Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun KNGF Geleidehonden met uw kerstpakket!

KNGF Geleidehonden is erop gericht honden te trainen voor visueel gehandicapten. Visueel gehandicapten kunnen door hun handicap vaak geen ‘normaal’ leven leiden en zijn afhankelijk van anderen. Middels een geleidehond worden deze mensen zelfstandiger en mobieler waardoor zij meer activiteiten zelf kunnen uitvoeren. Hierdoor wordt hun maatschappelijke positie bevordert en hebben zij meer vrijheid. De honden zijn daarnaast ook een trouwe partner en kameraad en dragen daarmee ook bij aan de sociale gezondheid van deze mensen. De honden worden zo getraind dat zij hun baas veilig door het verkeer en langs/onder/over obstakels kunnen begeleiden. KNGF Geleidehonden fokt en traint deze honden, verzocht opleidingen voor instructeurs, werft fondsen en geeft voorlichting. 

Gegevens:

Postadres

Postbus 544
1180 AM Amstelveen 

Bezoekadres

Amsteldijk Noord 42
1184 TD Amstelveen

020 – 496 93 33

info@geleidehond.nl
www.geleidehond.nl

ING 275400 
IBAN: NL81INGB0000275400 
BIC: INGBNL2A 
Kvk Amsterdam nr. 41200230