Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Milieudefensie met uw kerstpakket!

Steun Milieudefensie met uw kerstpakket!

Steun Milieudefensie met uw kerstpakket! – Milieudefensie is een organisatie die probeert milieuproblemen op te sporen en op te lossen. Overal ter wereld wordt de druk op de beschikbare ruimte hoger en komt de natuur in gevaar. Er treden milieuproblemen op die om aandacht en oplossingen vragen. Milieudefensie zet zich in om die problemen te voorkomen en op te lossen. Milieudefensie is lid van Friends of the Earth International en zet zich lokaal, landelijk en internationaal in. Dit doen zij aan de hand van vijf thema’s: internationaal, klimaat, verkeer, landbouw & voedsel en ruimte & landschap. Ook in Nederland zijn zij zeer actief, bijvoorbeeld om de open ruimte die we nog hebben te behouden.

Gegevens:

Postadres

Postbus 19199
1000 GD Amsterdam

Bezoekadres

Nieuwe Looiersstraat 31
1017 VA Amsterdam

T 020 5507 300
F 020 5507 310

E: service@milieudefensie.nl

IBAN: NL32INGB0000018650
BIC: INGBNL2A