Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Metakids met uw kerstpakket!

Metabole ziekten, ook wel stofwisselingsziekten genoemd, zijn één van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland, maar bijna niemand die het weet. Er zijn in ons land ruim 10.000 gezinnen met één of meerdere kinderen die lijden aan een metabole ziekte. Veel kinderen halen hun eerste verjaardag niet eens.

Bij kinderen met een metabole ziekte gaat er iets mis in de ‘chemische fabriek’ van hun lichaam, waardoor het lichaam voedingsstoffen onvoldoende opneemt of afvalstoffen onvoldoende afbreekt. In beide gevallen wordt het kind ziek en in plaats van dat het kind opgroeit, begint een proces van onomkeerbare aftakeling, zowel lichamelijk als verstandelijk. De impact van metabole ziekten is dan ook enorm.

Stichting Metakids gelooft dat alle slopende metabole ziekten bij kinderen te behandelen zijn en rust niet tot alle kinderen met een metabole ziekte ‘normaal’ kunnen opgroeien.

Metakids werft fondsen voor onderzoek om metabole ziekten snel te herkennen en behandelbaar te maken. De gekozen onderzoeken richten zich zowel op de diagnostiek en behandeling van metabole ziekten, als op de verbetering van de kwaliteit van leven voor patiënten.

Daarnaast wil Metakids, dat zoveel mogelijk metabole ziekten al bij de hielprik ontdekt worden, zodat een behandelding direct kan worden gestart.

Samen kunnen we metabole ziekten stoppen. Want een ziekte met zo’n verwoestende impact op het leven van kinderen mag niet onzichtbaar blijven.

Contactgegevens:

Stichting Metakids

Postjesweg 175

1062 JN Amsterdam

Tel: 020-6122261

E-mail: info@metakids.nl

Website: www.metakids.nl

Rekeningnummer: IBAN NL 70 ABNA 0822 405652

BIC/SWIFT ABNANL2A

KvK 05067806

BTW NL810094393B01