij meer activiteiten zelf kunnen uitvoeren. Hierdoor wordt hun maatschappelijke positie bevordert en hebben zij meer vrijheid. De honden zijn daarnaast ook een trouwe partner en kameraad en dragen daarmee ook bij aan de sociale gezondheid van deze mensen. De honden worden zo getraind dat zij hun baas veilig door het verkeer en langs/onder/over obstakels kunnen begeleiden. KNGF Geleidehonden fokt en traint deze honden, verzocht opleidingen voor instructeurs, werft fondsen en geeft voorlichting. 

Gegevens:

Postadres

Postbus 544
1180 AM Amstelveen 

Bezoekadres

Amsteldijk Noord 42
1184 TD Amstelveen

020 – 496 93 33

info@geleidehond.nl
www.geleidehond.nl

ING 275400 
IBAN: NL81INGB0000275400 
BIC: INGBNL2A 
Kvk Amsterdam nr. 41200230 

Thuiswinkel waarborg

Klantbeoordelingen Kerstpakkettenplaza.nl

Feedback company
Bekijk alle 3825 beoordelingen
8.8 10
MVO Nederland E-commerce Europe