Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun het Oranje Fonds met uw kerstpakket!

Meedoen in de samenleving is niet altijd gemakkelijk. Je kunt te maken hebben met armoede, het thuis lastig hebben of als oudere heel eenzaam zijn. Dan is het fijn dat anderen voor je klaar staan. Het Oranje Fonds wil dat iedereen mee kan doen. Daarom steunt het sociale projecten en mobiliseert het mensen die iets voor een ander willen doen. Want als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Doe je mee?

Gegevens:

Postadres

Postbus 90
3500 AB Utrecht

Bezoekadres

Maliebaan 18 
3581 CP Utrecht

T 030-6564524 (van 9.00 tot 17.00 uur) 
KvK nummer: 41151564 
IBAN: NL70INGB0000888444