Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Steun Milieudefensie met uw kerstpakket!

Steun Milieudefensie met uw kerstpakket!

Steun Milieudefensie met uw kerstpakket! – Milieudefensie is een organisatie die probeert milieuproblemen op te sporen en op te lossen. Overal ter wereld wordt de druk op de beschikbare ruimte hoger en komt de natuur in gevaar. Er treden milieuproblemen op die om aandacht en oplossingen vragen. Milieudefensie zet zich in om die problemen te voorkomen en op te lossen. Milieudefensie is lid van Friends of the Earth International en zet zich lokaal, landelijk en internationaal in. Dit doen zij aan de hand van vijf thema’s: internationaal, klimaat, verkeer, landbouw & voedsel en ruimte & landschap. Ook in Nederland zijn zij zeer actief, bijvoorbeeld om de open ruimte die we nog hebben te behouden.

Gegevens:

Postadres

Postbus 19199
1000 GD Amsterdam

Bezoekadres

Nieuwe Looiersstraat 31
1017 VA Amsterdam

T 020 5507 300
F 020 5507 310

E: service@milieudefensie.nl

IBAN: NL32INGB0000018650
BIC: INGBNL2A 

Thuiswinkel waarborg

Klantbeoordelingen Kerstpakkettenplaza.nl

Feedback company
Bekijk alle 3825 beoordelingen
8.8 10
MVO Nederland E-commerce Europe