Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun de Nederlandse Hartstichting met uw kerstpakket!

De Nederlandse Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. 1 Op de 3 Nederlanders sterft aan dergelijke ziekten. Daarmee zijn hart- en vaatziekten nog steeds de nummer 1 doodsoorzaak in Nederland. Hun kerntaken bestaan uit wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en zorg voor de patiënten. Wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van hart- en vaatziekten is zeer belangrijk en daaraan wordt ook ongeveer 50% van de financiën besteed. Voorlichting over het voorkomen van dergelijke ziekten en aan patiënten om ermee te leven is ook een belangrijke taak van de stichting. Want ook patiëntenzorg staat bij de stichting hoog in het vaandel. De stichting ontvangt geen overheidssteun en is geheel afhankelijk van bijdragen van bedrijven en particulieren. 

Postadres

Postbus 300
2501 CH Den Haag

Bezoekadres

Prinses Catharina-Amaliastraat 10
2496 XD Den Haag

070 – 315 55 55

IBAN NL71 RABO 0300 300 301.

www.hartstichting.nl
info@hartstichting.nl