Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Steun Mama Cash met uw kerstpakket!

Mama Cash is een (al zeer oude) internationale organisatie die de rechten van de vrouw overal ter wereld wil beschermen en bevorderen. Hun standpunt is dat elke vrouw, jong of oud, de kracht heeft om de wereld beter te maken in termen van duurzaamheid, rechtvaardigheid en vrede. Overal zijn er vrouwenorganisaties, bewegingen, actiegroepen en individuen die daar hard aan werken. Deze vrouwen en meisjes kunnen daarin wel steun gebruiken en die steun biedt Mama Cash ze. Achterliggende gedachte is ook dat er meer geïnvesteerd moet worden in vrouwenrechten en de positie van de vrouw. Dan zal de wereld rechtvaardiger, economisch beter en ook veiliger worden en heeft iedereen gelijke kansen. De organisatie is wereldwijd actief met het financieren in vrouwen- en meidengroepen en de ondersteuning daarvan.

Gegevens:

Postadres

Postbus 15686
1001 ND  AMSTERDAM

Bezoekadres

Eerste Helmersstraat 17
1054 CX  AMSTERDAM

T 020 5158700
F 020 5158799

info@mamacash.org
www.mamacash.org
NL58INGB0000000528