Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Mama Cash met uw kerstpakket!

Mama Cash is een (al zeer oude) internationale organisatie die de rechten van de vrouw overal ter wereld wil beschermen en bevorderen. Hun standpunt is dat elke vrouw, jong of oud, de kracht heeft om de wereld beter te maken in termen van duurzaamheid, rechtvaardigheid en vrede. Overal zijn er vrouwenorganisaties, bewegingen, actiegroepen en individuen die daar hard aan werken. Deze vrouwen en meisjes kunnen daarin wel steun gebruiken en die steun biedt Mama Cash ze. Achterliggende gedachte is ook dat er meer geïnvesteerd moet worden in vrouwenrechten en de positie van de vrouw. Dan zal de wereld rechtvaardiger, economisch beter en ook veiliger worden en heeft iedereen gelijke kansen. De organisatie is wereldwijd actief met het financieren in vrouwen- en meidengroepen en de ondersteuning daarvan.

Gegevens:

Postadres

Postbus 15686
1001 ND  AMSTERDAM

Bezoekadres

Eerste Helmersstraat 17
1054 CX  AMSTERDAM

T 020 5158700
F 020 5158799

info@mamacash.org
www.mamacash.org
NL58INGB0000000528