Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Steun de Nederlandse Hartstichting met uw kerstpakket!

De Nederlandse Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. 1 Op de 3 Nederlanders sterft aan dergelijke ziekten. Daarmee zijn hart- en vaatziekten nog steeds de nummer 1 doodsoorzaak in Nederland. Hun kerntaken bestaan uit wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en zorg voor de patiënten. Wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van hart- en vaatziekten is zeer belangrijk en daaraan wordt ook ongeveer 50% van de financiën besteed. Voorlichting over het voorkomen van dergelijke ziekten en aan patiënten om ermee te leven is ook een belangrijke taak van de stichting. Want ook patiëntenzorg staat bij de stichting hoog in het vaandel. De stichting ontvangt geen overheidssteun en is geheel afhankelijk van bijdragen van bedrijven en particulieren. 

Postadres

Postbus 300
2501 CH Den Haag

Bezoekadres

Prinses Catharina-Amaliastraat 10
2496 XD Den Haag

070 – 315 55 55

IBAN NL71 RABO 0300 300 301.

www.hartstichting.nl
info@hartstichting.nl